« Върни се назад Публикувано на 16.10.2021 / 17:28

ВЪХ, НАКЪДЕ БЕЗ ХЕРО МУСТАФА?! КАКЪВ ЧЕРНИ ВРЪХ, КАКВА „НЕЗАВИСИМОСТ“, КАТО РАДЕВ СЕ КЪЛНЕ В „СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“?!

Тази неделя кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова ще изкачи Черни връх, съобщиха от инициативния им комитет в социалната мрежа Фейсбук.

Изкачването е послание към всички – няма недостижим връх за тези, които вярват и се борят за добруването на България. Нищо не може да спре устрема, вярата и силата на тези, които работят за едно по-добро бъдеще. Нито времето, нито политическите опоненти.

Продължаваме битката за независима България. Независима от външни и вътрешни фактори, добавят от инициативния комитет на Радев и Йотова.“

….

Въх, накъде без Херо Мустафа, бре? Каква битка за „независима България“ „независима от външни и вътрешни фактори“ продължавате, като Румен Радев се кълне в управление „в синергия с дневния ред на САЩ“ и тъй се е надупил на САЩ, че вече се е хванал за палците?! За кретени ли ни мислите всичките? Баси, тъпия дърварски пиар!

Иначе, уффф, кофти за НСО, дето маскирани като „туристи“ ще трябва да си уплътнят надницата за предизборна кампания, която плащаме ние, данъкоплатците, пазейки задника на Радев и Йотова, катерейки се.

Впрочем, добре го е казал Светослав Петров: „Йотова като се качи на Черни връх аз ще кача на К2 в Хималаите.“

Afera.bg

«