« Върни се назад Публикувано на 10.08.2023 / 8:52

ВЪРВИ ТЕЖКА ДЕБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА! ДЕНИЦА СТРОШИЛА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ В „БУЛГАРГАЗ“, А НАТЮРЕЛЪТ НА ДЕНИЦИТЕ СТРОШАВА ДЪРЖАВАТА. ГЕРБ СТАРАТЕЛНО ПАЗЯТ РАДЕВИЯ НЕГРАМОТЕН БОКЛУК

Невежи еничари, алчни и с празни души унищожават държавата. На никой не му пука какво идва срещу нас. Политиците сами го търсят, защото им плащат пребогато за предателствата.

Поредната национална катастрофа за България ще дойде от НЕГРАМОТНОСТТА, съчетана с липса на всякаква съвест.

Отглеждаме безродни животни, които продават родината ни. Ние се разбягваме от отговорността да съхраним България.

Сега Деница Златева и Малинов на Булгартрансгаз имат среща с БОТАШ, за да направят поредната поразия в ущърб на държавния суверенитет. Няма кой да ги спре. Върви тежка дебилизация на държавата!!!! Която е удобна за външните фактори – Русия и САЩ.

Разпарчосват ни през Деници, Кирчовци, Радевци, Росенхристовци, Копринковци и пр.

Деница строшила оня ден тоалетната чиния в „Булгаргаз“. Но това не е важно. По-важно е, че НАТЮРЕЛЪТ НА ДЕНИЦИТЕ СТРОШАВА ДЪРЖАВАТА. Но както се хвали Деница, от ГЕРБ са й казали да УДЪРЖИ ДО РОТАЦИЯТА.

Аз имам такъв въпрос към ГЕРБ: като дойде ротацията Деница Златева, енергиен министър ли сте планирали да я направите?! ЗА ЗАСЛУГИ В НАВЕЖДАНЕТО И ПРОДАЖНОСТТА!! Деница беше назначена от Радев и сега ГЕРБ старателно пазят радевия неграмотен боклук. Браво на ГЕРБ! Съвсем се проваляте, да знаете.

Калина Андролова

«