« Върни се назад Публикувано на 28.06.2023 / 10:00

ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН. „АФЕРА“ ВИ ГО НАПИСА ОЩЕ НА 21 АПРИЛ Т.Г. – БОКО ПРИКЛЮЧВА „ПРОСТО ИДИОТИТЕ“. ЧАКА ГИ ОЩЕ МАЛКО – ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЕ ДОНАСЕРАТ

Колкото по-бързо забравим вчерашната среща, толкова по-добре. Срещата не произведе нищо освен една нова разделителна линия“, така коментира лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.“

Седя си аз тука в Халкидики, където да благодаря на Господ, съм осенена непрекъснато с „оперативен късмет“, и се чудя как така сте забравили какво точно ви написа АФЕРА на 21 април т.г. /!!!/:

Тогава, като „професор по изпреварване“, ви го написах в прав текст какво ще се случи с „подредената Схема на наредения мач по заръка на американците“:

– Правителство – с втория мандат на ПП/ДБ, което ГЕРБ ще подкрепи пак по заръка на американците, тъй като Боко Тиквата не смее да гъкне по „американска линия“.

– Впоследствие Боко ще ги използва ПП/ДБ и накрая ще писне, че заради тях нищо не става и са виновни. Като ги сготви, апропо. Боко има „добро“ от американците да занули партийния проект ПП/ДБ на финала.

– Цената на това пъклено „джентълменско съглашателство“ е главата на Гешев и прословутия закон, който уж трябва него да сготви. Като съответно зад кулисите вече се редят сценарии как Гешев да бъде арестуван.

Е, Гешев не го арестуваха, ама го … спретнаха с взрив и натакък знаете какво се случи в спешен порядък.

Още тогава АФЕРА призова Гешев да не ги бави, защото ще го изпреварят, ама то „изпреварването“ си е талант Свише и или го имаш, или го нямаш… Като го нямаш, се … „прегрупираш“.

Гешев изтърва златния си миг и го сготвиха като паприкаш. Уж де, вече го наричат „прегрупиране“.

Така че, да ви го кажа пак, същото от 21 април т.г. – Боко още малко ще тупа топката, разбира се заедно с Пеевски, докато ПП/ДБ тотално и окончателно се осерат, видимо да се осерат, като бир парче „управляващи“, и тогава ще развали седянката, приключвайки с десносектанските „просто идиоти“. Разбира се, „в името на държавата“.

Ако питате нас, лошо няма. Щото аман!, то вече да не знаеш кое е по-лошо – мафиоти ли, идиоти ли…

А! И най-важното! Боко и аверите му пеевски, чакат разследването по „Барселона гейт“ да бъде прекратено и тогава пускат кепенците!

Такива ми ти работи. Всичко върви по план.

Веселина Томова

«