Публикувано на 04.09.2020 / 13:13

В КЪРВАВАТА СИКАДЖИЙСКА БОЙКОВА НОЩ КРИМИНАЛИТЕ БЯХА ПОЛИЦАИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЯХ. В ИМЕТО НА ЗЛОВЕЩ ЛИЧЕН ПИАР

В КЪРВАВАТА СИКАДЖИЙСКА БОЙКОВА НОЩ КРИМИНАЛИТЕ БЯХА ПОЛИЦАИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЯХ. В ИМЕТО НА ЗЛОВЕЩ ЛИЧЕН ПИАР

В онази кървава нощ на милиционерските дълги ножове бях на площада. Видях с очите си какво се случи, как и мисля, че знам защо. По случващото се на площада могат да се правят индиректни изводи, но от командите, идващи от трите изградени от властта оперативни центъра за управление на полицейските и други привлечени сили, изводите са недвусмислени. И верни.

Криминалните дойдоха около 22.00 часа от посока на хотел „Шератон“ и между тях имаше цивилни полицаи, които разпознах. Тези лица нямат нищо общо с децата от футболните агитки на различни отбори. Последните, почти бяха си разотишли вече. Тогава започна истинската канонада от бомби по главите на умишлено струпаните на куп жандармеристи пред стъпалата на парламента. До почти всеки от хвърлящите подобни работи стоеше цивилен полицай от криминална полиция, а около всички тях имаше други жандармеристи, които гледаха безучастно, а някои от тях дори се усмихваха. Няколко жени подканваха и дори молеха полицаите да задържат провокаторите /така наричаха групата на криминалите/, но те останаха безучастни и гледаха в друга посока на разговарящите с тях. Видимо беше, че те знаеха каква работа и цел имаше канонадата от бомби хвърлени върху главите на колегите им.

Всичко се записваше със специално видео наблюдение, монтирано само за тази вечер. Двата оперативни центъра за ръководство на полицейските сили обработваха огромно количество данни и ги привеждаха във вид на удобен за властта доказателствен материал. След като събраха необходимото, започна втората фаза – „потушаване на бунта“. В тази фаза доведените криминали бяха пропуснати и се оттеглиха в група, както и дойдоха под полицейски контрол, а в клещите на биещата полиция попаднаха напълно невинни младежи, обвинени във всички смъртни грехове. Имаше много кръв, която се отмиваше от цивилни лица с пластмасови шишета в ръка.

Това се случи в онази кървава сикаджийска бойкова нощ, точно по начина по който беше убит с гранатомет и Чакъра. Всичко, в името на зловещ личен пиар.

Не съм медицински специалист, но съм убеден, че имаме работа с психично болен човек. Повечето от познатите и известни диктатори са психически нестабилни хора. Този разговор е особен, затова ще спра дотук, въпреки, че хич не ми се иска ние и децата ни да умираме от ръката на евентуален шизофреник, който има способност да вижда заплаха и там, където такава не съществува. Това е вече опасна игра и държавата трябва да има достатъчно инструменти за ефективен контрол, които да влезе в действие! Бездействието е бъдеща невинна смърт.

Лудите, лудите – те да са живи.

Николай Марков

Коментари 44 за
“В КЪРВАВАТА СИКАДЖИЙСКА БОЙКОВА НОЩ КРИМИНАЛИТЕ БЯХА ПОЛИЦАИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЯХ. В ИМЕТО НА ЗЛОВЕЩ ЛИЧЕН ПИАР”

 1. Вчера ги биха и арестуваха, а днес вече ги съдят! Как става тая работа? Делата се влачат с години, а сега те съдят веднага. По бързата процедура. Мутренска държава. Тиквата днес пак е с джипката. Пак инспектира. Пак дава акъли. Пак обеснява колко много е направил. Време е някой да му тегли куршума и да се приключва.

 2. До non bis in idem – Късмет колега – не че е нямало „играчи“ от типа за който аз пиша,просто не сте ги срещнали. Аз съм имал вземане – даване с контрабандисти на цигари с ранг – полковник от първо главно …. и точно те ме „пръжнаха“ с едни кинти. Докато местните ми познати – някои от които общински съветници, държавни чиновници и т.н. никога не са правили такива работи. Всичко е късмет. Темата за криминалния контингент в България е по- огромна от много други теми. Вие виждали ли ста сак пълен със „зеленчук“ да тръгва за София на адрес – главен прокурор ? Всеки месец! А аз познавам колеги, носили на гръб не една година друг главен – от последните десетилетия – не можеше да напише най-прост обвинителен акт като редови прокурор но ходеше всеки ден да го бият циганите на бокс. Може още много да се напише – „мутра“ като събирателно понятие не върши работа на никого – Трактора мутра ли е или доцент – да ме извини, може да е станал и професор. Но да се твърди, че мутрите са опорочили протестите е тъпо и наивно – кои мутри – тези от агитките или тези с „белите якички“ – последните май тръшнаха скоро едни мангизи, но това е друга тема. Стига толква взаимни обяснения че на ВТЗ и стана кафа и е права жената!

 3. Продължавам да се чудъъъъ? 60 деня протести, протестиращите си пият кафе по палатките, а Толупа си стои уютно и си краде…. Това статукво може да си изкара и до редовните избори….
  До сега партийния дом трябваше да бъде запален от Молотовки, а не да се хвърлят безобидни пиратки по полицаите…

 4. БЪЛГАРСКИЯТ КАЛИГУЛА

  Калигула: „Нека ме мразят. Важното е да се страхувт от мен“. Само че за българския Калигула страхът на протестиращите не се получи. Получи се НЕГОВИЯТ СТРАХ – безкрайно основателен, защото опасности го дебнат отвсякъде. Опасност от протестиращите, които няма да го оставят нито ден на мира. Опасност откъм Испания. Опасност от Лаура Кьовеши. Опасност от сърбския му заклет враг. Опасност от тези, които са го снимали с еврочекмеджето, пистолета и уискито, при това като гол охлюв. Опасност от онези (или същите), които са записвали вулгарните му дивотии и противозаконни закани. Опасност от някоя по-интелигентна курва, която може да се е застраховала с евентуален начин на отмъщение по ред възможни причини. Опасност от глутницата, към която Б. Б. принадлежи. Защото притиснат ли го дори само един от шайката, ще си каже и майчиното мляко, а това означава плочките на доминото да изпопадат едно след друго и да образуват едно много забавно влакче. Най-сетне реална е опасността след нощните кошмари, които със сигурност го спохождат редовно, да изкарат от строя нервната му система, която и без това е неимервно разклатена (личи му визуално), и той да се озове с усмирителна риза я в Курило, я в Карлуково или в друго подобно заведение. А за бай Ставри не е нужно да споменаваме, защото той просто се подразбира.

  1. Поздравявам Ви за написаното, но продължавайте и със стиховете! 🙂
   Какво да Ви кажа…Като нямаме български Сенека, ще имаме Калигула на квадрат!

 5. И неговото време ще дойде. Дори изтичат последните му минути. Редичката от желаещи да го довършат е доволно дълга и лично негово неволно творение.

 6. До „мутриньо“ . И аз много години имах лошия късмет да имам служебни контакти с мутрите и не мога да си обясня,как не срещнах нито един „кристално чист,ясен и предвидим „. Бяха агресивни,арогантни,жестоки,биещи,убиващи-за пари.
  Помня например хората на „Катани“ от Велико Търново-специалитет им беше да забиват пирони в коленете на врагове и длъжници. Но не искам да си припомням тези отвратителни времена. Достатъчно е, че живеем в други-също толкова отвратителни,макар и по различен начин.

