Публикувано на 14.05.2021 / 10:11

ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И ОТБРАНАТА СА ДАДЕНИ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГЕРБ

Шоково продължават назначенията в служебния кабинет.

В Министерството на външните работи се подреди управленски екип само от хора от екипа на Плевнелиев. Новият министър Светлан Стоев е шеф на протокола на Екатерина Захариева. Единият новоназначен заместник-министър е Калин Анастасов – главен секретар на министерството в кабинета Борисов – 3. Другият заместник е Василий Такев – постоянен секретар на министерството в Борисов – 2.

Най-скандалното назначение е на министъра на отбраната – Георги Панайотов. Това е посланикът в ООН изпратен лично от Росен Плевнелиев. Именно той организира цялата кампания срещу Ирина Бокова като кандидат за генерален секретар на организацията и опозори България пред света. Преди това Панайотов работи в посолството във Вашингтон заедно със Стефан Янев под ръководството на Елена Поптодорова. Той е от  най-най-близкия кръг на бившия президент и слагането му на поста на министър на отбраната лично от Радев е  необяснимо и шоково за опозиционните среди. Но точно това назначение остана услужливо в сянка от казионните медии.

Министърът на финансите Асен Василев, онзи с блесналия поглед, също е от служебния кабинет на Плевнелиев, където беше министър на икономиката. Министърът на труда и социалната политика е заместник министър от кабинета Борисов-1. Има още десетки имена начело на агенции и в политически кабинети, които тепърва ще изкачат.

Правителството на Радев е редено някъде и от някого заедно с управляващите. Янаки Стоилов и проф. Минеков са само за парлама. Ресурсните и силови министерства са дадени на концесия. Радев, Радев…

www.big5.bg

Коментари 24 за
“ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И ОТБРАНАТА СА ДАДЕНИ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГЕРБ”

 1. Честито на всички камилчета! (особено на червените)

 2. Пак сме предадени !

  Проамериканския, евроатлантическия, триморския нагаждач за кокал, лампазения ибрикчия, пак е с наколенки и послушно изпълнява повелята на една Кюрдска дама с благозвучното име Мустафата !
  Подлогата си е подлога, даже и на Ероплан да го качиш .

 3. Даже Борисов редеше правителствата си според разпорежданията на господата с офис на Козяк,докато не извоюваме политическа и икономическа независимост все така ще е .А независимост се добива със силна армия – самолети и ракети не само на картинки!

  1. Абе пийте си хапчетата! Каква „силна“ армия сънуваш в 21 век??? Виж отатък атлантическата локва, какво стана: Едно хакерче и половин америка без гориво и други благинки……Нашия ракети, самолети и армия сънува…..А за COVD-чето нещо да рекнеш??

 4. 50% са прокопиеви сектанти! Божков си командва МВР чрез назначени на високи позиции негови кандидат депутати! и НАП назнчили някой си от дубай комшия на Божков! Фигуранта както си разду администрацията от 400 човека е направи 2000 като разкара всички и напълни с прокопиеви сектанти и приятелки на жена му! Така правят сега по министерства но забравят факта че които заведе дело за тези уволнения ще ги спечели и ще му се платят всички заплати за времето когато не е бил на работа! Но при смяна на фигуранта всички ще са вън на 100% 😀 Тази секта до няколко месеца ще бяга през глава заедно с червенобузко за нова зеландия а фигуранта ще го оставят да се спасява сам 😀

 5. Казано е – Матей 7:17-20 „Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове. Не може добро дърво да дава лоши плодове; или лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огън.
  И тъй, от плодовете им ще ги познаете.“ А нашеницът го е казал по-просто – „Не се радвай на малко прасе и нов началник, защото не знаеш каква свиня ще стане!“

 6. Гинчето Върбакова ще замени ЧЕЗ ??? Калинкуването продължава!!! Гнилите ябълки-също!!!

 7. Абе, чехълът Радев има много слабо участие в назначаването, освен подписа. Назначава ги Радевица, с махлено- клюкарския манталитет и лудата си амбиция да командва хвърчилото!

 8. Изведнъж ли… – ВМРО иска ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!
  Стана ясно след приключилото заседание на Изпълнителния комитет на партията, вчера.

  „Засилване правомощията на президентската институция.

  В тази ситуация историята в Европа го е показала –
  президентската република е много по-добър инструмент (!) за управление, без да се нарушава партийната система.“

  Или …. така са заръчали на (екс) военния министър Каракачанов?!

  😉

 9. А бе ,разделете я тая България на две през Стара планина и да рахатясат всички !
  Аз ще отбранявам Ришкия проход,а партизански отряд ,,На всеки километър“ – Беклемето ,щото там има много кашкавал и мед.

  Венсеремос.

 10. Лебедовата песен на Глобалистите!!!Защо нашите политици не са далновидни???Защото са Прегърбени!!!

 11. „Най-скандалното назначение е на министъра на отбраната – Георги Панайотов.
  Това е посланикът в ООН изпратен лично от Росен Плевнелиев.
  Преди това Панайотов работи в посолството във Вашингтон заедно със Стефан Янев под ръководството на Елена Поптодорова.“
  ………………

  Щом е бил в ООН-то, може би, се очаква НОВ приток на БЕЖАНЦИ от Близкия Изток.

  Всички гледаме новините и наши, и чужди медии.
  Ужасни бомбардировки – сриват десетки жилищни сгради около ивицата Газа.
  И всички виждаме – никой не се намесва!

  Хипотетично, представяме ли си същата ситуация и конфликт между Косово и Сърбия?

  Второ хипотетично, за да няма война – Путин подава оставка!?
  Понеже целия западен свят друго име не споменава – ЕДИН ЧОВЕК срещу цялата дийп-мийп-бийп … и прочие конструкт…

  И после какво – всичко става ОК ли?

  Ще има мир и любов, и всички народи от руската федерация, и от европейския съюз и от Латинска америка, и от Африка, и Индонезия – ще заживеят весели и щастливи ЛИ?!

  😉

  Ще се … подобрим някой ден .. няма начин!
  Живи и здрави всички!

 12. ПРАВИТЕЛСТВО НА БАЛАНСА???
  НЯМАМ ДУМИ???
  ЗАЩО НА ТЕЗИ ХОРА БЪЛГАРИЯ И КЛЕТИТЕ БЪЛГАРИ,НЕ СА ИМ ПРИОРИТЕТ???
  Изключвам Професор Минеков и Янаки Стоилов,от съглашателството на предателите….
  НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОЗАПТИ ТАЗИ ПУМИЯ НАРЕЧЕНА МАЯ МАНОЛОВА-женския вариант на урода борисов,нима се забрави поговорката;ВЪЛКА КОЖАТА СИ МЕНИ,НО НЕ И НРАВА???
  Как всички забравиха при ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ,кой прекара закона за ЧСИ….
  http://www.bnews.bg/article/263522-kak_maya_manolova_sasipa_zhivota_na_stotitsi_hilyadi_balgari_no_dnes_pravozashtitnitsite_udobno_si_trayat
  Ето какви са фактите,и изведнъж всички забравиха какво е правила шърфънтийката(((Васил Петев,един път я нарече така,и аз смятам,че този прякор много и подхожда)))мая манолова,и изведнъж същата стана борец за правата ни,вече няма удържане,гледах я вчера при Миролюба Бенатова,арогангна,безчувствена,толкова ясно се вижда,че това болно амбициозно нещо,ниле и пука за хората,но кой да го види???
  Така че тези които сега я обожествявате,скоро ще ревете на рамото на сайта Афера,че е била права за нея….

 13. „Войските на Турция са в България!“ –Дали някой някога последните 50-70години въобще си е представял нещо подобно ………..!!!! Не просто позор, ужас ……..И не ми казвайте, че времената са други, че има НАТО…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *