« Върни се назад Публикувано на 10.05.2014 / 10:22

ВТОРИ ДЕН МВР И ПРИСЪДРУЖНИТЕ МУ МЕДИИ МЪЛЧАТ ЗА НОВИЯ ШЕФ НА ОД НА МВР – ВАРНА

 

Няма такова позорище. Втори ден официално МВР мълчи за смяната на директора на варненската дирекция на МВР, а слугинските медии, които чакат да им поднесат на тепсия „официалната новина”, се посират и не пишат, че втори ден Варна има нов директор на полицията. Както първа писа АФЕРА Чавдар Нанков получи по служебната си поща заповед да се върне във Второ районно управление, където е назначен.

Като директор той бе назначен с временна заповед ДО една година, а не ЗА една година. Още вчера към районните управления в морската столица е била изпратена телеграма, че Нанков вече не е директор, и че заповедите му от вчера са невалидни.

Така наречената говорителка на ОД на МВР – Варна втори ден лъже, че такава смяна нямало. А журналята, зяпнали като патки, не смеят дори да възроптаят срещу отказа да бъдат истинно информирани.

Чавдар Нанков, иначе първоначално е назначен като началник на Второ РУП – Варна, където се връща. Той затова е главен инспектор, а не комисар.

Новият директор Николай Калчев също е с временна заповед.

Впрочем, за унизителното махане на Нанков последни са научили служителите в самата Дирекция на МВР – Варна, след като ченгетата от районните вече са знаели, благодарение на получената телеграма и по телефоните веднага са уведомили колегите си за радостната новина.

Afera.bg

 

 

«