« Върни се назад Публикувано на 20.02.2024 / 11:52

ВТОРИ ЗАМ.-КМЕТ НА ОБЩИНА – ВАРНА БРУТАЛНО ГАЗИ ЗАКОНА И НЕЗАБАВНО КПКОНПИ ТРЯБВА ДА ГО ОТСТРАНИ КАТО ЗАМ.-КМЕТ ПО СИГУРНОСТТА, ЗАРАДИ СЪДРУЖИЕ В 3 ФИРМИ!

Втори зам.-кмет на Община – Варна брутално е нарушил закона /ЗМСМА/, като в абсолютно нарушение на закона е съдружник в три фирми след като е назначен за заместник -кмет по сигурността на Община – Варна от варненския кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев.

Това е Илия Коев, назначен за зам.-кмет по сигурността на Община – Варна.

Илия Коев е бивш личен шофьор на Благомир Коцев в частната му фирма, която стопанисва заведението му „Хоризонт“ в Морската градина във Варна.

Зам.-кметът по сигурността на Община – Варна Илия Коев, назначен от Благомир Коцев за такъв, е съдружник в 3 фирми:

РЕСТЛИНГ СЕКЮРИТИ ООД, в която е съдружник с лицето Юрджан Рашид Ахмед.

КУБРАТ ИНВЕСТ ЕООД, в която е едноличен собственик.

ЗАЛОЖНА КЪЩА ФАЙТ 1 ООД, в която е съдружник с лицето Димитър Севдалинов Лозанов.

Зам.-кметът по сигурността Илия Коев брутално е нарушил ЗМСМА, като е заел длъжността в битността си на съдружник в търговски дружества.

Нещо повече! Зам.-кметът Илия Коев е дал неверни данни в подписана от него декларация, че не участва в търговски дружества.

Още по-фрапантното е, че зам-кметът по сигурността Илия Коев е прехвърлил участието си в други фирми НА ЛИЦА ОТ КРИМИНАЛНИЯ КОНТИГЕНТ!

КПКОНПИ НЕЗАБАВНО ДА ПРЕКРАТИ ПРАВОМОЩИЯТА НА ЗАМ-КМЕТА НА ОБЩИНА – ВАРНА ИЛИЯ КОЕВ, АРОГАНТНО НАРУШИЛ ЗАКОНА, КАКТО И ДА ПРОВЕРИ НА КОИ КРИМИНАЛНИ ЛИЦА Е ПРЕХВЪРЛИЛ УЧАСТИЕ В ОСТАНАЛИТЕ СИ ФИРМИ.

Първият назначен за зам.-кмет на Община Варна от Благомир Коцев, личния му адвокат на фирмите му Диан Иванов, също бе закован в брутално газене на закона, като в качеството си на зам.-кмет е съдружник в търговско дружество:

На 17.02.2024 АФЕРА публикува:

НЕЗАБАВНО БЛАГОМИР КОЦЕВ ДА СЕ ПОИЗНЕСЕ ПО КОМПЕТЕНТНОСТ И ОСВОБОДИ ОТ ДЛЪЖНОСТ ЗАМЕСТНИК КМЕТА НА ОБЩИНА – ВАРНА ДИАН ИВАНОВ!

Освен двамата зам.-кметове, назначени от кмета Благомир Коцев, самият варненски кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев е пред риска да бъде с отнети правомощия като кмет, тъй като и той има участие в офшорки в Малта. По казуса предстои да се произнесе ОИК-Варна.

Това, което демонстрират ПП/ДБ кадрите на Благомир Коцев, както и самият той, е ТОТАЛЕН РЕЦИДИВ И НАГЛО ГАЗЕНЕ НА ЗАКОНА!

АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО КПКОНПИ ДА ОТСТРАНИ ДВАМАТА ЗАМ.-КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА ВАРНА ДИАН ИВАНОВ И ИЛИЯ КОЕВ, ЗАРАДИ НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА КОЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА КАТЕГОРИЧНИ И БЕЗАПЕЛАЦИОННИ.

АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ И ПРОЦЕСА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ БАВИ ОТ СТРАНА НА КПКОНПИ, ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО – ЧЕ Е КОРУМПИРАНА ОТ СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦА!

Afera.bg

«