« Върни се назад Публикувано на 24.06.2021 / 16:22

В ОБЩИНА – ВАРНА ВЛЯЗОХА И СЛЕДОВИ КУЧЕТА ЗА ДРОГА, СПРЯХА ДО КАБИНЕТА НА ЗАМ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! РОВЯТ И В КОШЧЕТАТА ЗА БОКЛУК!

След като АФЕРА първа оповести, че Община – Варна е подложена на тотална и масирана проверка, заради аферата с боклука, която си е чисто престъпление, откъдето и да я погледнеш, проверката продължава с пълна сила.

Освен аферата с боклука, иззети са до този момент и документи за проект на развитие на инфраструктура за отпадъчни води за Златни пясъци, както и документи за ремонтите на ул. „Боян Бъчваров“ и за „разораната целина“ по пътя към Свободния университет за изграждане на канализация, където са намесени бургаска и пловдивска фирма.

Проверката ще рови още поне по десет пункта. За да се пресече изнасяне на документация е сложена охрана, помещенията се запечатват до следващия ден, когато проверяващите продължават работата си.

В Общината са влезли и следови кучета на „Гранична полиция“, които обикновено се ползват, когато се търси дрога, разкри АФЕРА.

Интересното е, че кучетата заковали пред кабинета на заместник председател на Общинския съвет – Варна – Г. А. Дали са стигнали до Черешата на кмета Портних, АФЕРА ще информира допълнително.

Ровят се дори и кошчетата за боклук.

Позивната откъм Боко Тиквата и ГЕРБ към варненските им апапи била: „Спокойно, дръжте се, остават още 20 дни и се връщаме на власт“.

Дотогава обаче ГЕРБ Иван Портних може и да бъде отстранен от длъжност.

Afera.bg

«