« Върни се назад Публикувано на 10.08.2017 / 8:52

В ПАМЕТ НА РОКСИ! ПУШКАТА, ДЪНКАТА И ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА: КУЧЕТО Е УБИТО ОТ ПУШКАТА, АМА НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е СТРЕЛЯЛ!

ВРПИзмина точно една година от мига, в който една пушка изсвистя и две очи с болка и плач изгаснаха завинаги. За съжаление, примитивното двукрако не се откри. За хората от квартала, които ме спираха по улицата (повечето от които дори не познавам, но те харесваха Рокси), за възрастните съседите, които ми звъннаха, купили вестник специално за мен, защото в него пишело, че са го хванали и с искрица надежда промълвиха: „Ех има надежда, ще се оправи тази България“.

За всички приятели и познати, които ме питаха и за всички останали, които не посмяха, защото знаят какво страдание ще причини връщането към мигът, който до ден днешен ми е като изкривен сън, брутален, объркал се в пространството, блъснал в мен, а на тръгване си е откраднал Рокси.

Пушка има и собственикаът се знае Даниел Славов – Дънката, така казаха хората че му викали. Потърсих информация в нета появиха се статии и на 100% разбрах, че в България оправия няма да има, защото така са ни „оправили“, че сме свикнали да ни е гадно, забравили за достойнство и морал.

За всички прикрепям постановлението от районната прокуратура във Варна. В памет на Рокси!

Даниела Крѫстева Ричи

Фейсбук

ВРП

ВРП

ВРП

«