« Върни се назад Публикувано на 15.01.2014 / 14:50

В. „ГАЛЕРИЯ” ЗАГРЯВА ТИГАНА ПРЕДИ ДА ДА ГРЪМНЕ ЕФИРА: ИМА ЗАПИС ОТ СРЕЩА В БАНКЯ МЕЖДУ БОРИСОВ, ПЪРВАНОВ И РУМЕН ПЕТКОВ!

 

Бившият премиер Бойко Борисов и бизнесменът Николай Гигов стоят финансово зад проекта на бившия президент Георги Първанов, пише в. Галерия. Редакцията на вестника твърди, че разполага със запис от среща в Банкя между Борисов, Първанов и Румен Петков. По време на разговора Бойко Борисов обяснил, че той ще поеме кампанията по финансирането на евроизборите. Събеседниците коментирали, че другият спонсор щял да бъде оръжейният бос Николай Гигов. Договорката била Първанов да изиграе ролята на троянски кон, като овладее БСП отвътре. След това щяло да се направи обединение с ГЕРБ за правителство на националното съгласие.

В бъдещия кабинет, освен хора от обкръжението на Първанов и Борисов, влизали и няколко души от Реформаторския блок, според информацията на в. Галерия.

Очевидно засега се загрява само тигана, преди да изскочи отнякъде записа в ефира. Преди дни от ДПс също намекнаха, че се очакват разтрисания от разкрития, свързани с политиката.

Afera.bg

 

«