« Върни се назад Публикувано на 27.09.2023 / 8:53

ВЪЗМУТИТЕЛНО! ТЕЗИ РУСНАЦИ СА НАВСЯКЪДЕ. ТОЛКОВА ШПИОНИ НА ЕДНО МЯСТО НЕ БЯХ ВИЖДАЛА НИКОГА

След последния шпионски скандал  развихрил се по нашите географски ширини, събрах смелост да разкажа за личните си наблюдения в една друга Руска църква от тази зима.

 Обикалям си аз в Ница да търся поредната забележителност, която съм набелязала и хоп насреща ми църква, пък и руска даже. Възмутително! Тези руснаци са навсякъде.

В двора пък паркирали едни черни лъскави каляски, конете не може да им преброиш. Подозрителна работа. Я, да видим вътре какво се случва. О, Боже! Какво да видят очите ми, толкова шпиони на едно място не бях виждала  никога. От мини моделите, които още носят памперс, до  пенсионирани агенти подпряни на бастуни, които вероятно се трансформират в АК-47. Свещениците,  разбира се, бяха най-подозрителни, извършваха литургия.

Вече твърдо убедена, че съм попаднала на  терористична клетка, реших да напусна обекта по най-бързия начин. И хоп, изненада. На вратата някаква жена ми подаде вестник. Взех го, благодарих и излетях с двеста.  На двора какво да видя, това било руски вестник, който се издава в цялата околия. Сърцето ми вече щеше да се пръсне, вдигнах кръвно. Представих си веднага какви засекретени съобщения хвърчат из цялата Ривиера. Трябва да пуснем Енигма отново в действие! 

Как е възможно всичко това да се случва!? Тайните служби на Франция как са го допуснали? Трябва да вземат пример от нашите как се прави.

 И дотук със забавната част. Следва тъжната.

По-важният  въпрос е –  чия собственост е България? Оставете една църква на мира, вижте по-голямата картина! А,тя е, че сме собственост и подчинени на мафиоти, простаци, крадци, наглеци…. И очевидно на едно посолство.

Жалка работа!!!

Велислава Пукалска

«