« Върни се назад Публикувано на 15.03.2023 / 8:30

В БГ Е ЗЛОВЕЩА ПСИХИАТРИЯ. ЗАЩО НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ

Броени дни преди изборите и  3 години на българския фронт нищо ново.

Да ви кажа защо нищо няма да се промени.

От едната страна са психодесните ми мили тротинеткаджии, които прикотках с пламенни постове за Христо Иванов и искрената ми погнуса от гербавото мракобесие. 

От другата са лудите путинофили и антиджендъри, които се залепиха от смешните ми антибайдънски постове и пак от антитолупските ми изповеди. Моят профил е бг адът! Ако изкуствен интелект анализира информацията под тях, спокойно може да хакне българския разум.

Само постът ми за “Навални” е достатъчен, за да онагледи капанът, в който се намираме.

Масмедиите и моите дебейски дружки тръбят, че това е изключителен успех за разследващия журналист Хр. Грозев. “Бъларският пробив” срещу чудовището Путин. Аз викам: унизително бездарна пропаганда е. Зле написана, зле монтирана.  Стигат ми само дебилните реплики, изречени от Грозев: похарчил съм стотици хиляди, за да купувам данни. Дано жена ми да не разбере.

Спасявал той истината и правдата със семейните спестявания.

А па Навални на КОНЕЦ се предава доброволно на руските власти, за да се превърне в сибирски великомъченик. Но когато разбира, че в Сибир YouTube не лОви се налага жена му да ходи на Оскарите и от сцената да вика: Стей стронг, май ляв! Ти го хвърли на сибирските вълци, пък после ходи да го оплакваш на червения килим.

Проста да падладеЙш. Целият “Навални” е изтъкан от дебилизми, на които американец може и да се върже, но масовият българин инстинктивно разпознава.

След като спрях коментарите си под поста, ме заля цунами от последователи и покани за приятелства. И любовни съобщения на лични.

Смешното е, че утре, когато същите тези хора разберат, че съм за правото на човек да избира пола си или пък, че презирам тъпотиите на Копейкин, ще останат втрещени. Така, както се почустваха предадени дебейските ми френдове, като обявих “Навални” за бездарна пропаганда. Ей така се лашкат моите фб приятели и периодично силно ме любят и мразят. И от двете страни на барикадата. И отказват да разберат, че сме в капана. И на дебилната руска пропаганда и на нефелната евроатлантическа.

Най-страшното. В бг е зловеща психиатрия. По-разделени сме и от американците. С тази разлика, че американците все още се гордеят със страната си. A тук всеки ме пита: чудя се какво правиш в бг? Аз ако съм на твое място…. Едва ли има друг народ, който така да се отвращава от себе си. Единственото, което ни спасява от скоротечна смърт е, че нямаме свободен достъп до оръжие.

Когато се прибрах от Ел Ей и пандемията ме заклещи в България не се уплаших, че няма да мога да се върна в красивата ми къща с басейн в Америка. Напротив. Протестите ми дадоха страхотен смисъл, чувство за принадлежност и общност, каквато никъде по света не мога да имам.

Общностната принадлежност е сред водещите фактори за щастие. Медицински факт.  Тогава бях убедена, че още малко, аха-аха и ще съборим злото. Сега виждам, че не можем. Ние сме в злото и злото е в нас. Не можем да изчегъртаме Толупа, защото той е всичко, което една голяма част от българите искат да бъдат. Като него щяха да крадат, да си тъпчат чекмеджето с пачки, да спят с проститутки. Много ясно. С жена си спят само лузърите. Прост, дебел, нас$ан от ужас и просещ милост за живота си от великите сили Бойко още е тук. Не, не могат да го изчегъртат добрите сили. И с Магнитски 1, и с Магнитски 2, бутат ли бутат отвън. Защото Бойко може да е прост, но познава народа си. Мене хората ме пазят! Това е заклинанието на Толупа.

А добрите сили не познават народа си. Гонят го по нивите с брошурки за съдебна реформа! Руската пропаганда била допотопна и примитивна като съвеЦки танк. Е, да, ама също като него, изравнява със земята.

Научете се да познавате народа си, не да го превъзпитавате, и тогава ще го поведете. Ако все още е останало нещо по тези земи.

Ирина Асиова – Диамант

«