Публикувано на 06.06.2021 / 12:49

ВСИЧКО ПРЕДНАЧЕРТАНО ОТ USA – И ИЗБОРИ, И СЛЕДВАЩО ПРАВИТЕЛСТВО. НО! БЪЛГАРИНЪТ Е БАШКА ЛУД. ДА ГО ПРЕВЕДАТ ГО НА ХЕРО МУСТАФА. АКО МОГАТ.

Всичко изглежда, а и е!, предначертано вече. И идващите УЖ избори, и следващото УЖ българско правителство. Договорките зад завесата, с водещата размахана палка на американците, вече са поставили резки условия за оставане на всяка цена в следващото правителство на трима министри от службашите на Румен Радев. И тримата – от квотата на „десносектантите“, подпомагани от американците и припознати като първи авери от Румен Радев.

Някои, като Бойко Рашков, сън се спят да се пънат да влязат в „тройката“, готови са и с Атанас Атанасов ако трябва да преспят, че да ги огрее, но – надали…

Херо Мустафа иска на всяка цена, на всяка цена, на всяка цена! – да не се стига до нови предсрочни избори и на всяка цена, на всяка цена! – да бъде съставено редовно правителство след изборите на 11 юли.

Това задължително ще доведе до чиста измама на повечето партии към избирателите си. Само преди два месеца всички се кълняха, че дослук със „статуквото“ няма да правят. След арогантното, нагло и водещо дефилиране на Херо Мустафа из българските институции, тоя път може и да бъдат далеч по-обрани в предизборното си поведение, или ако са достатъчно лицемерни ще го играят пак на „никакво статукво“, но пък след изборите ще се гушнат с когото ПАК Херо Мустафа посочи.

За да има на всяка цена правителство „на сговора“, дирижиран от американците, нужен им във войната срещу руснаците.

Румен Радев пее тая песничка от известно време – очевадно под диктовката на Херо Мустафа – че трябва този път на всяка цена да бъде излъчено редовно правителство.

Обаче.

Реално това няма как да се случи, ако политическите играчи спазят политическите си ДОСЕГАШНИ ПОСЛАНИЯ – че няма да се прегръщат с партиите от статуквото. Знаете ги кои са – и тия от „статуквото“ и ония, дето уж не са от „статуквото“.

Може да се случи само ако същите партии „в името на държавата, в името на националната сигурност“, а всъщност „в името на САЩ и интересите на САЩ“, този път плюят на обещания и послания и се гушнат едни други в Схема, която вече е начертана от американците.

Впрочем, точно и заради това не удрят Бойко Борисов. ПЕРСОНАЛНО с него са се разбрали отдавна, той няма нито да е премиер, нито има претенции да е вече такъв. Неудряйки го, те запазват ГЕРБ като играч, точно начело с Дани Митов, по-кръстен и от американец в „американската вяра“. А запазвайки ГЕРБ, те ги запазват като един от водещите политически играчи.

Останалите – „десносектанти“, „мутри вътре, мутри вън“, славита,  са априори под полата на Херо Мустафа, и досега не са мъцнали и една запетайка срещу тоталната американска инвазия у нас. Те даже са на кяр, защото янките ги пробутват като „нови лица“ и „нов морал“, закачени за „новия“ български новозначен „Рамбо“ – Румен Радев, въпреки че на българите години наред им се повръща от техните „нови“ лица.

БСП – Корнела също не гъква по „американската тема“. В самата БСП отдавна знаят, че и тя не излиза от американското посолство и е на къса каишка там.

Всички тия уж „скрити лимонки“ на янките са готови на всякакви мерзки „компромиси“ и в името на „вечната дружба с американските другари“, които ги държат в шепите си и с нелицеприятни факти за тях, и бързичко ще забравят предизборните си клетви и обещания.

Магнитските  бомбастични пушилки, които нямат никаква правна стойност, а са чисто политическо избирателно разчистване на американската писта на интереси у нас, след които не други, а първи Румен Радев и службашкото правителство получиха оргазъм от възторг, елиминират или поне правят опит за това – на други двама знакови и важни политически играчи – ДПС и „Българско лято“ на Васил Божков.

Янките може и да си мислят, че са ги елиминирали, но тук на Балканите, особено на българска територия – всички пластмасови американски планове може и да се размиришат като мацано дупе с тиква. Защото тук, на Балканите, „нищо не е като хората“.

Има един много тънък нюанс.

Когато си притиснат до стената и те набутат в един и същи списък, на една и съща линия с … врага ти, е тогава става истински интересно. Защото сега по една линия и в един и същи списък са един до друг, а не един срещу друг – Васил Божков и Делян Пеевски.

Не, че ще се заобичат, о, не. Но интересите на враговете понякога, даже и във филмите, се преплитат, когато ги е налазил – общ враг. И когато на всичкото отгоре тоя „враг“ е спасил най-гадния „кучи син“, а тях ги е набутал в лайната.

Да удариш така показно ДПС и то на българска територия, в която няма как по никакъв начин ДПС да бъде елиминирано ей така просто, си е фатален риск. Ако някой е отписал Делян Пеевски /да не говорим за Доган/ окончателно, значи не е следил играта внимателно от години. Още повече, че никаква тайна не е, че Пеевски притежава информационен масив, колкото две Българии – официална и задкулисна.

Не бих заложила, че Пеевски ще се даде без бой. Не бих заложила и че Божков ще се даде без бой. И той е показал само един милиграм от това, което всъщност знае и може да онагледи. Също като Пеевски.

Радев може и отсега да се носи на вълната на радостта, че едва ли не вече е спечелил втория си мандат, след като се е подложил безоткатно на американците, но… еще не вечер.

Рязкото пикиране, с което американците демонстративно показаха, че те управляват България като евтин супермаркет, пълен дебили, бургери и кока кола, ако към този момент показва, че янките разчитат, че българския народ ще ръкопляска възторжено, защото го успиват с уж някаква битка срещу корупцията, нищо, че е нагло избирателна, то неминуемо ще последва отрезвяването и тогава ефекта ще е обратен. Впрочем, всяка пренатегната струна се къса. А американците я опънаха до отвратителност.

Истинското лице на „натовските генерали“ ще прозира все по-ярко и все по-ясно зад фалшивите им рецитации, вкопчено единствено в това да печели власт и предало се по бели гащи с вдигнати ръце на Херо Мустафа, разбирай САЩ.

На пръв поглед всичко изглежда вече предначертано. И резултатите от изборите, и вече натъкменото следващо правителство, и „цветята и розите по пътя“, и улавия, за пореден път, обладан и успан „народ“.

Но в такава безнадеждна ситуация винаги се ражда изненадващ избор, нестандартен трън в петата, странно обозначен не като бедствие, а като лек. Дали ще е пагубно абсурден за страната ни, или ще е зрънце надежда – не е ясно.

Но онези, които отсега се взимат като победители, да внимават. Българинът е башка луд. Да го преведат на Херо Мустафа, ако могат.

Веселина Томова

Коментари 29 за
“ВСИЧКО ПРЕДНАЧЕРТАНО ОТ USA – И ИЗБОРИ, И СЛЕДВАЩО ПРАВИТЕЛСТВО. НО! БЪЛГАРИНЪТ Е БАШКА ЛУД. ДА ГО ПРЕВЕДАТ ГО НА ХЕРО МУСТАФА. АКО МОГАТ.”

 1. Така е г-жа Томова – българинът е башка луд!
  И в допълнение – научно е установено, че

  БЪЛГАРИНЪТ НАЙ-МРАЗИ НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ! 🙂

  Българите сме образовани хора, както е забелязала НП Мустафа и е споделила в разсъжденията си.
  Ние българите, може да изглеждаме наивни, но НЕ СМЕ ГЛУПАВИ!
  …………………….

  Та да повторим и ние въпроса, който си задават ВСИЧКИ българи днес:

  КАК с доказано ЗАВИСИМИ и КОМПРОМЕТИРАНИ личности, се бори каквото и да било?
  Не ли пък корупцията?!

  Примери, като се започне от протестите, през партийните листи, служебният кабинет и стигнем до най-високите етажи на държавно управление през последните 30 години!

  И същите тези личности дават дълбоки обещания и увещания, че ще работят за благото на хората!!!
  Кого заблуждават?!

  Политиките са се превърнали в най-лицемерното и лъжовно нещо на света и все повече хора по света го ОСЪЗНАВАТ, и затова излизат да протестират!

  Къде са идеите, идеологиите, ЦЕЛИТЕ за развитие, които да привличат избирателите?

  Няма ги, ПОДМЕНЕНИ са … обясняват на избирателите, че те ТРЯБВА да се борят за… политиките, за да живеят хубаво, както е на Марс, защото на Венера е много лошо!….

  Основата на демокрацията е НЕ хората да се борят за … политиките, а политиката да се бори за гласа на избирателите!

  Та каква е целта на „новата“ политика, какъв пример ни се предлага, за да се борим за нея?!
  😉

 2. Точен коментар. Българинът е башка луд, и друго – българинът бързво му писва на пищялката. Льотчикът вече трупа голяма неприязън. Разконспирира се като предател , а хора които са гласували за него , сега си викат „Да се таковам в онаковата, как можах !“ В това отношение „пикирането“ на льотчика надолу е доста по-бързо от това на Батката. Чакам консолидация на протестния вот. Проруските сили – за баланс на свинщината, която ни налагат херките !