 7. че част от пръстите са в окото на момчето, а с други притиска носа му. Съществува и риск да му бъде счупен вратът. ЗЛОВЕЩО.
  Днес гледах срещата на президента с гл. секретар на МВР и шефа на ДАНС. Направи ми впечатление, че те говореха за класифициана информация, информацията свързана с провокациите. Как може да се класифицира информацията, която е свързана с опазване живота и здравето на хората, които учавстват в протеста от посегателства . За това призовавам президента, който има право на достъп до тази информация – да я изиска по съответния ред. Ако ДАНС и МВР са разполагали с информация и са я укрили, засекретили и нищо непредприели срещу появата на лумпенизирани провокатори, то те са застрашили живота на участниците в протеста, физически насилили и деца, видно и от снимката. Президентът е длъжен да запознае обществото с тази информация, искайки по закона за достъп до кИ за нейното разсекретяване в предвид огромния обществен интерес и поради това, че не е свързана със сигурността на държавата, а със сигурността на гражданите от протеста. При наличие на укрита инфомация, да поиска освобождаване от постовете на отговорните длъжностни лица и разслелдване за престъпление срещу живота и здравето на протестиращите. Охранителни фирми, които под прикритие са учавствали и предизвикали безредиците – да им бъде отнет лиценза за срок от 10 години, а собствениците им разследвани за престъпление срещу гражданите. Трябва да се завърти колелото. Толкова огромно и тежко колело, , и трябва да си даваме сметка, че не е по силите на един човек, бил той и президент , за това с малкото останали по закон права ние трябва да подкрепяме този доблестен и честен българин, когото избрахме. Самоучастието ни в отвоюването на държавата е личен избор и нека не пропускаме историческия момент да го направим. Покланям се пред всички хора на протеста, сълзите ми се стичат като гледам как се подкрепяха хората един друг, как си оказваха помощ, и си казвам БОЖЕ, отново ще бъдем народ. Гордея се с тези млади хора, които ни дават урок на нас, по-възрастните възпитани че преклонена главица сабя не я сече, които млади хора не ни съдят, макар да има за какво, и ни подават ръка отново да се изправим и да продължим заедно…БОЖЕ, помогни ни отново да бъдем един НАРОД

 8. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОМНЯТ бойковата кървава нощ 2.09.2020, когато борисов изпрати биячите и килърите си да гонят, повалят и брутално да удрят НЕВИННИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ. ГОРКО ТИ ДИКТАТОРЕ, ДА ПОСЯГАШ И ОКЪРВАВЯВАШ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. АНАТЕМА.

  1. Беше като от „Анимал планет“, как глутница си набелязва жертва, напада в гръб, от засада, отделя я от другите, подгонва я и някои се нахвърлят отгоре й, а другите, като щит ги заобикалят.
   Само че ТЕЗИ ЛОВУВАХА ХОРА, в гръб, без вина, беззащитни, случайни, биеха и влачиха младежите ни ! Ха, а къде са отганизациите, които искаха да се отнемат деца от родителите за нищо, а сега, къде им е защитата, когато се бият и влачат нечии деца без вина най- демонстративно и безогледно??

 9. Само индивиди служещи на еврейската болшевишка клика у нас може да сътвори такава диващина . Препратките към Хитлер са за наивници . Много хора даже не знаят за зверствата на Белгийския Крал Леополд Втори в Конго / 1888 г / заповядал убийството на около 10
  милиона конгоанци , чиито китки били отрязвани за доказателство ………………..За Негово Западно Балканско Височество ще се говори същото …………………

  1. А пък във Франция е имало „зоологически градини“ за хора в клетки…

  2. А англичаните, под предтекст да ги стоплят, „услужливо“ са раздавали на индианците одеала заразени с едра шарка и хората без лекарства и създаден имунитет масово са измирали!! А американците пуснаха атомни бомби върху Япония, но не разбирсам каква е връзката на белгийския крал с евреите, а и с болшевиките, като е живял преди тях??

