Публикувано на 22.03.2021 / 9:40

В ПЛЕВЕН ЛЕКАР УМРЯ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВТОРА ВАКСИНА „ПФАЙЗЪР“! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ТЕЖКИ ПОРАЖЕНИЯ И СМЪРТ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИТЕ!

На 20.03.2021 АФЕРА написа:

ВСИЧКО ТОВА НЯМА ДА ВИ ГО КАЖАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ОТ МРАКОБЕСНИЯ ЩАБ!

https://afera.bg/%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b2%d0%b8-%d0%b3%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b0%d1%82-%d0%bf%d0%be-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b2/

Вчера в Плевен умира д-р Евгени Александров след поставяне на втора ваксина „Пфайзър“, разкри АФЕРА.

Д-р Евгени Александров е колабирал и така не е дошъл в съзнание преди да напусне този свят.

Случаите с тежки поражения, включително и летален изход след поставяне на ваксини, не се нито един, нито два. Никой обаче не говори за тях както от Щаба, така и от присъдружните медии на управляващите.

АФЕРА настоява незабавно да бъдат огласени официално колко са случаите на тежки реакции, поражения и смърт вследствие от поставените ваксини у нас.

Защото тази тема е абсолютно ТАБУ, наложено от управляващите.

Afera.bg

Коментари 44 за
“В ПЛЕВЕН ЛЕКАР УМРЯ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВТОРА ВАКСИНА „ПФАЙЗЪР“! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ТЕЖКИ ПОРАЖЕНИЯ И СМЪРТ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИТЕ!”

 1. Вие сам си избирате „к’во прайте“. Като искате – ставате опитна мишка. Никой не ви пречи.
  Но самите производители на ваксини, а и дори самите ковид фашисти, налагащи неистови ограничения и поголовна ваксинация, признават, че тази химия е на етап изпитване, като е едва дори на трети, а има и четвърти. Протоколите за изпитването на всички настоящи ваксини против ковид на пазара не са изпълнени – нито един.
  Разбира се Вселената има нужда от самоотвержени, дълбоко вярващи и смели мишоци, които ще се самоподложат на експеримента, в името на човечеството! Така е поне според краварските филми, бълвани на конвейр. Дерзайте, другари, ние на вас разчитаме! Новите Брус Уилисовци на новото ни време!

 2. НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ г-н “ ИСТИНАТА „, ДА БЪДИТЕ ОПИТНО ЗАЙЧЕ !!! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ !!!

 3. Джери 🙂 Астра зенека е с етанол, ама Пфайзер е с ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛ :). Чел си само едната листовка.

 4. Явно първата доза е било зарибяването, сега втората е вече истинската част по предназначение, още повече, че е ваксината на бедните, а тях, богата европа /няма грешка за европа/ никока не ги е искала и винаги лицемерно се е правила, че не ги забелязва.

 5. Това се знае отдавна, но е неудобна истина! Да не си прилеп Китай!

 6. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ С ASTRA ZENECA !!!!!!!
  Братовчед ми почина на петия ден след ваксинация в Благоевград буквално за 5 минути. Здрав, без никакви хронични болести на 48 години. До последните часове си работил, излизал навън пред блока с приятелчета , пиел си кафенце и си гледал телевизия.
  Сега се опитват да прикрият всичко. Властите дори не са се обадили да изкажат съболезнования. Текат проверки. Взехи проби след принудителна аутопсия , но щяли да кажат диагноза чак след две седмици. Междувременно по БНТ и други медии транслираха лъжи,че бил болен от КОВИД 19, което е абсолютна лъжа. На совалка в града дойде и здравния министър, но не посмя да окаже чест с присъствието си на близките .
  Сигнализирам за да няма повече жертви на очевидно дефектната ваксина.

 7. 2014 година бе свален малайзийският самолет над Украйна-в него случайно е бил известен холандски вирусолог с екипа си???Пътували са за Далечният Изток за участие в Световен симпозиум свързан с Ебола???Ученият е работил в Африка където в района със заразата е имало лабораторийка финансирана от Дж.Сорос???Човекът открил някакви факти и щял да ги оповести???Хората на друг евреин Коломойски бяха в Източните райони на Украйна и се биеха срещу Донецк и Луганск!!!2014-2015 започна напливът от мигранти в Европа!!!Голяма част от Африка???Еболата излезна неудобна с бързия си инкубационен период и развитие!!!За 3 дена не се пресича Африка и морето!!!Явно ще се работи за по бавна Ебола !!!Може би Коронобола!!!

