« Върни се назад Публикувано на 02.08.2017 / 9:06

В ЕДИН ОТБОР?! ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТЪТ МЪЛЧИ И НЕ ОПРОВЕРГАВА БОРИСОВ ПОНЕ ЗА ТРИ НЕЩА!

румен радевЕдиният – президентът Румен Радев – по потник и бос. Другият – премиерът Бойко Борисов – с традиционното голо шкембе. Менкат се в умопомрачителен пиар, който трябва да ни захвърли в друга посока, различна от онази, която се случва зад пердето.

Сега обаче да проследим внимателно:

1. Бойко Борисов изрече, че Макрон идва по негова покана, т.е. президентът Румен Радев е излъгал и външната политика се определя от Оня от Банкя.

2. Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ е загубила изборите, защото той така решил, т.е. Румен Радев е избран по негово желание.

3. Бойко Борисов категорично каза, че се бил договорил с президента Румен Радев, както за новия антикорупционен закон, така и за т.нар. антикорупционен орган, т.е. президентът Румен Радев и той – Бойко Борисов работят в един отбор.

И сега – внимание!

Президентът Румен Радев НЕ РЕАГИРА НА НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ НА БОРИСОВ, ОПРОВЕРГАВАЙКИ ГО!

Защо?

Дали лепкавия туткал, който ги свързва не е вълшебната американска думичка за влияние „ЦРУ“? Дали същата тази вълшебна американска думичка не прави толкова измислена и несъстоятелна „опозиция“ в лицето на партията на Комедия, пардон, Корнелия Нинова? Дали и същата тази вълшебна американска думичка не моделира т.нар. „надграждащото“ и „приемствено“ ГЕРБ т.нар. „служебно правителство“, назначено уж като „нови и чисти лица“ от президента Радев?

И когато се чудехте как да оправдаете онази прегръдка между Борисов и Радев, при встъпването в длъжност на президента, дали пак онази вълшебна американска думичка не ги залепи огледално един за друг?

И заради същата тая вълшебна американска думичка Радев мълчи. Като паднал изтребител мълчи. И не опровергава Борисов.

Afera.bg

«