« Върни се назад Публикувано на 06.05.2022 / 9:11

В ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ – ЧЕРВЕИ!

В деня на храбростта по всички телевизии гастролират отново и отново бившите номенклатурни кадри, червеи преминали през министерски и други постове в отбраната на страната, вече облечени с евроатлантически премяни. Тези които съсипаха и окрадоха армията ни!

Българската армия е докарана до по-унизително състояние от времето на репарациите след ПСВ. И въпреки, че това се направи напълно съзнателно, тези които участваха в унищожението й са почитаните от медиите гости в този свещен за армията ни ден. Каква низост!

Не зная как и за колко време може да се коригира всичко съсипано, но зная, че виновниците си имат имена и трябва да бъдат наказани най-строго. Да заплашваш с действия и бездействия цяла една хилядолетна държава, за да обслужваш чужди интереси е национално предателство. За такива престъпления има само едно наказание и вярвам, че ще дойде денят когато ще си го получат.

Същото наказание предстои и за още 200 депутати в настоящия парламент, които дръзнаха да обслужат небългарски интереси в една чужда за нас война. Не трябва да се забравят и ключовите фигури в правителството, техните помагачи и сътрудници. Нищо лично!

Поздравявам с деня на храбростта и денят на българската армия всички достойни синове и дъщери на майка България, които не забравиха клетвата си и стърчат като високи дървета над всички евроатлантически храсти полазили по свещената ни земя.

Бъдете живи и здрави и нека Бог ни благослови със силата на Светия Дух, за да преминем успешно и през тези поредни предизвикателства пред страната ни. Нека не униваме в отчаяние, а да се веселим пред лицето на враговете ни, за да бъдат те заслепени от светлината, която носим. България е пречупила много свои търговци, ще пречупи и погуби и тези.

Бог да пази България! И вечна слава на българския боен дух.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: В деня на Храбростта по Нова тв хиперактивния, подскачащ виктор плюс нам си коя водеща, заедно с трима „експерти“, наругаха Путин и Русия и възторжено ни обясниха как американците имали „някакво нещо“, дето щяло да прихване всяка ракета на Путин и на трийстата секунда ракетата щяла да бъде върната на територията на Русия. Един подпухнал „експерт“ го рече, а виктор получи полюция. Долна картинка.

«