Публикувано на 05.01.2022 / 9:30

ВСИЧКИ СА СЕ ГУШНАЛИ НА ХРАНИЛКАТА И НА ПРАКТИКА НЯМА ОПОЗИЦИЯ

Вие чухте ли някой властник да говори за доходи!? Аз не.

Хранениците в парламента се завърнаха и превзеха всички телевизии. Един през друг се търкалят по екраните и обясняват на дълго и широко как те представлявали българския народ  и се опитват да зададат дневния му ред. Това е добре като опит, но никак не им се получава! Първо, защото за всички парламентарни бройлери са гласували едва 25 процента от гражданите и няма как да са истински представители на нацията, и второ защото са крайно нелепи и неподготвени за местата на които са спуснати „машинно“.

Въпреки тях, обаче, господин Иван Костов се активира отново, в опит да скрие под килима и замете спомена за брачния съюз между ДСБ /неговите свръхчовеци/ и БСП. Предполагам няма изненадани! Със същият замах този тъй десен лидер в сянка, замиташе под килима и предишния си брачен съюз между ДСБ и ГЕРБ. Спомяте ли си, че лично Борисовв се „оплакваше“ от самия Костов, че стоял пред вратата му в Правителствена болница с голям букет цветя и той не можел да диша от него? Е, сега вече не могат да дишат и БСП, но това е друга тема. Както казват „десните“ сектанти: „Политика от висшата лига!“ Не ги разбираме ние тия работи с ограбването на милиарди евро при Борисов и ограбването на други милиарди при Радев, Петков, Василев и пречее велики експерти. Има грабене и грабене!

Проблемът е дневния ред.

Нашият дневен ред не е намаляването на цените на тока, газта и прочее алабализми. Напротив, искаме да се увеличават до безкрайност! Успоредно с тях и навреме да се увеличават и ДОХОДИТЕ НИ, не само доходите на депутати, министри, техни олигарси и прочее присъдружна пасмина. Ако акцентът на политиката не са доходите на гражданите – майната й. Да им бием по един шут в задника, че и без друго се вижда как всички са се гушнали на хранилката и на практика няма опозиция. А това, че Рашков ще си лае, това е ясно. Затова е сложен там, за да създава усещане за промяна, нищо повече.

Моята тема са доходите ни, европейските. А вашата? А на политиците?!

Николай Марков

Коментари 4 за
“ВСИЧКИ СА СЕ ГУШНАЛИ НА ХРАНИЛКАТА И НА ПРАКТИКА НЯМА ОПОЗИЦИЯ”

  1. И преди и сега няма опозиция !
    Ако трябва и да сме честни никога не е имало, даже още по-точни има лошо хранена и добре хранена „опозиция“, това е.

  2. ВИДЯХМЕ “БОРБАТА“НА БСП-КОРНЕЛА ,А И “ИТН;-СЛАВЧО……..ПОКАЗАХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И НА СУВЕРЕНА СРЕДЕН ПРЪСТ…..И ДА ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА! А КОКОРЧО КОЙТО ИЗМАМИЛ ОРТАЦИТЕ СИ В ЧУЖБИНА,СЕГА И НАС ЩЕ ПРЕКАРА ПО СЪЩАТА СХЕМА…..ДЕРЗАЙТЕ–ОСЪВРЕМЕНЯ ВА НЕ НА ПЕНСИИТЕ–НАНАЙ……..БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!

  3. Властниците са синергични с доходите, няма страшно, вадата минава през техните седенки.
    Докато един ден мотиката не копне по-накриво и по-надълбоко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *