« Върни се назад Публикувано на 02.08.2023 / 18:47

ВСИЧКО ТАМ В УS^РАЙНА ПРИКЛЮЧВА. СЪБИТИЯТА В УS^РАЙНА ЩЕ ИЗПРЕВАРЯТ ПЕЕВСКИ И ТОГАВА? УS^РАЙНА КАТО ЗАГУБИ ТАЗИ ВОЙНА, КАКВО ЩЕ СТАНЕ У НАС, НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ

Тагарев, като не било страшно в Миротворец, защо се оплака от някакъв човек, че го заплашвал, като най-обикновен посерко се показа?

И да обобщя, войната в Уs^райна приключва със загуба на Уs^райна, GАТО и Запада и то загуба пълна, качествена.

В Бълг@рия телевизорите лъжат толкова яко, колкото не можете да си представите! Колкото лъгаха за кормида, още повече за Уs^райна.

Нещата там отиват на разгром, да се знае! И това наше правителство, за което знаем, че е сформирано само, за да изпълнява задачите на източния фланг, още преди местните избори ще се окаже без почва под краката си. Казва се, че след местните избори ще падне, Пеевски ще го бутне. Но събитията в Уs^райна ще изпреварят Пеевски и тогава? У s^райна, като загуби тази война, какво ще стане у нас, не ми се мисли за евро атлантиците. То вече е на хоризонта, разбирате ли, четохте ли, във Вилнюс е ОБЯСНЕНО, че всичко там в Уs^райна приключва!

Поредната седмица, в която всичко се тресе по шевовете. Правят се планове, обаче аз виждам как може да се случат съвсем други неща, неочаквани, непредвидени или такива, които и да искаш, не можеш да спреш. Все по-ясно се говори за влизане на Полша в Западна Украйна.

Разясних, че това е една от тайните задачи, които НАТО постави на дневен ред във Вилнюс. Путин каза, че става дума за полско-литовско завземане на територии в Украйна. Преди да обясня защо се прави това, бързам да отразя горещата новина на сутринта, жежък конфликт между Украйна и Полша. След Англия, и в Полша нараства негодуванието срещу надутия, чувстващ себе си безсмъртен и безнаказан украински държавен управляващ блок, което се изрази в официално изявление в Полша, че Украйна би трябвало да е повече благодарна. Украинците, разбира се, се врътнаха, обидиха се, привикаха полския посланик, в Полша привикаха украинския, изобщо да не стане така, че вместо „умиротворяващи“ сили, по словоопределенията на евроатлантическата лексика, Полша направо да запляска украинците. Имат всички основания!

Ето един тънък момент, да не стане така, че Полша, която едвам се удържа, вместо да изпълни натовските цели, да изпълни великополските си цели, при които Украйна не съществува. И се връщам на горната част от поста, че следвоенните територии, след 1945 година, намиращи се днес в Полша и Украйна и уредени насила от няколко англо-американски конференции, сега ще бъдат прекроени. И като гледам апетитът на Полша, малко вероятно е това да стане в полза на Украйна.

Припомням и скорошното си обяснение как Путин тънко плъзна Полша по пързалката, давайки и разрешение за Западна Украйна, като завоалирано и каза, че ще подкрепи полско нашествие, знаейки, че по този начин обезоръжава НАТО в ситуацията.

Изобщо, това НАТО, освен, че военно тактически се оказа като квартална банда, на стратегическо ниво, на психологическо ниво, на геополитическо ниво е толкова зле, ама толкова зле, че съм сигурна, че дори Путин се уморява с тях от скука. Може да им се предвидят мислите и действията за години напред, просто защото са толкова елементарни и тъпи, че няма докъде.

И понеже едвам се прикрива вече истинската картинка в Украйна, днес се заговори в евроатлантическите медии за….смяната на Зеленски. Значи идва. Задачата на полското настаняване в Западна Украйна е трасе за НАТО на границата с Донбас. Обаче не разбирам как е възможно да си мислят, че Русия просто ще гледа как си разполагат щабовете в близост до Днепър.

От почти извънземни кладенци успяваме да узнаем, че поне 3 точни удара с Кинжал под земята има Русия в натовски центрове на територията на Украйна за тази 1 година, при които има може би хиляди загинали натовски офицери и персонал. Знаем, че няма точка в Украйна, която да не може да бъде поразена от РФ, включително местоположението на Зеленски по всяко време. Знаем, че при атаките по Одеса в миналите 2 седмици Русия е използвала супер новите си свръхзвукови ракети Оникс и украинските ПВО са мълчали без гък. Влизане на Полша означава полска окупация, а не натовска и много скоро това ще се разбере.

Руснаците нямат нищо против САЩ да пратят F-16 в Украйна. С удоволствие ще приберат някой, ще го разкостят и след това ще го подарят на Китай. А останалите просто ще ги изгорят. Но ми се струва, че до есента няма да има на кого да бъдат изпратени тези самолети.

А твърде вероятно е Кимчик вече да има чертежите на F-16. Дали не е по-добре от него да си ги поръчаме? И без това всички оръжия, които НАТО изпрати в Украйна, вече са известни от Москва през Пекин до Пхенян.

Анастасия Гешева

«