 10. Моля да не се обиждат излишно хора, нямащи нищо общо със ставащото. Така е решила съдбата, че често имах допир до назоваваните като „мутри“ – младежи имащи проблеми със закона. Да биеха – ако ги излъжеш, да осакатяваха – ако откраднеш от тях, да убиваха – за да не ги предадеш, но в същото време бяха хора на честта – както те я разбират. Кристално чисти, ясни и предвидими. В техните среди обаче под влияние на статуквото се появиха „двойни“ играчи – добри с властта и с тези от тъмната стратна. Така започна „мутризацията“ на страната – под натиска и влиянието на МВР. Примера с Чакъра е ясен – съд, международен при това постанови кой е виновен за това убийство а не кражба на кокошка по Гешефф! И, е ? Какво стана бе демократите – Боко си го премести от единия в другия крачол. Ето това стана – България тегли негативите а не виновния. Това ли искате пак , бе жадните за демокрация. Мутрите ви са виновни – то мутри вече няма! Останаха само измекярите – кокошкари. Готините ги убиха или те сами се разкараха защото също не можеха да живеят в тази отрова. Да е виждал някой Илиенски, Маджо, Черния, Маймуняка и т.н. и т.н. За покойниците да не говорим – чуйте какво мисли Дончева за Илия Павлов! Това е истината – и мутрите бяха развалени от тази псевдо демокрация. А марков е сто процента прав – бе планирана, подготвена и проведена обикновенна полицейска операция – провокаторите са от средите на МВР – дали сътрудници, дали агенти под прикритие или някаква друга измишльотина – това е без значение. Пито и платено. Документите вече са подпалени и ги няма – няма и следи! Забравете но не позволявайте втори път да ви прееб…. т . Има интелегентни форми на протест. Дори и в България вече е разпространена данъчната емиграция – пишеш си скъпата кола в село Горно ………… за да плащаш по-малко данък. Някои фирми, че и съдилища са регистрирани в селца! Но има и политическа емиграция – тя Томова Ви намеква ама вие не се сещате – брането на гъби в изборния ден. Ако изборната активност при новия избор на Боко е един процент – мисля че е ясно!

  1. Момент, а корумпираните към кои ги причислявате, а нали всъщност за тях става въпрос?? Мутри е събирателно за престъпници и в бели якички, може би по-точното е Мафия.

 11. Това не са нашите полицаи, тези със свастики, татута, злобни усмивки и изрази. Тези са расли някъде другаде. Те нехаят, за проблемите на народът си. Живеят в паралелен свят. Пребиват с лекота децата, братята и сестрите на сънародниците си. Зомби рани, дали със заплати, амфети или не знам как.
  Изложиха се много.
  Оставки, на полицейските шефове, издали заповедите и на този, който им разпоредби на тях..
  Ей, полицаите, спазвайте следното правило: като правите, каквото и да било, непрестанно се питайте:
  Това бих ли го понесъл, да го направят на мен, на жена ми, на майка ми, на детето ми?..
  Много сте силни, като сте няколко, върху съборен на земята момче.
  Като дойдат бащите, ЩЕВИВИДИМ

 12. ОБЯСНЕНИЕТО Е Много Просто – „Селските Полицейски Отряди “ от провинцията-са били „жертвените агнета“ на Цялата Схема – в Флагман (сайт) има снимки на Обгорели Полицаи от Бургас -Пратени в тази фатална вечер в София- та питам се АЗ -Колко отряда са пратени от Провинцията към София- и защо са ги пожертвали -само и само да нападнат Мирните Граждани впоследствие!!

 13. Абсолютно професионален анализ на бившия подполковник от НСО Николай Марков. Точен и аргументиран. Разобличаващ тотално фашистките действия на властта и лично на Бойко Методиев Борисов като участващите в тези престъпления само възоснова на него могат да бъдат осъдени по подобие на процеса срещу главорезите на Хитлер в Нюрнберг. Ще съм благодарен, ако г-н Марков продължава с подобни анализи, където очевидно му е силата. Нека организаторите на протестите се възползват и от неговите познания по охрана на такива масови мероприятия и предотвратяване провокации и умишлени безредици от страна на властимащите.

 14. Цялата паплач от заптиета, която пази българоубийците, трябва да бъде избита, заедно с ТВ-мантраджиите им. А смърт по особено жесток начин за мутрите-българоубийци затриващи България в последните 30 г. В ЕС могат да се бият и пребиват до смърт само бели мъже и жени християни. Биенето на ислямисти, негри и цигани е забранено на башибозука от политиците. Радвай се народе, че живееш в демокрация, която ти пази правата.

 15. След тези посегателства срещу журналисти, другата година ще ни дадат 222 място по свобода на словото…
  И всичко това заради един малоумен тъпак от гр. Банкя?!

 16. Зловещо, НО ИСТИНА !
  Лицето Бойко Методие Борисов е ПРЕСТЪПНИК !
  Малко му е да бъде съден ( и той и шайката му )…. трябва да бъде ЛИНЧУВАН от НАРОДА !

