« Върни се назад Публикувано на 31.03.2022 / 10:06

В ДНИ НА ИЗПИТАНИЯ СЕ ЧУВА САМО ОГЛУШИТЕЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ

Започвам с това, че благодаря на всеки един, който ме подкрепи. Няма да го забравя. Няма да забравя и тези, които аз защитих, но сега чувам само оглушителното им мълчание.

Кирил Петков и сие проект на посолството се оказаха доста по-отмъстителни и долни от ГЕРБ и Борисов. Винаги съм казвала, че може и по-зле да стане. Проектът на посолството пусна цялата машина за смазване срещу една жена, която им е неудобна.

Не, че не съм знаела какво ще се случи. Когато тръгнах по този път, многократно ме предупредиха да спра, защото ще „ме смачкат“. Заплашват тези, които ме публикуват, раздават пари на тези, които се съгласяват да ме оплюят. Армията жълтопаветни умнокрасивитети е насъскана срещу мен. За медиите няма да говоря, отдавна няма независими такива в България. Не, че ги упреквам, все пак трябва и да оцеляват. Макар и с цената на съвестта си.

Надали някой си прави илюзии, че пост във фейсбук е причина за атаката. Досега опитаха няколко. Не им се получи. Атаката е заради това, че казвам истината за тях. Заради това, че посочвам истинските виновници и господари, които всички виждат, но ги е страх да назоват. Заради това, че за мен България е над всичко, а българските интереси – преди всички останали, най-вече на ЕС, НАТО и САЩ.

Знам картинката в България. Картина на колония, управлявана от едно чуждо посолство, от което всички управляващи получават нарежданията си. С едно правителство, което въвлича България в катастрофа и война. С едни управляващи, за които потупването по рамото от САЩ е по-важно от българският народ.

Атакуват ме от всички страни и не подбират средствата. Нескопосани колажи, отвратителни снимки, скечове и настоявания за „медицински случай“, „предателство“, „малоумщина“ и прочи. Екстаз на розовите понита. Е, няма по-голяма награда от воят на враговете!

Днес е предателство и държавна измяна да подкрепяш България, да напомняш за българите и да поставяш тях на първо място. Днес е държавна измяна да не искаш Родината ни да бъде въвлечена във война. Днес е държавна измяна да питаш защо за чуждите има пари, а за българите няма. Днес е държавна измяна да питаш защо има безплатни американски бази в България и дали сме окупирана държава. Днес е държавна измяна да питаш защо се разрешава чужди войски да влизат на българска земя дори без война.

Не се и съмнявам, че Кирил Петков и проектът на посолството могат да ме мачкат, колкото им позволят властта и парите. За морал няма да говоря, там няма такъв. Проблемът им е, че истината не могат да я смачкат. Проблемът им е, че те си отиват и затова е тази истерия. Проблемът им е, че когато едни политици започват с терора и мачкането на опозицията, нищо повече не може да ги спаси.

И това ще мине. И ще ви чакам от другата страна на ада. Защото моето дело е право!

Елена Гунчева

* Благодаря и за снимката на тези, които са се посветили да я направят. И това, че според тях, само Петков има правото да говори от името на българите.

 

«