« Върни се назад Публикувано на 14.12.2021 / 12:22

ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ ПРИКЛЮЧВАТ СЛЕД ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ ТЕХНОЛОДЖИС ПОЛИТИНЖИНЕРИНГОВ ЕКСПЕРИМЕНТ С ЖИВИ ТРУПОВЕ

Кирчо Петков е момче за местна консумация, с лош английски, който трябва да изглежда прилично на Запад, но е натоварен с прости локални задачи. Да даде зелен семафор за Македония и да отнесе пръчката за това и да прокара НАСИЛА масовата ваксинация и зеления сертификат сред българското стадо.

Така ги виждат работите неговите началници от “Козяк”.

За да оцелеят някоя друга седмица отгоре, другите зомбита от коалиционната пробита лодка ще изхвърлят първи Кирчо зад борда и нищо чудно хитрата Нинова или лукавия му ортак Асен Василев – Кокорчо да довършат като премиери и без това очертаващия се кратък и злополучен мандат.

Мръсните задачи и огромните проблеми ще се стоварят върху кировата глава и ще я отнесат също като главата на двойника му шопския юнак Гюро. “Па имаше ли глава Киро, нямаше ли? Май имаше, оти имаше и капа”. Така ще викат после Нинова и Кокорчо.

Всички замесени приключват след този американски технолоджис политинжинерингов експеримент с живи трупове. Време няма, няма да се жалят политически животи – тук те нямат цена, в смисъл – не са безценни.

И бързаха да изберат Киро Петков вчера не, за да ходи утре в Брюксел на срещата на върха на ЕС. Бързаха да го изберат, за да бъде днес Киро Петков конферансие на измисления форум на шефа си Прокопиев, новият истински бос на Задкулисието в държавата. Ловният му трофей вече краси приемната му в баровския палат край Лондон.

В Брюксел ще си ходи Румен Радев, той е шапката на правителството. Външното министерство, както и МВР и Отбраната, са си на Румен Радев. А и неговият английски също е дървен, но поне по-правилен от кирчовия.

Николай Бареков

«