 17. Умното ни МВР арестува френски дипломат от световната организация ЮНЕСКО
  Френски дипломат е един от арестуваните от много умните български силоваци в нощта на протеста, съобщи неговият адвокат. Провинението на служителя на световната организация ЮНЕСКО, част от ООН, която финансира с милиони всяка година своите обекти от глобалното културно наследство у нас като Стария Несебър, Боянската църква, Сребърна и др., е, че се е опитал да подаде на твърде интелигентен български полицай каска, която е била паднала на паважа. Двамата със съпругата му, които са минавали и с любопитство са гледали протеста миналата вечер, в който НЕ са участвали, по този начин са мислели, че ще окажат помощ на силите на реда. В замяна обаче са получили бързи удари и арест. Който вече предизвика международен скандал. Към това трябва да се добави счупването на обектива на фоторепортера на Агенция Франс Прес , въпреки показаната карта и обясненията, че е журналист. Той е нападнат и удрян. Както вече е известно, това се случи и с други представители на световни медии.

 18. Вие какво искате от полицаи, които на униформите им са изобразени черепи, пистолети, любов към циците и татуирани, все едно че са аборигените от полинезийските острови. Управлението на Борисов, зад полицейските щитове, скрит от народа и размахвайки бухалките на властта за всеки дръзнал да изрази позиция, различна от партийната линия, ще остане в историята като може би най-отвратителното, най-авторитарното, най-корумпираното и престъпно управление, което България е имала в своята история. Никога в историята си не сме имали толкова просто, смешно, страхливо и злобно чучело начело на държавата, превърната в парче земя, собственост на шайка бандити.,.

 19. Заплахата е ясна. Иска се оставката на баш мафиота. Когато Тодор Живков умря от ретро ковид от резервите на ДС, Бойко му беше бодигард. Заплахата е с ясни очертания. Хич даже не е луд – след падането от власт много ще се подредят да си търсят парите, фирмите, живота, роднините, които закопа. Тодор Живков беше хитър. Пазеше козове и ги търгуваше. Бойко изтъргува всичко и дето го имаше и дето го нямаше. Всъщност можеше дълго да си живурка, ако не беше толкова лаком и прост. Живков беше най-дълго оцелелият диктатор в Европа след промените. Но при първите крашове на боинг 1995-1997, през 1998 го споходи ретро ковида, а Бойко стана доверен американски човек. Следващият американски човек вече загрява покрай терена и то не случайно – боинг пак има проблеми и то пак от същото място…

 20. Така, както го описва г-н Марков, е ясно- става дума за Нерон и за нероновщина, пък психолозите да казват, каквото си щат.
  Някои твърдят, че и полицаите са също жертви и че са употребени. Не съм та това мнение. Те не са недоразвити пубертети и имат свободна воля. Не им пука за хората и за родината, нито пък за правдата, пука им за тези, които им плащат. (Разбира се, винаги има изключения.)
  Това със зловещия личен пиар не го разбирам. Само пълни нещастници могат да приемат личното си падение и позор като някакъв пиар. Жалки хорица, духовни джудженца с претенции…
  И накрая- нашичкият няма как да бъде сравняван с Лукашенко (въпреки постоянните сравнения) и той си го знае. Белоруснакът си брани държавата, а Нерончо брани гъза си. (По-скоро подражава на Макрон и на „европейското му отношение“ към жълтите жилетки, продължило месеци наред, но не трогнало никого.)

  1. Напоследък се правят малоумни опити да се сравняват жълтите жилетки във Франция с българските протести и да се дават примери как Макрон се бил оправил с тях, демек малко ги бият нашите. ЖЖ потрошиха Париж и в сравнение с тях нашите протести са балетни изпълнения. Макрон, а и Тръмп могат само да си мечтаят за протести като в България. Нещо ти куца преценката за мирен протест и погром, организиран от властта. И вие искате тази власт да ви управлява? Потресаващо!

   1. Ами, имало е защо да потрошат Париж, г-н Симо, след като не ги чули по друг начин!
    Разбира се, че не искам тази власт да ме управлява. Откъде Ви хрумна подобен абсурд? А пък това, че „малко ги биели нашите“ е въобще отвратително. Мисля точно обратното. Нямат право да бият. Този народ търпя прекалено, както никой друг европейски народ. Още преди около 6г. Янис Варуфакис(тогава финансов министър) каза забележителна реплика…Нещо от рода на: „Тихо, да не събудим българите!“
    Е, събудихме се най-накрая и това е най-голямата победа засега.
    По принцип, когато се обявява Велико народно въстание, няма как да се очаква то да бъде мирно. В историята няма мирни въстания. Има мирни гладни стачки, но въстанието това и означава- възставане.

