« Върни се назад Публикувано на 03.08.2017 / 19:29

ВЪВ ВОЙНАТА В ГЕРБ „БОКО VS ЦЕЦО“ ЦВЕТАНОВ РЪКОВОДИ МВР НАТРЕСЕ ЧОВЕК НА РУМЕН ПЕТКОВ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ НА МВР КАТО „ПАРЛАМЕНТАРЕН СЕКРЕТАР“

СВЕТОСЛАВ БЕЛЕМЕЗОВВътрешно – партийната война „Боко vs Цецо“ се води люто на „тихия фронт“, зад завесите, като за пред камерите се демонстрират прегръдки, единодушие и „мир.“. „Мир“, ама със скърцане на зъби. Открита войната няма как да стане, тъй като Боко и Цецо са скачени съдове и Борисов и посмъртно няма да се откаже от Цветанов, защото омертата ги обвързва завинаги.

МВР в момента изцяло се ръководи от Цветан Цветанов. Министърът на МВР Радев е дотолкова кукла на конци, че е допуснал Цветанов да му натресе в политическия кабинет и Светослав Белемезов, който се води нещо като „парламентарен секретар“.

Кое е изключително знаковото в тази важна преплетка? Белемезов е бивш депутат от … АБВ и много близък до … Румен Петков.Той бе и човекът, който бе остър критик на Румяна Бъчварова, в което няма нищо лошо, ако обаче не обслужваше политически лицето Цветанов. Сега в правителтвото „Борисов 3“, /не/ знайно поради каква причина уж „опозицията“ на ГЕРБ в лицето на АБВ, се сдобиха с член на политическия кабинет на МВР и то „свръзка“ с парламента, и то назначен с протекцията на … Цветан Цветанов.

На практика, Валентин Радев не управлява МВР, тъй като назначението на Белемезов е станало въпреки волята му.

Бегъл поглед и върху протестите на полицаите по градове сочи и зависимостта на тези „протести“ отново от лицето Цветан Цветанов – всички градове, в които се стачкува са с шефове на областни дирекции, всите капии на Цветанов.

Afera.bg

«