« Върни се назад Публикувано на 15.10.2014 / 23:39

В БОСТАНА: БОРИСОВ ОТЕГЛИЛ СЪДЕБНИЯ СИ ИСК СРЕЩУ ЙОРДАН ЦОНЕВ. ЦОНЕВ, ЦОНЕВ, ЗАЩО НЕ СИ ОСТАНА КРУПИЕ В ШВЕДСКИЯ, А ДОЖИВЯ ПОЗОРА НА НАДУПЕН?

ЙОРДАН ЦОНЕВБойко Борисов е оттеглил съдебния си иск срещу Йордан Цонев за клевета, съобщава www.faktor.bg Както пише от дни АФЕРА това бе абсолютно логично и прогнозирано, предвид жалката унизителна поза, в която се е надупил на ГЕРБ Йордан Цонев по партийната заръка на Доган /Пеевски.

Отеглянето на иска се е случило още на 1 октомври с молба до Софийския градски съд от страна на Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ сам е оттеглил гражданския си иск срещу депутата от ДПС. Така по закон магистратите прекратяват делото, а определението им не е обжалвано от страните на втора инстанция. Повод за делото станаха думи на Йордан Цонев от парламентарната трибуна на 31 октомври м.г. по повод изтеглянето на кандидатурата на Иван Иванов от БСП за зам.-министър на МВР, защото е работил за силовата групировка СИК в Шумен. „Вие говорите за едно момче, което няколко месеца е продавало застраховки за СИК, а подминавате, че основателят на СИК е Бойко Борисов. Той е мутра. Нека започнем да чистим мутрите“, обяви тогава Цонев.
На следващия ден Борисов заведе дело с иск от 50 хил. лв. Цонев се извинил на два пъти на Бойко Борисов, пише още factor.bg
Продължавайте да слушате лакардиите на ГЕРБ и ДПС, че не били в БОСТАНА.
Цонев, Цонев, докторе по богословие, защо ли не си остана крупие в Шведския, а доживя позора на надупен? Такъв ще останеш не във финансовите сводки, а пред Господ.
Afera.bg

«