 8. Само факти, факти, факти …

  От вчера 21 март …
  В потвърждение на по-горе споделеното…

  https://struma.bg/ситуацията-с-к-19-ескалира-болниците-в-п/

  „Болниците в Пиринско преливат от пациенти с ковидни пневмонии, разкриха легла и в столовата на вътрешно отделение в МБАЛ – Благоевград,

  10 от болните са ВАКСИНИРАНИ с „АстраЗенека”!!

  „Този британски щам действително е много по-заразен.
  Ако един човек е инфектиран, всички в семейството се разболяват.
  Много бързо се развиват пневмониите.

  В моето отделение има и 10 души (!) с усложнения от коронавирус, които са се проявили, след като са били ваксинирани с „АстраЗенека“, каза началникът на вътрешно отделение д-р Румен Кондев.

  Сред болните имало и учителка, която е била ВАКСИНИРАНА, впоследствие е развила пневмония (!), но благодарение на лекарите вече е излекувана и изписана за домашно възстановяване.“ ….

  Да припомним, че в националните медии за първи път се съобщи за учителка от град Рила ПОЧИНАЛА в Благоевград след ваксината с Астра Зенека, уж била с ковид… и за още един мъж на 47 години също починал.

  Без думи!
  СПРЕТЕ МАСОВОТО боцкане!

 9. Много тъжно е,че има лекари,които явно не са запознати с тази ваксина,и се подлагат на това.
  https://brandnewtube.com/watch/dr-mercola-amp-judy-mikovits-how-covid-19-vaccines-may-destroy-the-lives-of-millions_OExExHWUNWDQ6N5.html
  Доктор Джуди Майковиц ,молекулярен биолог и вирусолог,работела за тези с вакисинте ви казва,до какво ще доведе тази вакса в дългосрочен план.

 10. Докато има БАЛАМУРНИЦИ да искът да се ваксинирът ще има и ТЕРИКАТИ да им „продават“ ваксината.
  МРЕТЕ ИЗМЕТ НЕДОНОСЕНА

 11. Химик съм. Далеч от органичната химия . И все пак правя разлика между ЕТАНОЛ / едновалентен алкохол -спирт/ и ЕТИЛЕНГЛИКОЛ / поливалентен алкохол -антифриз/. Още в началото прочетох справката за Астра ваксината. Сега навсякъде дълги и напоителни обяснения за Еиленгликола. Моля някой да намери в справката за ваксината ,че съдържа Етиленгликол. Съдържа Етанол. Нека все пак да се придържаме към факти и наука .

  1. Д-р Трифон Вълков, инфекционист, Инфекциозна болница.
   пред Нова тв на 7.1.21 г.

   Питат го за нежелани реакции..

   „Липсват проучвания от независимии източници, доверяваме се само на производителя. ?!
   Нежелани реакции от двете РНК ваксини (Пфайзер и Модерна) са еднакви, които са на един принцип, че

   до момента е установено алергични реакции към т.нар стабилизатор това е полиетилен гликол. !!

   Най-тежките алергични реакции към какво точно от описаното досега в научната литература е, че са базирани към един от стабилизаторите, който не се съдържа само в тези ваксини в стабилизатор и в др. лекарства отключва алергични реакции!
   Полиетилен гликол има в някои козметични продукти.

   Стабилизатор – това е обвивката на полизомно мехурче, информационната РНК не се инжектира гола, а е обвита в мехурче. (!)
   За да може това мехурче да остане стабилно след апликацията в човешкия организъм, за да може да остане и по време на транспорта – то се нуждае от стабилизатора – полиетилен гликол!“

   Е, затова искат нещастното „информирано съгласие“!

 12. Никой и за нито една от ваксините срещу УЖковид19 не казва какви ще са дългосрочните последици върху ваксинирания и колко време „ще го защитава“ ваксината. Няма и как да го кажат, защото масовия експеримент и изпитване вървят в момента.
  Има данни, че реакциятА на организъма на ваксинирания при среща с вируса, води до образуване на тромбози. За сега случаите били малко. Е ми малко са, щото и малка част от набоцканите срещат вируса. Някой гарантира ли на стадото, че след няколко месеца при среща с вирус, имунния отговор няма да доведе пак до образуване на съсиреци? Или тогава жертвите ще си ги пишем умрели от инсулти и инфаркти?

 13. Може ли да кажем

  Коментаторът на индийския телевизионен канал „WION“ разкрива случаи за изнудване от фармацевтичната група “Pfaizer” спрямо правителствата на Латинска Америка.

  Натискът – да не носят отговорност, да заложат държавни активи срещу доставка на ваксини, да заложат независимостта си срещу доставка на ваксини, изграждане на военни бази гарант на доставката на ваксини и прочие дивотии..

 14. https://vac-lshtm.shinyapps.io/ncov_vaccine_landscape/
  Интересна база данни за проваксъри! Цъкате върху view trials и като се отвори таблицата с всички ваксини, в предпоследната колона срещу всяка има зелен номер- цък върху него и -о, изненада..Оставям ви да си изчетете данните сами, пък тогава може и да осъзнаете(проваксърите),че в момента сте опитни животни. И някой,като ми каже от телевизора, че ваксините били безвредни..
  -Ама сериозно ли, а как го разбрахте,като все още няма ваксина, която да е приключила фазите на проучване?

 15. Гостенино, УЖ лекар в Ингилизията..
  ЗА ПОЧИНАЛИЯ твоите доводи не важат.. За него ваксината е 100% вредна, колкото и ти да бълваш 80 хиляди, па и милион довода..
  Щото в Ингилизия нямате починали по стълбите пред болниците, нямате жена с инсулт и диабет починала заради отказана Бърза помощ, но оповестена в стъкмистиката на здравеОПАСНОТО ни министерство като починала от К 19.. И още примери могат да ти се дадат..
  Я по-добре си прочети статията тук – “ ЕТО Я СТЪКМИСТИКАТА! ГРЕХОТА Е!!! СПРЕТЕ СЕ! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НИ!!!“
  Да разбереш за кво иде поне реч.. Па после се прави на УЖ лекар-анализатор.. Щото позата на блюдолизец-храбър гърбоид няма как да я скриеш.
  Па после си и провери как през декември м.г. се изписваха по 1800-2000 на ден и борехме един след друг рекордите с „излекувани за деня“.. Щото Слънчицето ни заповяда – „болниците имат три седмици да излекуват хиляди.“ И те с джуркане на антибиотици УЖ лекуваха..
  А днес – когато има и УЖ опит, лекарства и УЖ ваксини, и нови раздадени от джипката милиони се „излекуват“ по 500-600 човека на ден

 16. От около 30 дена съм ваксиниран – първа доза Астра Зенека. Някъде около септември 2019 година на крак изкарах някаква форма на грип – тежка, но на крака. Лека температура до 37 и силна кашлица с белодробни хрипове – силни. Пушач съм, над 50 годишен съм, пуша … 38 години, тренирам всеки ден, когато съм на кеф, правя доста тежки тренировки на тялото си. Та, след ваксината, по една или друга причина ми се обостриха болките в кръста, при това не само на мен, а и на няколко познати, които имат същия или подобен начин на живот и в сходна възраст, не толкова силно, отдавам го на времето, както и получавам леки болки в сърдечната област, което е в реда на нещата при здраво пушене и пиене на кафе. Предполагам, че ваксината провокира и нервните окончания, които под една ли и форма са възпалени, ако може така да се твърди, преди поставянето и. Предполагам, това са част от страничните ефекти на най-мизерната ваксина Астра Зенека, която струва 1,80 евро(можеше тиквата да направи така – безплатна е само Астраото, а останалите са платени и се закупуват по избор, става дума за не повече от 80-100 лева за най-скъпата ваксина). Като, човек който не си пази здравето и живота, гарантирам, че никога не съм боледувал от нищо, не съм лежал в болница от 1984 година, а настинки с 40 градуса температура съм ги карал на крак, храня се добре, не пия и т.н. Така изглежда един средно нормален живот в мизерията на РБ.

 17. Това, че съжалявам само възрастните от домовете, които нямат избор (и които дори не осъзнават какво вършат с тях), съм го писала вече. Възрастта не е причина да те ползват за опитна мишка.
  Това, че се радвам, че Б.Б. не внася ваксини и че сме (бяхме) на последно място по ваксинации- също го писах и не се отричам.
  А това, че не съжалявам другите ваксиниращите се (без възрастните), не съм го писала досега, но измина цяла година. Достатъчно време. Още преди да бъдат произведени прословутите ваксини, вече бях прочела какво ще последва след появяването им. (Най-шокиращото няма да го напиша, защото се надявам да не е достоверно.)
  Ако въобще има някакво изключение, то то е при руската ваксина. Фулфорд каза преди време, че „руснаците са дали своя принос в борбата срещу световния ковид-план, предоставяйки безвредна смес“. Надявам да е така, но не съм убедена, защото знам кои държат „биг-фармата“ по света и у нас.
  Накратко- правете, каквото искате и каквото ви глава (или тиква) учи! Застраховайте се от недоказаната напаст, за да получите реална такава!
  Това е от мене.
  P.S. И Бог да пази баба Стойна: три пъти по-умна (и достойна) от цяло стадо министърки и мисирки! Не съм спряла да я мисля от Нова година, т.е. откакто дойдоха ваксините.

  1. Мария, ти си гордост за всеки мъж, който те харесва! Поздравления за това,че има и такива дами като теб!

   1. Благодаря Ви, г-н Лозински, че от самото начало сте добър към мен.

 18. И защо за достоверност на написаното от Вас не си написахте истинското име , така както е направиила Томова или имате някакво притеснение?

 19. Обръщам се към дамата медик от Албиона…“Коя е любимата ви съставка във ваксината на Пфайзер и защо,ако имате такава“?
  За един приятел питам!

  1. Абе, хапльо, този, който е на власт, той има обективна информация и той е длъжен да съобщи. Когато К. Нинова бъде овластена, тогава ще й задаваш такива въпроси, не сега! Анадънму?

   1. Другарю Лозински, Нинова е Борисов с пола! Тя е завършен диктатор, признаващ само „демократичния“ централизъм. Е, и в някои случаи, когато я избират нея признава и избори, но само когато касаят нея! От тази особа не очаквай нищо почтено! Корумпирана е….

    1. Др.Лозински е фен на др.Нинова и винаги горещо я защитава.
     Комуняга, сър.

 20. Този гост е пълен и платен нещастник, дето няма нищо общо с медицината, с Албиона и с ИСТИНАТА!
  Знаете ли защо лъже, ако е на острова и напише „гейове“ в негативна конотация, носи съдебна отговорност(дори и на български език в български сайт)! А такъв рекламист, трол на Файзер, едва ли би могъл да си го позволи, да не го знае!
  Защото ваксинирането и педерастщината са братовчеди, в това ново „нормално“ транс семейство което иска да се настани на планетата и да диктува правилата до безумство!

 21. Този гост е пълен и платен нещастник, дето няма нищо общо с медицината, с Албиона и с ИСТИНАТА!
  мРНК боклуците са завити в полиетиленгликол(заради това са и ниските температури), който сам по себе си е токсичен и основната причина за анафилактичните шокове и реакции, които се получават МНОГО МАСОВО, но да приемем че това са странични реакции, при най възрастното население което е подложено от една година най брутален тормоз( на всякъде по света), тези препарати са като черна жътва, но тогава ехидните мръсници го пишат естествена смърт, и понеже са отделени от близките си, всички са доволни!!!
  За по младите мРНК тепърва ще носи своите „подаръци“, в продължение на години! Алергии, тумори, хронични заболявания, а има някой спекулации, че ще станете фабрики за „шипове“, които да са вредни не само за вас но и за околните! Това което си играят мръсниците които ръководят пландемията е самият код на живота ДНК, и както се вижда от последната една година, тези изверги искат да имат „божествена“ власт над човечеството, над живота и смъртта и климата, дали няма да понесат наказание и осъждение, а с тях и всички които им вярват и служат?!

  1. Ваксините на “Модерна“,“Пфайзер“ и “Астра Зенека“ съдържат голям % PEG-Поли Етилиен Гликол хим.продукт от НЕФТ който попадайки в кръвния поток при поставяне ваксина обгражда клетките с тънък слой “задушава ги“ повишавайки осмотичното вътрешно налягане така кара клетките да произвеждат екстремно протеини .Но в ПОВЕЧЕТО случай се получава така че ПЕГ предизвиква ТРОМБОЗИ от миниатюрни пластмасови частици запушващи и силно затрудняващи кръвния поток
   ПЕГ попадайки във вода или течности става на БУЦИ и неравни топчета които бааавно се разтварят
   ВАКСИНИТЕ са оръжие за тих масово УНИЩОЖЕНИЕ
   1.ГЕРБ унищожи кокошките и пилета
   2.После унищожиха козичките на бабите и поминъка на ГРАНИЧНИТЕ Странджански села с ТУРЦИЯ (освобождаване на територия за Ердоган)
   3.Дойде ред на унищожението на 170.000 ПРАСЕТА в Русенско (пак по границата)от УЖ свинска чума (отваряне ниша за интензивен внос на замразено свинско от Франция,Испания САЩ от вносители- фирмите на ВАНКО ЗЕТЯ на премиера Борисов)
   4.И логичния ред е след кокошки и прасета (основна протеинова храна за хората) да дойде РЕД и на УНИЩОЖЕНИЕТО на самите ХОРА -“ЛОШИЯ“ човешки материал на премиера Борисов(отваряне на ниша за фирмите на Ева МАЙДЕЛ и Домусчиев и намаляване броя на “лошия материал“ който харчи парите на Борисов вместо за МАГИСТРАЛИ за пенсии и добавки от 50 лв)

 22. Няма страничен ефект но след нея се появи първи Британския Щам???Имунизацията беше доброволна или зорноволна???

 23. Миналата седмица аз станах свидетел пак при втора доза мРНК на 92 годишна жена, веднага умря след поставянето, внука и е млад лекар….Най големият проблем e че никъде не се оповести! Тоест тези спуснати правила престъпниците от НОЩ и мисирките ги спазват осторожно и са навлезли в много сериозно престъпление срещу човечеството и родината! Това не са просто национални предатели, това са убийци на конци, агенти на злото, вкарани в организма на обществото да го разболеят и унищожат! Единствената нова болест която има е НОЩ с лява ръка ПСР измамата и дясна „ваксината“, и тези гадове ни отровиха живота, проклети да са заедно с проклетите платени мисирки!

 24. Странното е, че само за Астра Зенека се говори, а не за Пфайзер, Модерна и другите… В Афера нещата винаги са проверени и достоверни така, че вероятно е сигурно едно, че тъжният инцидент се е случил след манипулацията… Дали е заради нея, както и за всеки друг случай трябва независимо и безпощадно!!! разследване, а не такова, което да обслужва действащия от 1 година бизнес за милиарди, защото по-долу moitoi e обяснил добре нещата. Най-тъжното би било, ако лекарят е бил млад! Не за друго, а защото цялото това плашене накара и доста хора на по 30-35 и 40, при които рискът от фатален изход от короната е нищожен да се боцкат с препарати, които са в тестов период – 3-та фаза на клиничните проучвания.

  1. „Cogito ergo sum“. Не е латинска, а е на Рене Декарт. Нищо, че е на латински!

 25. Уважаеми „Гост“, аз не знам какви партиди слагат на Албиона и какви тук, но проблемът е налице, но в България е табу да се говори по тези теми. Не съм казала, че всички умират или се влошават, но все повече случаи има на „бомбастични“ новини, както ги наричате вие. От личен опит знам как подейства Астра Зенека на братовчед ми, който бере душа още, и на съпругата му, а нали се сещате, че никога не бих си позволила да пиша „сензации“, особено свързани с починал лекар. Информацията ми е от извора е напълно точна. Какво и как отключват или предизвикват на определени лица ваксините не съм специалист да коментирам, но е факт, че има много случаи свързани с това. Апелът ми е, че за това не трябва да се мълчи от Хунтата, а да се говори открито, честно и компетентно, а не политически, както се прави досега, за да могат хората САМИ да преценят какво да правят със собствения си живот! Поздрави.

 26. Ами нали затуй през пет минути на екрана са ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА СЪС ПОЖИЗНЕНИТЕ ПЕНСИИ, кът се надяват да ни изкривят фокуса на мирогледа. Да,ама не!

 27. Съжалявам че е починал но ако имах възможност щях да го попитам-Защо се ваксинира???
  От НОЩ възможният отговор ще е -Починал от съпътстващи заболявания!!!
  Според Коронорелигиозните в момента има два вида Смърт- хората преди ваксинация умират от Корона а след ваксиниране против Корона умират от съпътстващи Заболявания!!!

  Догми в Коронорелигията!!!Кво да прайм!!!

 28. Господ бави,но не забравя.Гербаджиите ще си получат отмъщението,това е повече от ясно.Жалко,че внуци и правнуци ще плащат простотията на днешните граждани-избиратели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>