    1. Maрия, извинявай, явно се получи недоразумение, мисля че сме на една и съща дължина на вълната или почти.
     Много се надявам да си права, че народът се е събудил. Някои много искат всичко да се случи бързо, днеска за утре, но но става така. Този продължителен протест изкара наяве много неща. Само да си представим, че ББ беше подал оставка във вторник вечерта. Нокога нямаше да разберем какво е дереджето с „нашата полиция ни пази“. Нямаме големи очаквания, но това, което видяхме, е потресаващо. И само това ли? Радвам се, че има призиви да не се купува от аптеките на Марешки. По този повод се чудех дали пък полицейските коли не зареждат при марешки, нали там е по-евтино. Ако някой знае, нека подаде информация.

 21. В книгата параграф 22 се описва за военни боклуци с психични отклонения този Марката е от тях

 22. Много бих искал, Тома Биков да прочете това и да се завре там, откъдето е излязъл на този свят.

 23. Защо допуснахме номенклатурчиците на БКП (те не бяха комунисти, а партийци) и техните наследници, заедно с маргиналните им днешни фенове, дошли от бандитските групировки да съсипят България ? Няма невинни ! Заслужаваме си съдбата – нас все някой ни освобождава, все чакаме някой да ни чуе, да ни „оправи“…

  1. Е, не знаеш ли, че за нещата у нас трябва да питаш Американското посолство??

 24. Благодаря,г-н Марков ,за така изнесената истина. Такива съмнения изрази и мой близък познат,който от години е представител на страната ни в авторитетна международна институция и от няколко дни се е завърнал у нас. Бил е до самия край на протеста и изрази съмнения за това,че поведението на провокаторите и реакцията на полицията са били режисирани,както и че е видял цивилни,които са ръководили действията на доведените лумпени. Понеже не е професионалист не посмях да споделя разказаното от него . Но Вие сте човек-експерт в тази област и сте доказали,че на думите Ви може да се вярва безусловно.
  Мисля,че не сте прав само за едно-че Главният престъпник на България бил луд и шизофреник. Нищо подобно-това е психиката на човек,оформена в недалечните години,когато рекетьорите биеха,мачкаха,насилваха,тероризираха и издевателстваха над хората. Тъничкото лустро над бруталната рекетьорска същност на „охранителя“ падна и отдолу се показа истинският лик на мутрата. Мутра,изплашена до пълно паникьоксване и затова готова на всякаква мерзост, за да запази себе си и заграбеното богатство. Жесток страхливец,готов да гази в кръв до колене,да стъпва по трупове,но да спаси животец и имане.

  1. Въпросът „кой е луд и кой не“ е твърде сложен, почти филосовски… Не е като да премериш зарзават или ябълки.
   Нима мислите, че човек, „готов да гази в кръв до колене и да стъпва по трупове“, може да е нормален?!? Че нормален човек може да бъде Мутра?!?
   Поздрави!

   1. Мисля, че определянето на това кое е нормално и кое не е въпрос на субективна оценка, а драстичните отклонения от общоприетото – и на медицинска. Че условията и грешкте при възпитанието могат да са обяснение, но не и извинение!! И аз не понасям джебчиите, но някои им се възхищават, а не означава и че са клептомани. Мисълта ми е, че и аз не разбирам, потресрна съм, как е възможно Боко да изпрати обучени и въоръжени, срещу мирни и безащитни хора?? Как поначало е възможно да разпореди лов на хора?? Но може и трябва дс носи отговорност!! И ще носи, здравословното му състояние години наред нали все е било под лекарски контрол!!

  2. Колега, това което е описал г-н Марков се изучава в първи курс на ВСИЧКИ полицейски академии по света или другояче казано: „Операция под чужд флаг“…… Ама от боковите „специалисти“ толкоз, като са чели само една книга….Жалко за невинно битите хора, пък и за полицайчетата-жертви на шефовете си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *