« Върни се назад Публикувано на 13.09.2022 / 8:32

ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН И УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ НЕ СА ВОЕННА ЦЕЛ! ДРУГА Е ЦЕЛТА. ВСЕКИ, КОЙТО ПРОПОВЯДВА ОМРАЗА СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ Е ДЕХУМАНИЗИРАН НАЦИСТ. ПСИХОПАТ.

За да „бягат“ руснаците от бойното поле има едно императивно условие – да са там!

А те не са стъпвали на него. И ще бъде шедьовър на военното изкуство ако успеем с общи усилия на шепата разумни експерти да не стъпят.

Пропогандната машина на нацизма е ясна и няма нужда за бъде обяснявана. Достатъчно е да запомните, че руска армия не съществува на украинска територия и все още няма нужда да влиза. Работи друга система! Заповедта на руското военно-политическо ръководство е прочистване на военни бази изградени от НАТО, които не трябваше да са там според международното право, а така също и на конкретни лица /поименен списък/ с проноцистки убеждения извършили тежки престъпления срещу човечеството. Няма заповед за завладяване на Украйна, нито има обявена война на тази държава. Всички други интерпретации по темата са дезинформация и пропаганда, която има за цел да внуши на европейските граждани човеконенавист към руснаците. Това е историческа подлост, която намери почва в новите реалности.

Ще повторя.

Ако държавното ръководство на Руската Федерация реши да обяви война на държавата Украйна и влезе в сила като военна задача, тази страна ще бъде превзета за няколко часа с огромни украински жертви. Именно заради това, че руският президент няма за цел война срещу обикновения украински гражданин, няма издадена и заповед за пълномащабна война. Нещо повече! Ако такава заповед бъде издадена за руската армия и целта е цялия ЕС, сегашното военно състояния на съюза не предполага възможна адекватна защита без употреба на ядрено оръжие. А ако се започне с такова, краят е за всички.

Разбира се, че ще има военни маневри, които няма да разберете напълно, но те са в пълен синхрон с издадената военна заповед. В Русия има около 100 генерала способни да ръководят глобален фронт, а сборно в целия ЕС са под 20 такива. Не си помисляйте, че всеки който носи военна униформа има компетенции за толкова сериозни работи. Да защитаваш с военни средства държавата си в предверието на пета технологична революция не е лъжичка за всяка уста.

Всичко върви по план и украинските войници не са военна цел! Друга е целта.

Всеки, който проповядва омраза срещу руснаците е дехуманизиран нацист. Психопат.

Такива трябва да бъдат лекувани чрез специализирана медицинска помощ, а след това превъзпитавани и отново социализирани. Ако не може да се осъществи всичко това по една или друга причина тези лица трябва да се считат за обществено опасни индивиди, които застрашават с поведението си собствената, национална и международна сигурност. Към тях трябва да се прилагат при нужда и антитеророристични мерки, защото те са агресивни социопати с напълно изкривена представа за живота.

Руснаците са етническа група, които обитават най-голямата държава в света, а на практика се намират почти на всички континенти. Те са човешки същества с огромен принос към човечеството, науката, технологиите и световния мир. При тях, като и при почти всички народи по света има политически кризи и неприятни последствия от тях. Въпреки това руснаците доказа правото си да бъдат една от водещите световни сили.

В духовно измерение Русия е люлката на християнската цивилизация и неин гарант след западния упадък на религиите. Християнските ценности бяха отхвърлени от западната цивилизация и тя предпочете да бъде Содом и Гомор по отношение на тези ценности. Европа няма нищо общо с това, което беше, а САЩ се превърнаха в най-омразната страна на света, заради подмяна на консервативната си същност.

Няма да има Християнство и ценности без Русия! Невъзможно.

Колкото и да е неприятно за признаване, дори Католическата църква стана жертва на политическата демагогия заляла цялата планета. Сексуалността на човека беше превърната в „политика“ зад която либералния фашизъм влезе във всеки дом. Децата ни бяха превърнати в наркомани, алкохолици и безделници в лоното на безвремието. Училищата и висшите учебни заведения станаха търговски дружества, които произвеждат невежество. В технологично и научно измерение САЩ и Европа се превърнаха в интелектуални джуджета, които възпитават интелектуални инвалиди. Пълна катастрофа.

Затова човечеството е длъжно да върне Русия на световната политическа сцена! Веднага.

Николай Марков

«