 3. Искаме референдум за излизане от НАТО.Неутралитет като Австрия.Която партия предложи ще гласуваме за нея. Точка.

 4. Б.Б. спря да рита за изборните машинки защото знае кого ще изберат!!!Със санкциите Харо Мустафа отряза Божков …подкрепи ГЕРБ и отслаби Радев!!! 15 юни ще е решаващ ??? На Мустафата може да и изскочи Черния Лебед???Че Джеймс Пардю е починал???Може и да не вярвате но Вселената дава сигнали!!! Пак повтарям…идва ГЛАДА!!! Тези които имат SMART -телевизори и се Боцнаха да пробват дали блю-ту на тв-то иска да се свърже с тях!!!

 5. С такъв чудовищно прост, тъп и безумно страхлив робски народ нищо недейте да очаквате!Робска рая, която предизвиква само погнуса и отвращение в цял свят!
  Робска рая, която само блее по овчи страхливо и все чака някой друг да й свърши работата!Все чака някой отвън да дойде и да я спаси – я дядо Иван, я чичо Ади, а сега и чичо Сам!Да я спаси от самата нея!
  БГ-раята е уникална рая достойна за „Гинес“ – колят я, дерат я, доят я, стрижат я, убиват я, а тя никакъв инстинкт за самосъхранение, никаква реакция!Пълно примирение с робската съдба и дори мазохизъм – явно на раята й харесва да бъде роб!
  Закривай!!!

  1. Винаги когато някой говори за българите се сещам за едни други робски народи дето ни навират Демонократията!!! Процентът на тъпите вън е много по-голям от този в България!!!Затова и при нас само 45% -тъпи гласуват за да ги управляват други тъпаци!!!

 6. Тъз, дето се кичи с комбинация от знамена по физиономия та, няма ли кой да и спретне колажче, по бикини, със същите кумбинации?!?
  Как ли ще понесе дружески те ни шаржове?!?

 7. Ще дам един пример. В дълечната 1999 г. сегашният служебен министър на околната среда и водите Асен Личев, тогава Директор на Дирекция води в това министерство ме рекетираше за 450 000 $, за предлагана от мен уникална технология за изграждане на канализационни системи и причистване на отпадни води. Моята технология не видя бял свят, но въпросната персона стана министър. Живеем в кочина, нищо в тази държава няма да се промени без революция, еволюцията води към бавна и решителна смърт. Американците нямат и никога не са имали интерес към тегобите на народа ни, техният единствен интерес е територията ни, и колкото по бързо се обезлюди, толкова по добре за тях. Така че НАТРОДЕ !!!!!!!

 8. Великолепен анализ, г-жо Томова! Поздравления! И аз мисля, че щатските проксита прекалено рано предвкусват сигурния си успех. Тия избори са много по-непредвидими от априлските. Ще поживеем, ще видим.

 9. ПЛАНЪТ Верйон ЪТ !

  Влизаме в съюз със Сомалия.
  Те завличат всичкия американски флот за скраб,продаваме го на Япония и въздигаме лева във висините превръщайки го във световна валута…
  Вкарваме закона Магнитски за американците и те като няма как да се разплащат фалират.
  Преместваме Европейският съюз на Четвърти километър,Уолстрийт във Варна,а печатницата за пари в Костинброд и ставаме първа световна сила.

  Венсеремос.
  П Пис

  На Чик Чирик нямада му давате да яде много кашкавал,защото му става лошо от него !
  Явно си е изял полагаемото през съвременното партизанско движение и сега може да заформи някоя алергия.

  1. Абе ти заеби Сомалия, ами кажи нещо за любимите ти мандри!Гледам за кашкавала не си забравил.:-)))))))
   тЪ й ба в глупака тЪ й ба…:-))))))))

   1. Ти си ми любимеца и за теб ше има специално място в ракетата с киселото зеле към Космоса.
    Само трябва да научиш песента ,,Корона,чао,чао…“

  2. Не пречим на бачо Кольо да се договори с Мъск за една галактическа ракета, която да отнесе нашите политици по-далеч от Земята!:)))
   PS: Чест и почитания Бачо!:)))

   1. На Мъск ракетата идва малка за нашите политици.
    Сега съм в преговори със сомалийците да сглобят няколко от корабен скраб и айде в Кейпканаверал.

  3. Нищо , ,,До горния олигофрен“ и ,,Чик Чирик“ тръгват с ракетата към Нибиру да занесат един бидон кисело зеле.
   Това е специална мисия.

