« Върни се назад Публикувано на 14.09.2017 / 13:30

ВЪНШНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРАЛИ БИХА ИМАЛИ ОСНОВАНИЕ, ЧЕ ЛИЧНО ПРЕМИЕРЪТ РЪКОВОДИ И ТОЗИ ВИД БИЗНЕС, ТЕРОРИЗЪМ, СПОНСОРИРАН ОТ ДЪРЖАВАТА. УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ!

БОЙКО БОРИСОВОт ексклузивното интервю на Тони Златков, баща на отвлеченото и върнато момче, разбрах няколко неща.

Няма никакъв смисъл да се говори с този човек. Той знае защо е отвлечен синът му и срещу какви действия от негова страна ще му гарантира живота. Никога не би коментирал фактите, защото от изкарването им в публичната среда никой от двете страни няма полза.

Няма регистриран случай на отвличане, в нито една държава по света, където лично премиера вика жертвите в дома си и сам сформира на същото място „трети щаб!?“. Изводите, които прави Златков от факта, че е бил „поканен“ на разговор за съчувствие, са меко казано неадекватни или манипулативни,

Решението да се плати откупа е стимул и прецедент в действията на държавата за защита на своите граждани. Това действие показва симптом, който утвърждава правила, при които „ако не платиш – умираш“, подпечатани лично с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след отвличане на практика се дава със същия подпис!

Бизнесът с луксозни возила не е точно бизнес. Няма да навлизам в подробности, но не чух никакъв коментар по темата.

Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде осъществявана „пост-травматична профилактика“ чрез поставяне на лична охрана. Пито-платено, но индиректният контрол, на когото трябва, остава за гарантиране на двете страни.

Управлява ви мафия!

Другарю Борисов,

Отвличането на хора отдавна се квалифицира като ТЕРОРИЗЪМ! В тази наша държава има закони, освен тези на групировката СИК, но ти нямаш мозък да го разбереш и рано или късно ще платиш политическа или друга цена. За да не бъда голословен, ще ти подскажа каква е практиката в правовите държави при отвличане на хора, за да разбереш как държавата разговаря без думи със своите граждани!

Има отвлечен човек. Започва комуникация. Службите правят каквото трябва и както трябва. Групите за отвличане, логистика и друга поддръжка се разстрелват на място от специални сили. Заложниците се освобождават. Следва светкавичен арест на поръчителите и изправянето им пред съд!!!

Ако не се спази този ред с всички логични рискове означава, че държавата ни няма собствена имунна система, а ползва тази на престъпниците и техните практики. По-наблюдателните граждани и някои външни разузнавателни централи биха имали основания да достигнат до извода, че лично премиера ръководи и този вид бизнес, който както вече казах е чиста проба тероризъм спонсориран от държавата..

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«