« Върни се назад Публикувано на 04.10.2017 / 18:36

ВСИЧКИ ИГРАЯТ В ДОГОВОРЕН МАЧ. ОПЕРАЦИЯТА ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ДОБРЕВ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ВОЕНЕН ЩАБ. ВЪЛЧАТА БЪРЛОГА.

ДЕЛЯН ДОБРЕВГледали ли сте филма „Спасяването на редник Райън“?

Точно с такава кървава битка срещу истината, депутатите в парламента спасиха Делян Добрев. Не защото някой е търсил истината за неговите дела, а защото гарван на гарвана око не вади. Убедихте ли се вече, че политическите ни престъпници, независимо от коя партия в парламента са, играят в един договорен мач. Гласуват с предварителна уговорка за брой „за“ и „против“ и …играта свършва.

Ние, окрадените данъкоплатци, сме победени! Истината е мъртва, защото Делян е с пълен парламентарно-мафиотски имунитет, недостижим за правосъдието. Договорен имунитет.

Всяка военна операция, обаче, дори за спасяването на редник Добрев, се координира от напълно истински военен щаб. Да, думата е „щаб“ и няма да положа вече грам усилие да ви разкривам къде е Вълчата бърлога.

Ще се ориентирате сами, по миризмата и воят на вълците…

Впрочем, предупреждението на Цвета Караянчева, в качеството и на зам.председател на НС, за следваща стъпка „гражданска война“ представлява, на практика, пряка заплаха за националната сигурност!

Това изявление съвсем не е шега, нито трябва лековато да се пренебрегва. Причината е, че за да се изрече от устата на депутат подобно нещо, който е на ключов пост, може да се предположи, че този депутат освен, че може да го е обсъждал някъде с някого, има и възможна хипотеза, че това е план на партия ГЕРБ, при невъзможност да задържат с демократични средства властта.

Много опасен план и напълно възможен. Така се прави, когато дълъг период на безнаказана престъпност трябва да бъде погребан, под мъртвите тела на напълно невинни граждани!

Няма да отправям апел към прокуратурата, защото сами виждате в какво се превърна това посткомунистическо поделение на държавата, но ще акцентирам за по любознателните, че една „гражданска караянчевска война“ може да има и не само вътрешни за държавата ни цели.

Опасен политически сценарий!

Това вече не е политическа игра и аз отказвам да бъда заложник на страха, произведен от политически терористи-мафиоти. В краен случай и ако дълбоко настояват, ще проведем напълно професионална война срещу политическите ни мафиоти узурпирали безнаказано държавната власт вече много години. Само заради личното ни човешко право да се защитим от овластени престъпници, но не по техните правила и не на познати за тях рубежи…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Колаж: Георги Динев

«