« Върни се назад Публикувано на 03.05.2011 / 20:17

В приоритетите на кандидат-президентската програма на Трактора липсва концепция за курвите

 

 

Алексей Петров се отби и в Стара Загора като ръководител на стопанските деятели, 20-тина брой, и не пропусна да боцне с рекетьорската топлийка Бойко Борисов, предизвиквайки го по най-ахмашкия начин:„С премиера Борисов се познаваме около каратето, но не искам да се състезаваме на спортното поле, както някои други, а да си изясним визиите по излизане на страната от тази сложна социално-икономическа ситуация”.

От известно време Петров върти като латерна едни и същи заучени думички и прави всичко възможно да изнерви Бойко Борисов, който го пропуска обаче като мухлясала запустяла гара.

И тъй като Борисов очевидно влядее пиниза по-добре, Петров не спира да каканижи, че щял да бъде лично мотивиран да участва в президентските избори, „особено ако в тях се включел и министър-председателят Бойко Борисов”.

По-идиотско заявяване на кандидатура за изборите, историята не познава: ще се явя само ако на манежа застане лицето Х. Иначе няма да се явя, нъц, нъц.

Тръц Марийке на портрет, със задника напред, коментират бабите от Стара Загора и цъкат: що за опозиция си, щом играеш само за да начешеш крастата единствено на собствените фройдистки комплекси. Що за опонент на властта, който досега хленчеше като сополиво гаменче, че Борисов е „подведен” и го хвалеше със светнали очи, а пък сега изведнъж забрави дори Цецо Цветанов – и пищи: айде да играем бе, Бойко, айде бе, искам да играя с тебе, иначе пет пари не давам за всички останали…

Алексей Петров има достатъчно пари в чуждоземни територии за да си позволи да наеме един стадион, на който да покани Бойко Борисов и да се гонят там и боричкат колкото си искат.

Обаче Борисов засега не се вързва на „вързаното” на Трактора и последният все още е паркиран като ниво „Стара Загора, на гарата”.

Междувременно, Алексей Петров обяви и какви са приоритетите на кандидат-президентската кампания на „екипа” му. Употребените думички са с такава архаична соц. хабилитирана лексика, че будят единствено великодушно снизхождение:

„Кандидат-президентският екип представи своите основни приоритети:

1. Иницииране на референдум за свикване на ВНС през 2012 г. за приемане на съвременна Конституция, която да предложи алтернатива за управление, национално единение и ново национално мислене.

2. Превръщане на новия подход на екипната работа в президентската институция в импулс за постигане на взаимно доверие между всички българи и налагане на екипността като основен елемент на стила на управление на държавните институции и обществени организации.

3. Изграждане на действителна пазарна икономика, основана на широка средна класа, гарантираща гражданското общество и икономическия растеж на България.”

Колко интересно и заинтригуващо!

Докато Трактора шета и летимира себе си като политически играч, в т.нар. му „екип” цари истинска задкулисна вакханалия, разкри afera.bg

В. „Галерия”, който е под контрола на Алексей Петров се тресе от предстоящи промени на собствениците.

Патрашкова, която се изявява като колеща и бесеща, напоследък е забелязвана в изкючително странни взаимообвързаности с лица, обозначили се като врагове на Трактора.

„Кой е тоя Алексей Петров, бе?!” дори е позволила да викне „перлената” дописничка на лица, обърнали и внимание, че вреди на Трактора с действия, и че всеки обяд в крайна сметка се заплаща.

Afera.bg е запозната с подробности и обстоятелства около любопитните взаимовръзки, засеа обаче изчаква те да се дооформят окончателно финансово, за да ги оповести.

„Не съм поканен на сватбата на Яне Янев, но ако ме покани, ще отида”, казва в Стара Загора Алексей Петров. Странно, но нито един репортер не се намира да го попита на какъв етап са отношенията между него и „Летящият”, както Трактора е измислил прозвище за Яне Янев.

Според източници на afera.bg Яне, който има дързостта да бръкне в задните части на Алексей Петров, казвайки на висок глас, че не става за президент, а единствено за експерт, е в лют конфликт с нискочелата и смехотворна „нова сила” на Трактора, както и с „галеристите” от вестника.

Прави впечатление, че в кандидат-президентската програма на „екипа” на Алексей Петров липсва и концепция за курвите. Имаме предвид, не друго, а „превръщане на новия подход на екипната работа в бизнеса с проституция в импулс за постигане на взаимно доверие между всички българи и налагане на екипността като основен елемент на стила на управление с цел легализирането на проституцията като елемент за напълването на хазната”.

Afera.bg

 

 

«