« Върни се назад Публикувано на 22.08.2017 / 20:30

ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЯМА ЖУРНАЛИСТИКА! САМИТЕ ВИЕ СТЕ РОДИТЕЛИ НА ИСТИНСКИ ФАЛШИФИКАТИ

ФАЛШИВИ НОВИНИСега пък борба с „фалшивите новини“!? Борци недоносчета. Кое е легитимното определение за „истинска новина“, за да се борим с фалшивата? Нима всяко събитие, не се представя от точно определена гледна точка, анализ и с очакван ефект, а? Ние сме индианци и не знаем, че можем да говорим за едно и също нещо, но да бъде възприемано по различен начин. Не на нас тия номера, другари!

Фалшивите сайтове ни заразявали с вируси. Последните мога да ви вкарам в компютрите без да ползвате никакъв браузър и да не четете нищо в интернет. Когато индианец се опитва да ме вижда като индианец ми е истински забавно! И тъжно.

Другари граждански трибуни и информатори,

вървете по дяволите, защото в България отдавна няма журналистика. Последната, няма нищо общо с това да задаваш въпроси и някой да ти отговаря, нито с това да натъпчеш някоя и друга пачка в джоба, за да се правиш на шут. Проблемът с квадратната глава и ниското чело е също непреодолим в това прозвище. Или влизайте в час или разберете, че войната ви с фалшивите новини сте я загубили, преди да е започнала, защото самите вие сте родители и рожби на напълно истински фалшификати…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«