« Върни се назад Публикувано на 20.04.2022 / 9:11

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДРУГА ИСТИНА ОСВЕН ТАЗИ НА НАЦ.ХОЛИВУД ТВ!

Холивуд ТВ надмина всичките ми представи за антихуманизъм.

Въпросната индустрия нанесе такива щети върху мозъците на младите хора по целия свят, че не зная дали ще можем да ги върнем в реалността. Да виждаш света през болния мозък на някой холивудски режисьор е все едно да скочиш от балкон на 12 етаж с главата надолу и да вярваш, че имаш шанс да оцелееш.

Знаете, че един от начините на водене на война е завладяването на мозъците на хората. Тази война се води срещу цялото човечество от много години, но след започването на войната в Украйна тя придоби промишлени размери.

Медийното и интернет пространства се изпълниха с кратки видеоклипове на украински войници-актьори, които се забавляват докато воюват. Влачат трупове на убити руснаци, гаврят се с тях и прочее, за да покажат, че руснаците са най-лесни за убиване. На друго видео се показва някакъв друг смел украински лъв, който сам унищожил с джавелини цяла руска бронетанкова колона. На следващото видео наблюдаваме как двама украински войници танцуват рап на бойното поле, докато руските ракети и бомби хвърчат над главите им. Да не пропусна частното видео на фронтови сблъсък между танкове, където в украинските такива има смели девойки-мерачи и картечарки, които слушат хеви метъл под купола на украинския танк и в същото време воюват срещу руските въоръжени сили.

Това е лицето на днешния нацхоливуд, който погубва милиони човешки същества, за да защити единствено американските интереси. На този холивуд му трябват деца с промити мозъци, за които войната е елекронна игра, а руснаците са едни пияни и объркани насекоми, които с лекота могат и трябва да бъдат убити. Украинците, за този смъртоносен холивуд, са родени герои, а руснаците са родени пораженци! Това е всичко.

Каква е истината. Истината е меко казано страшна без употреба на промишлени количества наркотици. Лично съм видял очите на не един или двама човека, които катастрофират челно с действителността!

Днешните милиони украински младежи и мъже на фронта, които за мен са достойни хора, са обречени да се срещнат с тази действителност, извън представената им от Холивуд ТВ. Повечето от тях нямат никаква представа от тази реалност, която неизбежно ще ги изкара от електронните им представи за войскови сражения. Тези, които ще се изправят срещу тях в последните им минути ще бъдат всичко друго, но не и онова което са си представяли. Войната не е игра и само който познава неините измерения, знае цялата истина. В България няма друга истина освен тази на холивуд ТВ!

И това силно ме притеснява, защото тези американски режисьори на смъртта имат задачата да мобилизират всяко възможно пушечно месо в своя полза. И да воюват с телата на другите, докато те чертаят бъдещето. И своята власт в него!

Николай Марков

«