« Върни се назад Публикувано на 16.06.2017 / 11:32

ВЯРА НА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК? НИКОГА!

Винаги съм се чувствал гадно когато трябва да пиша на политическа тема. Омърсен се чувствам някак си. Политиците са едни от най-неприятните същества на нашето време, особено българските политици.

Никога не съм разбирал хората, които се натискат да си правят снимка с политик, независимо дали е Иван Костов, Сергей Станишев, Бойко Борисов или Ахмед Доган. Да искаш снимка с Гришата Вачков или Невена Коканова е напълно разбираемо – те са творци, но с политик, който паразитира на твой гръб ми изглежда като лека форма на мазохизъм. Да си член на партия и да следваш сляпо върхушката, която мисли само за себе си – това също никога не съм го разбирал.

Как можеш да гласуваш за хора, които постоянно лъжат – обещават всичко по изборите и след това забравят всичко. Всичко, освен заплатите от Народното Събрание, комисиите в него, както и тези от бордовете на държавните компании, в които са назначени.

Винаги съм смятал, че трябва да се гласува за някого, който е свършил някаква работа, а не да си даваш гласа за празни обещания. И колко сляп трябва да си, за да гласуваш всеки път за едни и същи хора, които нищо не правят? Или за хора, които само за 15 месеца си променят разбиранията на 180 градуса?

Ето ви последния пример:

Какво казва Волен Сидеров на 3 март миналата година:

ВОЛЕН СИДЕРОВ

Ето какво казва Волен Сидеров днес, само година и три месеца по-късно:

ВОЛЕН СИДЕРОВ

Истински български политик! Как да му вярваш!!!

Галин Люцканов

Лондон

https://lyutskanov.co.uk

 

«