« Върни се назад Публикувано на 05.04.2014 / 19:22

ВЪРНЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ШУШУМИГИ ИЗМЕКЯРИ!

 

Евроизборите отключиха ментални увреждания у всички изживяващи се за политически играчи. Знайно е, че пролетта е сезон, в който се активират менталните отклонения. Телевизиите не ги броим, те от година под диригентската палка на сороски, прокопиевци, банкявисти така стръвно са се взели насериозно, режисирани като „коректив” и „опозиция на всяка власт”, че ни се повръща. Къде се бяха заврели обаче по времето на режима на ГЕРБ и Бойко Борисов никой не ги пита. Забележително е как политиците, които драпат за народния вот през май, бавно, тихо и полека връщат Бойко Борисов на власт.

С откровената си тъпотия сегашното правителство така и не успя в продължение на една година време да намери начин да комуникира на прост и разбираем език с обществото. До този момент, поради катастрофалната му пиар-политика, никой не е разбрал какво точно е свършило правителството на Орешарски.

Изначалната МРЪСНА ИГРА, СИМБИОЗА И ЗАДКУЛИСИЕ  с назначаването за вътрешен министър на Цветлин Йовчев ги обрече на провал. Прогнозирахме го. И това вече се случва.

ДПС завъртя задника и започна договорки с Бойко Борисов и ГЕРБ зад пердето. Нищо, че се кълнат, че нямат нищо общо с Борисов и кохортата му. Сделките вече са толкова очевадни, че обядите на Лютви Местан с Цецка Цачева са просто демонстрация на цинизъм.

Атака удържа засега позиция към Борисов и ГЕРБ, но никога не се знае кога „в името на националното съгласие” няма пак да залюбят Групировката на човека от Банкя. Вече са го правили. И то с усърдие.

Някакъв фронт на Валери Симеонов и Слави Бинев, който място не си намери, не смеят да гъкнат по темата Борисов и ГЕРБ и точно заради това охотно ги канят в тв -студията, които се контролират и от ГЕРБ.

БСП на Станишев с цялата си политика връща ежедневно Борисов на бял кон. Всъщност, те никога не са го ритали. Ревизия на управлението на ГЕРБ? Да са направили нещо по това си заклинание? Нищо, освен, че набутаха МВР и службите в ръцете на лица, откровено свързани с ДПС и Борисов, и като техни „свръзки” в недалечното минало.

АБВ и те бият бой по Станишев и компания и са толкова нежни с ГЕРБ, че ти идва да се разплачеш от умиление.

Бареков реши внезапно, че Станишев му бил основният опонент, Борисов вече не бил. И преля де що имаше бивш гербаджия към партията си, наивно мислейки си, че това ще му донесе повече гласове.

„Реформаторите” са напълно отчайващи – те са очевадната патерица на Бойко Борисов, която куцукаше и по време на протести, и по време на платени такива.

Зад кулисите вървят такива курвенски сделки и договорки, че дори няма нужда от флашка с разговор като онзи в Банкя.

Всичко е ясно.

Шахматната дъска е наредена.

И се чакат балъците, разбирай избирателите, да се набутат.

И всите политически шушумиги и измекяри заедно, вместо да изпратят Винету в ареста, да го върнат на бял кон във властта.

Да ви е честито!

Веселина Томова

«