« Върни се назад Публикувано на 26.11.2023 / 8:25

В БЪЛГАРИЯ ЗАВАЛЯ НЕЩО НЕВИЖДАНО И НЕЧУВАНО ПРЕЗ ЗИМАТА… СНЯГ! ТЕЛЕВИЗИИ И УМНО-КРАСИВИ УПРАВЛЯВАЩИ МИГАТ НА ПАРЦАЛИ КАТО НАСРАНИ!

Да благодарим на Господ! В България заваля нещо невиждано и нечувано през зимата… сняг! И телевизиите първо замигаха на парцали като насрани. Обаче им дойде дюшеш за да си напълнят „програмните схеми“ – непрекъснато с истеричен тревожен тон и налудничаво говорене засилват „съспенса“ – код – червено, код- оранжево, код – лайняно, не излизайте, аууу, бедствие, ужас, шок, клоните надвиснали, страшна работа…

Умно-красивите управляващи и те мигат на парцали и пишат във Фейсбук как били готови още преди да завали снега, обаче естествено изобщо нищо не се случва от това колко са готови, защото в България никой не е готов за нищо, освен да краде.

Сняг вали, бе, сняг вали! През зимата.

Други новини по телевизиите няма, ех, какъв кеф, щото какво значение имат другите новини, щом сняг вали и ние по цял ден говорим глупости и подскачаме с опулени от истерия очи като в роман на Стивън Кинг.

Лапаческите фирми никога не са готови за нищо, но пък телевизиите винаги са готови да представят така обстановката, като че ли лавина е затрупала цялата държава. Не, че не ни е затрупала „лавина“, ама това не е лавина от сняг, а лавина от простотия и управленска идиотия.

Тия в тази клета държавица, които имаме памет, се дивим на умишлено пласираната истерия, защото сме израснали в далеч по- „страшен“ сняг, че даже и по морето, и помним как никой не се насираше когато завали сняг, и как в огромни преспи ходехме на училище и на работа, и се радвахме вместо да се тресем от нерви.

И това не е носталгия. Факти са.

Днес наистина можеш да подлудееш, ако си пуснеш телевизора на която и да е родна програма.

Мислят ни за дебили, които не са виждали сняг, а всъщност от екраните мигат на парцали абсолютни идиоти. Същото правеха и при ковид- истерията, същото правеха и при манипулацията „прекрасния Зеленски“, същото правят и с „брилянтните умно красиви“, затова просто стрете телевизора.

Сняг вали и то през зимата. И още ще вали, малоумници телевизионери и управляващи. И не българите са идиоти, а вие, едните, защото никога нищо не вършите както трябва, а другите, защото единственото, което правите като ДЖУРналя е да докарвате българина до нервен срив.

Хубавото е, че този българин вече не ви се вързва.

Afera.bg

«