 10. Няма по-добра оценка за мутренско-мафиотския модел на управление на ГЕРБ и ДПС от случващото се. То потвърждава онова, което знаем от години. Те обаче мислеха, че светът е само и единствено техен. Че така, както тук, на тази територия, разпределят порциите по обръчите, така номерата им ще минават навсякъде и завинаги.
  Е, светът вече не е техен! И се надяваме никога повече да не бъде. Дано прогледнат слепците, които бяха мамени, заблуждавани и захранвани години наред с подаяния. И които все още се надяват, че пак ще се върне тяхното време.
  Казаното отвъд океана е само началото. Докато не бъдат „обезвредени“ играчите и техните протежета на всички нива в държавата, винаги има опасност след време Моделът отново да заработи – още по-агресивно и този път всепоглъщащо.

 11. Янките се осраха. Ама се изсраха върху нас. нас. Кой разбрал- разбрал.

 12. желаещ да инвестира в ауспуха на льотчика каза:

  И двете опции – Борисов да се върне на власт и Радев да остане на власт чрез своите патерици, от които най-карикатурната е БСП, защото другите я презират, а тя се натиска с тях, са опасни за бъдещето.
  Единствената възможност е да се пресече пътя на Радев за втория мандат и да се издигне достоен кандидат, което не е невъзможно въпреки овчедушието на тълпите.
  Впрочем с новия Изборен кодекс ДПС може да получи много гласове от Турция, както онзи ден беше отбелязано тук, и да обърка много сметки.

  1. Интелектът на лизачите на ауспуха на льотчика е колкото на тоя кретен, защото Льотчикът е идолът на лумпените.Аре в ауспуха на Зеления чорап.

 13. Има нещо, което българите мразят повече от БОКО и това е кравистан – всичко, което се случва в момента та си помислиха, че са яхнали България, работи точно срещу тях!

  Румбата да му мисли, той ще го отнесе… от любовта до омразата е една крачка, после се нарежда да Плювко на долапчето с етикет „смешници“ 😀

 14. Браво г-жа Томова!
  Постепенно се докосвате до истината и анализът Ви е ПОЧТИ правилен. Разминавате се само с прогнозите, но за постигане на тяхната правдоподобност са необходими повече данни. Редно е да помислите върху някои прогнозни предположения:
  1. Ако не желаят с мир Божков и Пеевски ще се предадат с бой.
  2. Ролята на Даниелчо Митов е да не допусне Борисов до власт в ГЕРБ и да служи като „опозиционна алтернатива“ на бъдещото правителство.
  3. ДПС ще бъде елиминирана не заради мафиотската си същност, а заради заиграването с Ердоган, който вече е в американския списък на „съмнителните съюзници“.
  От външнополитическа гледна точка има много по-сериозни аргументи за подобно развитие на вътрешно политическата обстановка у нас, но те са предмет на много по-дериозен анализ. В тази връзка подсказвам:
  1. Правдиво обоснавано е предположението, че развитието на ситуацията у нас е подчинено на бъдещ американо-руски конфликт, но за последното съществуват много по-сериозни анализи „на тъмно“.
  2. Само подсказвам, че следва да се очаква и активизиране на кюрдската карта в международен аспект (не напразно Херо е от кюрдски произход).
  3…..е стига толкова.
  И Румен се нарича „РУмбо“, а не „Рамбо“.
  Желая успех!

 15. Мустафа МОЖЕ да чете доста е начетена и на ти с езиците .Относно информацията също е доста напред с матриала все пак още при строителството на САЩ амбасата в софийския кв.Лозенец 2003 год с НЕЗАМЕНИМАТА помощ на варнанлията министър Николай Василев от НДСВ информационните потоци целия е-трафик и МИНАВА през сърварите на сащ амбасата.Има програми ретлансиращи от бг на английски език и така на комповте в амбасата се ЗНАЕ всичко кой какво къде как с кой кога.Информация за фирми ,политици фирмени счетоводни данни фирми производителки фирми вносителки ,Данни от ВСИЧКИ бг министерства
  Плюс това бг политици често се надпреварват усложливо да бъдат приети в амбасата където предават интересни “вълнуващи“ факти за лица колеги съпартийци скрити за широката общественост

 16. Ей така влиза някой в дома ти(Държавата ти)и започва да се разпорежда като собственик на твоя дом(Държава)и ти трябва ли да си вдигаш ръцете, и да си сваляш гащите, и да лягаш на земята според неговите заповеди- Горе ръцете!,Сваляй гащите!Легни стани!Давай златото!Давай парите!А той като ти отнеме всичко и те изгони от дома ти(Държавата ти) запачва следващия дом(Държава)в който има все още нещо за крадене и унищожение.

 17. „Но онези, които отсега се взимат като победители, да внимават. Българинът е башка луд.“
  Веселина Томова

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАПИСАНОТО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *