« Върни се назад Публикувано на 06.01.2021 / 22:44

В АМЕРИКА ЩУРМУВАТ КАПИТОЛИЯ, У НАС МЯТАЩИТЕ ЯЙЦА „АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ СТАВАТ ДЕПУТАТИ“. НОСЕТЕ СИ МАЯ НА ГРЪБ И СПРЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА ПЛОЩАДА, КОЙТО ПРЕДАДОХТЕ! /ВИДЕО!/

В. Сега:Привърженици на Тръмп щурмуваха Капитолия, нахлуха в Сената и прекъснаха утвърждаването на Джо Байдън за президент. Във Вашингтон е въведен вечерен час.

Хиляди привърженици на Тръмп нахлуха в Капитолия и прекъснаха заседанието. Политици коментират, че това е опит за преврат, безпрецедентна ситуация и пр. Полицията като цяло е безпомощна и почти не противодейства на тълпата. След като народът стигна до залите на Конгреса и започна свободно да се разхожда по коридорите, полицията пусна сълзотворен газ в Ротондата. Конгресмени съобщиха, че им раздават противогази преди да ги изведат от залата.

Си Ен Ен съобщи, че има простреляна жена.

Увеличават се призивите Тръмп да призове хората да се оттеглят, след като до голяма степен се смята, че именно неговите призиви да се отнеме победата от Демократите от последните часове вдъхновиха щурма на Капитолия. До този момент той отказва да го направи, като в две поредни съобщения призова хората да са мирни. „Моля подкрепете полицията и силите на реда на Капитолия. Те са истински на страната на нашата страна. Бъдете мирни!“, гласеше първото съобщение. След това последва и второ: „Призовавам всички на Капитолия да останат мирни. Без насилие! Помнете, че ние сме партията на Закона и Реда – уважавайте Закона и нашите велики мъже и жени в Синьо. Благодаря ви!“. Няма обаче нищо за оттегляне от сградата. Преди малко „Вашингтон Поуст“ съобщи, че управата на столицата е поискала помощ от националната гвардия, но министерството на отбраната е отказало.

Час след началото на щурма, полицията не успява да овладее хората. След като бяха изведени вицепрезидентът Майк Пенс и конгресмените, в залите в момента се разхождат протестиращи, като някои от тях викат от трибуните „Тръмп спечели изборите!“.

Ситуацията започна да излиза извън контрол малко след началото на заседанието на Камарата на представителите и Сената. Протестиращи привърженици на Тръмп щурмуваха сградата, преодолявайки загражденията и полицейския кордон. След като народът навлезе до залите на Сената, заседанието на Камарата на представителите и на Сената бе прекъснато. Служители на реда започнаха да евакуират хората от района. Обстановката допълнително се усложни и от информация за взривно устройство, открито в близост.

Кметът на Вашингтон Мюриъл Баузър обяви, че налага вечерен час в столицата от 18:00 часа в сряда до 06:00 часа в четвъртък.“

А у нас – така наречените „организатори“ на протеста, които го предадоха, продадоха, абдикираха и се залепиха до употребяваната нееднократно фуста на Мая Манолова, рекоха, че … „ако се наложи ще стана депутат“.

Долна история.

Новата ера на Водолея почна с революция в САЩ. За сведение на американофилите „демократи“ „отровни“, дето „ако се наложи ще стана депутат“. Марш под полата на Мая Общата, и мятайте от там яйца, щото за друго акъла ви не стига!

Afera.bg

П.П. Ирена Иванова:

А стига триото е агитирало. Нали си било тяхна работа с кой ще се коалират и с кой не, защо тогава ни занимават със себе си?!

Да сме наблюдавали изборите … Дооообре! Стига ни, че наблюдавахме лъжата повече от 100 дни. Мерси!  Носете си Мая на гръб и спрете да разчитате на площада, който предадохте.

Щели да вкарат граждани в Парламента.

Кои граждани? „Гражданите“ на Мая ли?!

Доброто ще е, ако точно такива не вкарвате. Много са на опашката, виждаме ги и ги гледахме цяло лято, но такива не са никаква полезност, напротив. Не взимайте народа за малоумен и бъдете отворени за критика, не само за Его.

 

 

«