Публикувано на 09.08.2022 / 16:02

ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО ЗА МАНИПУЛАЦИЯ. А ВИЕ ВЯРВАЙТЕ, ВЯРВАЙТЕ

Ето ги машините, с които гласуваме.

Пломбата на ЦИК прикрепя горната част от капака им.

Болтчетата вляво (8 на брой) се развиват с отвертка за половин минута. На нито едно от тях, от двете страни, няма пломба.

Отдолу видях обикновен компютър, модел 2016-та, с активна SD карта, wi-fi порт и отключен блутут. Всичко е подготвено за манипулация.

А вие вярвайте, вярвайте.

Виктор Димчев

Коментари 19 за
“ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО ЗА МАНИПУЛАЦИЯ. А ВИЕ ВЯРВАЙТЕ, ВЯРВАЙТЕ”

 1. За да се хакне всяка машина по отделно с монтиране на допълнителени модули за комуникация е нужен неоправдано голям ресурс като ангажирани хора.

  Дайте ми да напиша софтуера за тия компютри и вечно ще ви избирам, който си поискам.

 2. Само тази снимка ли успя да направиш, за уай- фая шапка ти свалям – разбираш ги тия работи!?

 3. Видяхте много добре какво се случи на предходните два избора в които бяха използвани машините. До около 17 часа всички резултати подкрепяха социологическите проучвания и изведнъж за два часа всичко се промени и ИТН а после и ПП набраха огромно предимство за има няма два часа. Следя изборите от 32 години и досега такова чудо не бях виждал. Очевидно в края на изборния ден определени хора манипулират изборите и насочват резултатите на където им е казано.

 4. Аз ГЛАСА си в УРНА не пускам, и после 4 год да съм безГЛАСна! Не знам как хората не проумяват че те са необходими САМО за да легитимират тази изродена и с същността си работеща срещу ЧОВЕКА система!

 5. Само се упражняваме да пишем! Няма смисъл да гласуваме, така или иначе някъде вече знаят резултатите. Докато не вземем тоягите, няма нищо да се случи. Със сигурност след около 400 години ще се надигнем, но вероятно няма да ни има като етнос!

 6. Това е немарливост. Не е нужно машините да се отварят или да се ползва wifi. Макар да твърдяха, че въобще нямат връзка с мрежата и разнасяха криптирани флашки. И ножът и кашкавашът е в техни ръце и при това на тъмно. Какво пречи машината да си работи пък да сумира избирателно. Имаше избори, на които в официалните данни с обработените протоколи не излизаха елементарни контроли като брой валидни плюс брой невалидни бюлетини да е равен на броя на бюлетините в кутията. Това беше в над 200 случая…
  Има един лек – публичност. Машината издава електронно подписана разписка с анонимен идентификатор на гласа, по който гласът може да се открие в публична база от данни. Разписката остава в гласувалия. Гласувалият може да провери как е отразен гласа му и ако не е ок, може да прати разписката на съответната партия, за да направи нужното. Всеки може да дръпне публичната база, да направи собствено търсене по идентификатор или да сумира базата. Разписката не може да се подправи, защото е електронно подписана. Шансът за подправяне при такава схема клони към нула, защото използва тотален контрол на обработката. От години го пиша. Да се направи е елементарно особено при машинно гласуване. Няма огромен човешки труд. Резултатите ще са ясни веднага. Грешки са изключени. Но няма интерес. Невежество или всяка партия се надява, че ще си плати?

 7. Продължаването на COINTELPRO (Контраразузнавателната програма е тайна програма на ФБР, която следи политически активни организации от 1956 г. насам) е забранено със съдебно решение през 70-те години на миналия век и, доколкото знаем, е останало така. Лично аз подозирам, че в обозримо бъдеще ще станем свидетели на по-малко драстични мерки по същата причина, поради която днес вече не са възможни интервенции от типа на Виетнамската война. Съпротивата на населението е просто твърде голяма. Страната, или поне голяма част от нея, днес е твърде цивилизована.Затова смятам, че бъдещите действия ще бъдат по-скоро в съответствие с това, което Шошана Зубоф казва в статията си „Преди търсехме в Google. Сега той ни търси“ – откъс от нейната много интересна книга от 500 страници за явлението, което тя нарича „капитализъм на наблюдението“. Нейното основно послание е, че в момента се разработват методи за подлагане на пълно наблюдение на цялото население. Всичко, което правите, се записва, а данните се предават на Google и други технологични компании, които ги използват за търговски цели.Масовото поклонение пред Тръмп напомня на митингите на Райхпартията при Хитлер

 8. Точно с машинното гласуване. Доналд тръмп изгуби изборите! Можеш да изтриеш 50000 гласа за секунда

 9. За това ПП са толкова сигурни, че ще бъдат първи на изборите и за това бившата управляваща коалиция не искаше хартиени бюлетини.И да гласуваме и да не гласуваме ,резултатите ще бъдат същите.

 10. Машините са сигурен вариант особено ако се сравнят резултатите с отпечатаните бележки! Гласуването по стария начин е сигурна измама ! На едни избори невалидните достигнаха 16%. Които е от врага му удрят още едно кръстче и готово…

 11. Част от пропагандата на платените от чужди места „българи“ е да всяват съмнение във всеки ход на кое да е правителство, така се подготвя Голямата инвазия на небългари, а целта е да бъде унищожена България и направена примерно Турция. Подлагайки на съмнение всяка част от битието ни, разни хора си мислят, че заработват пари и бъдеще. Така е, може да заработите всичко, но в последствие трябва да си наложите фес или краварски цилиндър, а защо не и ватенка или ушанка за да оцелеете, но няма да оцелеете, Светът е лош и гаден от памтивека. По темата – ти, авторът, мислиш ли, че по разни училища и комисии ще се намери някой от комисиите, който да си позволи да развие 8 болт.чета и да ти смени много ценния глас – никой от сиковете няма интерес да прави това с твоя безценен глас. В риковете също няма такива, които да заверят издаденият от сик протокол с грешни или подменени данни, следва циковата обработка, която е на база протоколите от сик, които всеки може да провери в интернет, т.е. подмяна на безценните ви гласове за копейкин или друго пропутинско прокси(като Радев или Янев) няма как да се случи. По тази причина другари, не хвърляйте в обществото вашите си представи за това, какво бихте направили вие, ако се докопате до власт, на всички е ясно, че избори няма да има или ще има като при вашия вожд и знаме – Тошко – мангала от село Правец. Ако питате мен и в РБ имаше добра съдебна система такива като вас, отдавна да бяхте прибрани за разрушаване устоите на държавата ни, тя не е вашата държава, вашата е на съветските твари, кравари с кравари.

 12. Миналата година, когато питах да направя снимка на фиша след подаването на гласа, от комисията ми отказаха.
  Когато попитах, дали мога да присъствам на церемонията по „броенето“ (не съм акредитиран) – ми казаха че външни лица не могат да присъстват…

  Да настояваме ли да вземаме снимка на изплютия фиш със собствения телефон, на собствена отговорност за конфиденциалност, пък после ще измислим какво да правим с фотосите???
  По-добре някаква алтернативна база данни, отколкото само „черната кутия“.

 13. wi-fi порт и отключен блутут??? Позната ИСТОРИЯ от Демонократичните Избори в САЩ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *