Публикувано на 27.07.2020 / 19:49

ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! „ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ“ НА ДУВАРА НА БОКО. „ОТРОВНИТЕ“ ДА СЪБЕРАТ РАЗКРАЧА, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНАТ

ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! „ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ“ НА ДУВАРА НА БОКО. „ОТРОВНИТЕ“ ДА СЪБЕРАТ РАЗКРАЧА, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНАТИ понеже някои се смяха, че „хващам гората“, преди да я хвана „за рогата“, да ви го кажа на ачика:

И днес някакви олигофрени са подели поредното малоумно „мероприятие“ и заливат фейсбук с призива – лозунга да е „Всички вън“, защото „Мутри, вън“ бил „соросоиден“. Такъв кретенизъм, който тече, рядко съм виждала. На всичкото отгоре го пишат „соросоиди“, само и само да бламират Румен Радев. Лошото е, че този кретенизъм не е случаен, а напълно умишлен и в „контекста“ на десносектантите.

Писах и предупреждавах за това сто пъти от третия на протеста, когато стартираха първите УЖ „неволни“ опити да бъде спихнат, орехавен и овладян.

Пикът на протестите щял да бъде в сряда с „Всички вън“. „Пикът“ се очертава да е точно като „пика“ на мутафчийски, защото с такива подмени и „тактически“, и „стратегически“ пинизи, наливащи вода в мелницата на Боко, с цел потапянето на Румен Радев, логичния резултат ще е фиаско.

Хич не ми дреме, че съм „лошата“ „черна станция“ – моята работа е да казвам истината за това, което виждам и да отварям очите и ушите на онези, които не са закърнели от високомерно его.

Аз за власт не плача и не се проскам по паважа, за да се докопам до нечии дувари. Не хленча да ми плащат по 68 стотинки на влизане в АФЕРА, и не се правя, че нямам пари, когато трябва да помогна на „народното дело“ безкористно.

Пепа Маркова ми написала: „И аз отдавна се чудя, защо ВЕСЕТО не ни предлага нищо, а всички критикува. Госпожо Томова , кажете имена, на кого да се осланя народа според вас, ами ние ви четем и ви вярваме….ама вие….просто ни подскажете кой е читав според вас.“

Бих и отговорила на Пепа Маркова, че не съм политик, не съм „политолог“, не съм гуру, не съм бос, не съм и сценарист на Схемата, бих и отговорила, че съм журналист, който никога не се е страхувал да покаже и изрази позицията си, въпреки гнева, който си навлича.

Тоя път обаче, защото така и така „хващам гората“ ще го кажа в прав текст:

„ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ“ НА ДУВАРА НА БОКО. Да врещят срещу Гешев – пунта мара – само за да не извикат, че искат в ареста Бойко Борисов. Да си чакат там договорките от Дувара на Боко, които вече ви писах, че ще лъснат много скоро. Каквото можаха направиха, за да разкажат играта на протеста.

„ОТРОВНИТЕ“ ДА СЪБЕРАТ РАЗКРАЧА, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНАТ. Жаля ги още, защото не искам да скърша всички илюзии, илюзиите понякога са полезни. Но не мога да премълча ФАТАЛНИТЕ ГРЕШКИ и няма как да повярвам, че са случайни, защото единият го познавам от 30 години и знам, че няма как да направи такива грешки случайно. Да се луташ между любов към янките, широкомислие иначе, пещерния антикомунизъм и малоумното диво русофобство, и в същото време да говориш за демокрация с първо основно правило свобода на словото – ама повече за нашите, отколкото за „чуждите“, сигурно е непоносима душевна драма или травма.

ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! Първо, едно изречение – уточнение: яростно съм критикувала Румен Радев през изминалите три години, и до днес мисля, че много, ужасно много се забави с това, което прави сега. Но тъй като не съм и никога не съм била „чугунена тиква“, нито „бетонна сектантка“, като някои от Дувара на Боко, които са революционери само докато додрапат до власт и дялкане на привилегии, заставам изцяло зад президента Румен Радев.

Няма друг в момента, който да обедини огромната енергия на гняв у народа срещу Хунтата. Той е човекът, който трябва да канализира тази енергия и да и даде посока с тезите, които вече изрече.

Преди ден написах, че ужасно се бави и рискува и така раздрипания протест да бъде окончателно овладян от „десносектантите“ и от други „отровни“ елементи, които са даже далеч по-умни от триото, което още не си е събрало разкрача, щото и там е една манджа с грозде кой на кого угажда.

Сега, преди „да хвана гората“, ви го казвам категорично и ясно: ИДЕ!

НОВИЯТ ПРОЕКТ ИДВА!

И всеки, който иска Хунтата да бъде погребана в най-черната история на държавата и да бъде доведена до затвор с доказана вина, няма друг вариант, освен да подкрепи онова, което МНОГО СКОРО ще бъде оповестено.

И да подкрепи Румен Радев!

Останалите да кесят по дувара на Боко /волно или неволно/ и да викат: „Всички вън“. И да играят жалкия цирк – срещу всички сме, само не и против Боко.

Ние сме – „Мутри, вън!“

МУТРИ, ВЪН!

Аз „хващам гората“.

Веселина Томова

П.П. А! И да не забравя пояснение за някои кретени – вдигнатия юмрук е символ и означава: „С теб съм, човече!“

 

Коментари 113 за
“ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! „ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ“ НА ДУВАРА НА БОКО. „ОТРОВНИТЕ“ ДА СЪБЕРАТ РАЗКРАЧА, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНАТ”

 1. Браво г-жа Томова, дано светнете психодесните, че свитият юмрук на Радев по цял свят е символ на и призив към единство на целия народ (срещу мафията в случая)! Е, на езика на мутрите юмрукът е нещо като „Ей ся че ти строшим носа!“ или капачките на коленете или цялостно потрошаване, каквото там успеят. Поради което мутрите не спряха да квичат във всички ибрикчийски медии как президентът призовавал към насилие, преврат и намсиквоси…

 2. Тайминг означава навременност. И аз го ползвам защото ми е по-лесно. 🙂

  Иначе по темата за навременноста го давах много пъти но го игнорират, както и 3-я критерий на Ленин за революционната ситуация.

  https://www.youtube.com/watch?v=mYEwOg8O_yQ

  Дано докато дойде реда на истинските протести се понаучат уроците 😉 . Иначе лошо .

  Как бе по Хайтов – едно е да знаеш, друго да можеш а трето и четвърто да го направиш. Но винаги се почва с първото 🙂 .

 3. ! СМЪРТ за Българската МАФИЯ !
  ! СМЪРТ за Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски !
  ! ВЪН всички ЕвроГЕЙци и Хамериканци от нашата Родна БЪЛГАРИЯ !

 4. Какво си мисли боко за т.нар. „десни“?!
  „Щом са десни, значи са лесни!!!“

 5. Лутаме се повече от тридесет години и търсим поредния мисията , който да ни „заведе „до демокрацията. Това много добре се използва от задкулисието за контрол върху властта в България. Колкото повече партии има в парламента, толкова възможността да има договорки е по-малка. На България не и трябват лидери, а експерти професионалисти, които да са в услуга на българските граждани! Българинът все още е умен и няма нужда някой да мисли вместо него , и затова успява в чужбина. На българина му трябва либерално законодателство гарантирано от властите в държавата и той знае как да успява.

 6. И още, абстрахирам се от всякаква политическа принадлежност ,от всякакво минало на появилите се политически играчи, в това число и от Христо Иванов и на Божков. ВАЖНОТО Е ВСЕКИ ДА ДОПРИНЕСЕ с нещо ЗА СВАЛЯНЕТО на тая отровна ПАРАЗИТНА ПАСМИНА, която с хиляди действия ни води към изчезване. Когато ги махнем, тогава ще мислим кой е най-достойният, кои са тези, които могат да ни освободят от мафията, от колониалната зависимост от европейската фиктивна помощ.

 7. Браво бе Томова, такива сърцати и борбени жени рядко се раждат в отечеството. Не че си единствена, но най-силно се открояваш. И МОГА ДА НАПИША „ ТИ СИ УМНА И НИЕ СМЕ УМНИ, ЗАТОВА ТЕ РАЗБИРАМЕ „. Иначе да видим какво правят руснаците, не брадърите, защото с тях нямаме абсолютно нищо общо. “ Держи фонд шире: неподтвержденные доходы отдадут пенсионерам “ https://iz.ru/1040672/natalia-bashlykova/derzhi-fond-shire-nepodtverzhdennye-dokhody-otdadut-pensioneram

 8. Един бивш правосъден министър – Христо Иванов, който и в съдебна зала не е влизал, а беше и със спрени
  адвокатски права се оказа тотален НЕКАДЪРНИК, но оглави соросоидните метастази на „ДЕМОНИЧНА
  България“ , която е „политическа Секта“ на гьотверени, протестъри и останалата политическа паплач !

  И сега отблъсква НАРОДА от искането да се маха омразната Тиквенска мутра и го замазва само с Доган и Каскета .

  Отново действа като ПЕТА КОЛОНА в полза на Хунтата, ГРОБарите и гадния Кръстник на Мафията !

 9. Към всички тук и най – вече към Томова.
  ВЕСЕ, от снощи се двуомя, дали да го напиша или по точно, как да обясня това, което искам да ви кажа, без да ме разберете неправилно / напр., като опит за подмяна на лозунга/.
  Веселина, / надявам се, или по скоро вярвам, че ти точно / но и др./, ще влезеш в дълбочина, на това, което пиша сега/.
  Та този призив / МУТРИ ВЪН /, като цяло се възприема от хората на подсъзнателно ниво, като БАНДИТИ ВЪН. НО, този призив носи в себе си и нещо друго, срещу което НЕ Е РЕДНО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВЯВАМЕ ПРОТИВ. ЗАЩОТО Е СВЪРЗАНО ДИРЕКТНО С БОЖЕСТВО ПОЧИТАНО ОТ ПРЕДЦИТЕ НИ- И ТО НАЙ-ГЛАВНОТО – ЗЕВС – УДРЯЩИЯТ БОГ, ГРЪМОВЕРЖЕЦА!
  НО !!! И точно това, ще изиграе ЛОША шега, с този призив.
  Това е така, защото българската дума МУТРА, е в ПРЯКА ВРЪЗКА със нашата БЪЛГАРСКА МАДАРА.
  МУТРА е АНТОНИМ на МАДРА!
  Т.е., НЕ Е БОГОУГОДНО, да се издига ТОЧНО ТОЗИ лозунг, ЗАЩОТО МУТРИ ВЪН = / БОГ ВЪН/. И смятам, че за благото и успеха на протеста ни, трябва да го преименуваме своевременно с друг подобен, НО, носещ в себе си ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, която ще ни ПОМАГА, а НЕ ОТРИЦАТЕЛНА , която да ни ПРЕЧИ / няма как, да спечелиш заставайки срещу Бога, крещейки му ВЪН /!!!
  Мисля, че по подходящ ще бъде МАФИЯТА ВЪН./ и не държа на авторство – целта е друга/.
  Даже съм убеден, че този, който вкара думата мутра, на Президента Радев в устата, го е направил УМИШЛЕНО, с ясното съзнание, че по този начин ОБРИЧА предварително всичко на ПРОВАЛ.
  А знаем, ПРЕКРАСНО, КОЙ се бори срещу БОГА НАШ ! Подмолни са от векове, но ДОТУК БЯХА! Златната Река ПОТЕЧЕ и няма СПИРАНЕ ВЕЧЕ!
  Защо?
  Първо -Защото това срещу което се борим всички сега, е именно срастването на организираната престъпност/ БАНДИТИТЕ/ със ВЛАСТТА, и това в цял свят се нарича МАФИЯ.
  ЗАТОВА, МАФИЯТА ВЪН !
  И Второ – Защото, ПОКАЗВАЙКИ СПРАВЕДЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ протести по света, съвкупното население на Земята, не знае народняшкият смисъл, който БЪЛГАРИТЕ влагат в думата МУТРА. Но, знаят всички смисъла и значението на разпознаваемата ПО ЦЯЛ СВЯТ дума МАФИЯ. И затова,
  МАФИЯТА ВЪН !!!
  МАФИЯТА ВЪН ЗА ДА ИМА БАЗОВ ДОХОД ОТ 500 ЛВ. ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН МЕЖДУ 18 до ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ !
  МАФИЯТА ВЪН, ЗА ДА ИМА ПЕНСИИ В РАЗМЕР НА 1500 ЛВ. ЗА ВСИЧКИ !
  МАФИЯТА ВЪН ЗА ДА ИМА ЗАПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ ОТ 2500 ЛВ.!
  Това е целта след изгонване на МАФИЯТА от властта и ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО В БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА НА ОКРАДЕНОТО ОТ ВСИЧКИ
  За просперитета на БЪЛГАРИТЕ – МАФИЯТА ВЪН !!!
  И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО, да си знаем, че ако зависи от мен, БЕЗ СЪЮЗ със ВЪНШНА БРАТСКА ПОМОЩ няма да се справим. Не със вражески съпорт, а с искрен, братски и близък до нас – ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ народи.
  Тази Държава е НАША – БЪЛГАРСКА!
  ДА си я върнем от МАФИЯТА – И НАША ВЪТРЕШНА И СВЕТОВНА ВЪНШНА !
  МАФИЯТА ВЪН !!!

  1. Edin ot Vas, има дълбока логика в написаното от Вас, въпреки че сме ХРИСТИЯНСКИ НАРОД, имаме и нашата древна история съпътстваща ни със своята енергия, а и думата МАФИЯ е разпознаваема в целия свят. ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ. И нека всички българи на територията и по света да се обединим за БЪЛГАРИЯ, защото наистина, дори да сме и на най-прекрасното място на планетата, по свидно от РОДИНАТА няма, както МАЙКАТА е САМО ЕДНА, така и БЪЛГАРИЯ е САМО ЕДНА.

  2. МАДАРА е исконно български топоним, който значи главно светилище, ос на света което е било построявано от българите при завладяване на нови територии за сакрализация на завоеванието.
   Топонима МАДАР и производните му трасират завоеванията на древните българи по света от дълбока древност. МАДАРА (МАДРА) е свещенна дума, а относно, че е антоним на „мутра“ явно Edin ot Vas e по-добре запознат. Заслужава си проучване и обсъждане, защото е много важна енергията, която носят посланията и призивите, а тук става дума за ВОДЕЩ ПРИЗИВ.

  3. АБЕ КАКВО КАКАНИЖЕШ БЕ, ПЛЯМПАЛО МАЛОУМНО! БОЖЕ, ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ, БОЖЕ!!!

 10. А на бас ,че мога да изкарам и двете предстоящи кризи с два гардероба пълни със суджуци и едно нощно шкафче с едри копюри !

  Няма такова нещо като малко бременни,малко еб..и и половин революция.

  А бе, вярно ли е ,че машините за гласуване щели да ги правят в Камерун от Сомалийски скраб ?

 11. МУТРИ ВЪН Протеста трябва да бъде насочен срещу всички които доведоха България до „До ограбване и унищужаване на индустрият, селското стопанство ,образованието армията флота ,летища корабостроене ,мини и златни залежи енергетика и мн др.Протест срещу тези които подложиха българите на геноцид .Милост ,прошка и давност не трябва да има .Съд и конфискация

 12. От 9 мин.на видеото до 10 та,една минута,ще видите Президента,как поздравява след авиошоу,по-същия начин,за Президента ни,този така наречен „юмрук“,означава ПОБЕДА!
  Аз настръхвам,като гледам това видео,с Президента ни Генерал Румен Радев;
  https://youtu.be/TSChECGdqCc

 13. Вдигнат ЮМРУК олицетворява – решителност и непоколебимост да се смачка МАФИЯТА !
  Вдигнат Юмрук олицетворява също силата на единството !
  Девизът – МУТРИ ВЪН олицетворява да си ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА, превзета от МАФИЯТА !
  Протестът трябва да се разраства с масовото участие на хора излизащи по площадите в различните градове на България!
  Трябва да застане до Президента Генерал Радев до пълна победа на ПРОТЕСТИТЕ!
  Не трябва да бъдат делени хората на десни и леви – за да успее Протеста!
  Стига вече са ни плашили с КОМУНИЗЪМ и КОМУНИСТИ! Това е голяма грешка!
  За да успеят протестите и да свалим Мафията от Управлението на страната – трябва да се обединени!
  Оставка на Престъпника Бойко Методиев Борисов и шайката му!
  Оставка на „Гл. Прокурор“ Иван Стоименов Гешев – Бухалка на Мафията!
  МУТРИ ВЪН !!!

 14. Аз пък след националните предатели и държавните изменници ,най много мразя либералите , глобалистите и социалдемократите .Тези идеологически прослойки са най долната измет на човечеството .

 15. ПраваСи! С него сме – с президента! Не само на думи! И ще помогнем да им отреже корумпираните тикви!
  Готови сме

 16. Със сърце и душа ВЕСЕЛИНА ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕШ! МНОГО МНОГО ИСКАМ ДАСЕ ВСЛУШАТ В СЪВЕТИТЕ ТИ! СВЕТЛА И ПАМЕТ НА ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ СЪЗДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ТАКАВА БЪЛГАРКА! МОЛЯ БОГ ДА ТЕ ПАЗИ.

 17. Ще раздават ПОМОЩИ за пенсионерите-АМИ ЗАЩО НЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА СПОРЕД КОЙТО НА 3 МЕСЕЦА СИ АКТУАЛИЗИРАТ ПАЧКИТЕ-ТО ЦЯЛА АЛЧНА ГВАРДИЯ ЛАПАЧИ-ДА , АМА НЕ-ЗА ТОВА НИТО ДУМА-ДЕБЕЛАЦИ,НАХЪСАНИ, ДА ЖИВЕЕ ДАЛАВЕРОДЕМИЯТА-БРОЙКИТЕ СПОРЕД ПАРИТЕ ОТ ЕС-СИГУРНО ДО СЕПТЕМВРИ ТРЯБВА ДА ОТЧЕТЕМ 100000 ДУШИ ЗАРАЗЕНИ, ЧЕ ДА ВЗЕМЕМ МНАГА ПАЧКИ ЗА БОРБАТА С ВЯТЪРА-ТО И ВРЕМЕТО ЩЕ ЗАХЛАДИ-ОТВРАТ

 18. Мафията се строява за последен път .

  Тиквата си заминава, ГЕРБери реват!

  1. Герберасти се строяват за последен път,
   БОКо ще Го уволняват – мутрите рИват…

   Няма вече РАПОН-БУДА ядно да крещи:
   „Цецо слушай и записвай, Цецо донеси…“.
   Няма вече компромати, медии и рев,
   има само Бай ти Ставри, и любов, и кеф…

   И ето идва „Площадграмата“, БОКо пада на колене,
   и се моли на „Каскетбогове“: – „ОТЪРВЕТЕ МЕ!“…

   На портала там Го чака Ставри напращял,
   че в килията е празно, а е загорял…
   На портала пандизчии – колкото си щеш,
   Гербераста Го „сгодяват“, и това е днес!

   Няма вече да ни буди с акции безброй –
   „Изпълнявай, падай, лягай…“ – Никой става Той.
   Няма вече да ни плаши и да ни клейми,
   Само Ставри ще Го клати, и ще Го теши… !!!

 19. Така наричащото се „отровно трио“от много време критикарства при Сашо Диков,но без особен ефект.Сегашните протести тръгнаха спонтанно без за това да имат заслуга тримата.Те обаче се писаха организатори и вдъхновители и превърнаха народното недоволство в цирк.Голите задници,разходките в центъра на София и крещене срещу празни сгради се превърна в бутафория.Ако ще сваляш някой го блокираш в МС да не може да излезе една седмица.Да го вдигат с хеликоптер ако искат.Но истината е,че когато си избрал някой да управлява държавата трябва да оказваш контрол от първият ден.Да изискваш от него спазване на обещанията и да оказваш непрекъснат натиск.Когато българинът осъзнае,че е работодател на управляващите тогава ще се оправят нещата.Те управляват държавата,не нас.Затова Томова е права.“Всички вън“ е абсолютно погрешно и измества фокусът от същественото.А именно да изхвърлим мутрите,мафията от властта.Но може би това се прави умишлено.

  1. Сигурен ли сте? Пак помислете и после пишете! Уж за обединение става въпрос, нали? Отричането на този или онзи, само налива вода в мелницата МУ. Ама, вие си знаете…..или не знаете.

 20. Лъжеха ни че се бием против комунистите ,а то било за петрол ,злато , слонова кост ,диаманти И за нечии интереси , цитат от филма Кървав диамант

 21. Победата ,това е постоянство и идеите се раждат заедно със човека но със сигурност не умират заедно със него Фидел Кастро .

 22. Аз пък ще цитирам една мисъл на Фидел Кастро .Човек който не може да се бори за народа си и за себе си не може да се бори

  1. Все пак Фидел е мъж и патриот, затова не може да бъде сравняван с тукашните родоотстъпни мъжеподобия…

 23. Относно нашите „десни демократи“ – не съм сигурен дали гербаджии все пак не са малко по нормални и по добри хора от тях. През годините по форумите съм забелязал доста отвратителни качества в нашите прокопсани демократи. Основното при тях е алчност за власт. За да го постигнат това, техният инструментариум се състои в злобно говорене срещу комунисти, комунизъм, Русия и Путин. Те друго не знаят, разчитат само на това. Още от края на 1989-та за тях антикомунизмът е начинът да получат власт. И в малкото време в което имаха тази власт нямаше какви други качества да показват. А с гол антикомунизъм да се управлява държава е все едно с вилица да се яде шкембе чорба. Алчността им породи люта взаимна конкуренция и удари под кръста, то не бяха едни взаимни отлюспвания в СДС и дрязги кой бил по праведен демократ и по лют антикомунист и русофоб. Което в един момент ги изхвърли от парламента и политиката.
  По времето на царуването на Боко, същите демократи му спретнаха доста скрити и подмолни номерца с разразили се скандали с цел или да предизвикат предсрочни избори, или той да ги допусне и тях на държавната трапеза. Вид приятелски огън и изнудване от десни към десни. Интересното е, че за тези си действия нарочваха „комунистите“ от БСП в дирижирани кампании по форумите. Наблюдателен човек можеше да разбере в колко часа са им спуснати нови опорки и какви са те точно. Характерна черта за тях, е че с удоволствие ще оклепат и окалят България пред света, ако това им носи някаква облага. Примери много, но най гадният е как Филип Димитров се извини на Буш-старши за участието на България в атентата срещу папа Йоан Павел II. Как да го нарече това човек?
  За това казвам, че гербаджии може да се окажат даже малко по цвете от тези десни. И много е жалко това, че същите десни имат такава сериозна роля в настоящите протести. И да, напълно са способни да опропастят протеста докато се опитват да се докопат до власт по един или друг начин. Ако бяха умни и струващи нещо, щяха да се съюзят и със социалистите и с всички останали с цел оставката на това правителство в името на доброто за България. Точно каквото обаче им е най последната грижа.

  1. Няма как психодесните да се обединят с левите, защото те са цветни леви. То е като секта, троцкисти, соросоиди няма голяма разлика, тя иска да застане начело на всяка цена, естествено ползва инструмента на *фобията . БСП се опита да стане социал-демократическа платформа. Колко успешно или не е тема за дебат, който е ирелевантен в момента.

   Нещо повече, дори реалните десни, „австрийците“, признават на Маркс някой от прозренията и интерпретират грешките му, за да избегнат ненужния конфликт.

   https://www.youtube.com/watch?v=WhT_kA8EtYE&t=1760

   Проблема е че пишман марксистите, дошли на власт след 44-а и окупирали Партията излъчиха такива като Христо Иванов, Иван Костов, посредствения юрист филип димитров, Виденов е титан в сравнение с тях, а и пропагандата им формира такива като отровното трио. Адвоката е посредствен юрист, но се изживява поне от класата на Маркс или Робеспиер – и двамата произлизат от юридически фамилии, т.е. са аристократи 🙂 .

   В нормалния човешки организъм лявото и дясното се кооперират за да постигнат баланса на ходенето, напредъка. Как ходи един нормален човек – ляво/дясно/ляво/дясно и т.н. Ако подскача само на един крак без значение той се смята за сакат – т.е. непълноценен .

   https://www.youtube.com/watch?v=lg6GS61hExA

   За това си мисля на крайнолевите и крайнодесните да им се предложи да отидат на хирург и да му предложат да изреже от тях всичко десно или лево в зависимост от разбиранията им 😉 . Може да заживеят щастливи със себе си без омразната им страна 🙂 .

   Иначе друг отличен юрист, Владимир Улянов, формира 3-те критерия за успешна революционна ситуация преди около 100 години :

   1 – Управляващите са неспособни да управляват – това е без коментар 🙂 , „Баце форевър“ е лозунга на калинките.
   2 – Управляваните не искат повече – протестиращите по улиците, макар и не 100-ци хиляди, това обаче иде, показват че и тая точка е горе долу изпълнена.
   3. – Наличието на революционен авангард с ясна идеологическа концепция, която да замени банкрутиралите текущи управляващи. Тук дори малко грубичко, направо обиждайки ви, с ясно съзнание, ви казах, че сте пълна НУЛА. И това не се е променило особено. Но протестите ви помогнаха да го вденете, поне малко 🙂 . Предните две теми го показват също. Както не ме изненада и Божков се провали тук, тая работа не е хазарт 😉 .

   Но най-смешното е че вие го очаквате от младоците, а те нямат нито достатъчно опит нито време или знания да формират идеология .

   Де ги интелектуалците, интелигентите и т.н. псевдо академици. Освен да повтарят като религиозните отци – мрън, мрън, мрън, това е наука 🙂 !

 24. БРАВО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!! Първа прозря пагубната роля на Христо Иванов и компания за разколебаване на протестите. Бесните десни жинеят с илюзията, че без тях статуквото няма да Бъде преборено. Но нещата вече са тръгнали необратимо, така че ще се съмне и без НЕОЛИБЕРАЛЕН, СОРОСОИДЕН ПЕТЕЛ.

 25. Г-н ПРЕЗИДЕНТЪТ – Генерал РУМЕН РАДЕВ със сигурност знае точно какво, как и кога да задейства НОВИЯТ ПРОЕКТ за спасението на БЪЛГАРИЯ. Очаквам с надежда този ден. А ВЕСЕЛИНА ТОМОВА наистина трябва да хване гората поне за няколко дни, да си поеме малко въздух, защото ни е нужна, защото е невероятно талантлив разследващ Журналист. Дори не мога да си представя какво огромно напрежение изисква да влагаш сърце и душа в този океан от негативни информации и емоции с една единсвена заветна мисия, да осветяваш ИСТИНАТА със своята АФЕРА … ежеминутно.
  БОГ ОБИЧА СМЕЛИТЕ!

 26. Ако мога с нещо да съм полезен на Вас и сайта Афера,моля да ми напишете давам Ви официалния си мейл
  [email protected]
  Красимир Ангелов

 27. Г-жо Томова

  Напълно Ви подкрепям за всичко,което пишете!
  Днес най-важното е да ометем тая посредствена и крадлива чиновническо-милиционерска-мафиотска сган.Президента е наистина „обединител“ , човека около ,който трябва да се обединим ,десни леви,зелени ,левскари ,цесекари и всякакви за да постигнем ПОБЕДАТА.Да върнем нормалността в държавата.Нека сме различни /това е богатството на една държава/,но да сме единни в тази толкова важна битка за нас.
  Аз лично съм на протестите от първия ден и всеки ден съм до 23 часа по кръстовищата на София.Няма да се уморя,няма да се откажа ,няма да се предам.Чуй това Борисов и всички знайни и незнайни тиквички,мисирки и подлоги!
  Ще победим!

 28. АНАДЪНМУ?

  Гледайте на Netflix сериалът : Resurrection: Ertugrul

  и ще разберете доста неща от рода защо сме загубили веднъж за 200 г., а след това за 500 г. свободата си, подлости, предателства и т.н., както и какво трябва да се направи днес, за да си върнем държавата… или да си направим нова!!!

 29. Елате млади калинки, елате да ни оправите държавата… само те не бяха идвали, кои мислите ще са – ами синове, внуците и правнуците на престъпната бкп/дс – ХАЛАЛ ДА ВИ СА… И ДА ВИ „ОПРАВЯТ“ С ТРИСТА!

  ЗАЛУЖАВАТЕ СИ ЧОРБАДЖИИТЕ, ЩОТО СТЕ АЛЧНИ, ЗАВИСТЛИВИ И ПОДЛИ, ГОТОВИ СТЕ НА ВСИЧКО, ЗА ДА СТЕ В ДАЛАВЕРАТА!

  ДАЖЕ И БАЩА МУ НА ШИШИ Е ПРОУМЯЛ, ЧЕ БЕЗ СМЯНА НА СИСТЕМАТА В ПОЛЗА НА ПУБЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ,
  ШИШИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ОТНОВО И ОТНОВО, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ!

  Напр. за 35 години през бкп/дс диктатурата в банковата ми сметка се мъдреха не повече от стотина лефа, при това
  тогава получавах солидна заплата в провинцията – 240 лефа като спец по високите технологии, докато моите колеги от университета, които работеха в БАН получаваха по-малко от 200 лефа, а те млади учени на световно ниво:
  Ето един пример, за да не съм голословен:
  проф. Константин Хаджииванов директор на Института по Неорганична Химия на БАН
  други мои колеги са Калифорния, където са водещи учени във биохимията, а една моя колежка работи дълги години
  в Агенцията за атомна енергия към ООН.

  Ето на такива хора(те едва ли биха се навили) трябва да се повери държавата!!!

 30. Понеже съм много емоцианална,ако сте някъде наоколо,ще Ви прегърна!!!
  Това е най-доброто,което ни предложихте до тук!!!
  Точно така,има един ДОСТОЕН,ХАРИЗМАТИЧЕН,ОРАТОР,ИНТИЛИГЕНТЕН,ЛИДЕР,ЧИСТ,ПОЧТЕН,ЧОВЕЧЕН,ИСТИНСКИ,и това е ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!!!
  Всички зад ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!!!
  Мутрите вън!!!

  1. Подкрепа за президента Радев! Само той гарантира сигурността!

 31. СЛАВИ ТРИФОНОВ ГОЛЕМИЯ“ ПАТРИОТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ “И НА НЕГО ПОЧНАХА ДА МУ ОМЕКВАТ АМОРТИСЬОРИТЕ,……ПОЧНА С ЕДНИ СЪМНЕНИЯ ЗА ПРОТЕСТИТЕ……АМА КОЙ ЩЯЛ ДА ГИ ЯХНЕ…..АМА ПОСЛЕ КАКВО ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ……..ЕДИНСТВЕНО САМО РАЗЛАЙВА КУЧЕТАТА…..НЕКА ДА СИ ГЛЕДА ШОУТО ИДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА …….ЗА ИСТИНСКА ПОЛИТИКА СЕ ИСКА КУРАЖ……….МНОГО СЕ БЕШЕ РАЗПАЛИЛ КАТО ДАВАШЕ ПИАР НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ “РАНОБУДНИ СТУДЕНТИ“ДЕТО ЩЯХА ДА ОПРАВЯТ “ДЕМОКРАЦИЯТА“….СЕГА СЕ ОСЛУШВА–ЗАЩОТО ИМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМИ…….И НЕ САМО ТОВА……И ТОЙ Е ОТ СЪЩОТО ТЕСТО.

  1. Очакванията ми за Слави бяха,че ще чуят протестиращите,хубавите ни възрожденски песни, за повдигане духа, не се збъднаха. Да си гледа телевизията ,толкова.

   1. Цената на Слави е 0.87 стотинки на калпак със ДДС, ако мислите че той не е PAIDриот, цъкнете на линка и изгледайте предаването му когато Тиквата му гостува, обърнете внимание на 22:50 минута за да видите как Тиквун, вади листа със отговора на „изненадващ“ въпрос, бахти тва да ти пишат на лист отговорите на въпросите е направо ……………………

    https://www.youtube.com/watch?v=Bf2Ci2u81jY

    п.п. PAID = платен

  2. Човек с интелект над средния не би се занимавал със Слави Трифонов даже срещу солидно възнаграждение ! ТОВА Е ОБИДА ЗА ИНТЕЛЕКТА И ЗА ХОМО САПИЕНС ВЪОБЩЕ !!! …. Не разбирам хората които поставят Слави и политика в едно изречение !!! …. Казионният комик от телевизора ли очаквате да ви оправи ?!?!?!?!

 32. МУТРИ ВЪН !

  Всички Честни и Достойни БЪЛГАРИ да подкрепим нашия президент – генерал Румен Радев!

  Долу КРАДЛИВИЯ, МЪРЗЕЛИВ И ПРОСТ пожарникар Бойко Борисов!

  Мисля си обаче, че без намесата на СТАРАТА българската армия, нещата ще се случат по-бавно и по-трудно.

  Предлагам на Президента генерал Радев, да се обърне за съдействие към генерал Михо Михов. Той също е летец и достоен човек! Генерал Михов е роден в с. Сенник, община Севлиево, а това е селото на Дан Колов. Като български генерал и патриот, генерал Михо Михов да призове всички запасни офицери, сержанти и войници на страната на бедния и онеправдан български народ! Когато тези стари Пушки илезнат на площадите, ще видите как ПЛАТЕНИТЕ полиция и жандармерия ще си подвият опашките като бити псета!

  МУТРИ ВЪН!

  Бог да пази БЪЛГАРИЯ

 33. Докато се делите на леви, десни, педерасти и манафи, винаги лошите ше ви яздят.

 34. „Всички зад Радев “ ! Това е верният път и нищо друго ! Права си Веси в посланията ,които отправяш стига да има достатъчно истински хора да ги приемат ,като свой избор в този решаващ за всички ни период за отстраняване от власт на унищожаващата ни диктатура на тиквата и каскета ! Продължавай в този дух ;сега не е момент за гората , а за подкрепа и градивни идеи и предложения !!!
  Мутри ВЪН !

 35. Веселинке, пиша ти като човек, живял 20 години във Варна и 4 в София и не е на 24, ами с 20 отгоре.

  Въобразяваш си, че шпроблемите са от такива глупости като лозунги, юмруци и соихване.
  Не!
  Просто у Софвто се не издържа и като наближи август до преди 15 септември ЗА ОГРОМНА РАЗЛИКА С ВАРНА, София замира като при извънредното положение.
  Няма един нотариус, който в центъра да работи, адвокати и т.н.
  Обаче Боко щему е много гадно като дойде 15 септември!

 36. АМА ТО В БЪЛГАРИЯ ПЪРВО САМИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЗА САМИТЕ СЕБЕ СИ КАКВИ СА ! …сЛУШАШ НЯКОЙ КОЙТО ТИ КАЗВА, АЗ СЪМ С ДЕСНИ УБЕЖДЕНИЯ И ВИЖДАНИЯ. ПИТАШ ГО, ДОБРЕ ДЕ, КАКВИ СА ТИ ИСКАНИЯ ? …ТОЙ ЗАПОЧВА ДА ТИ ИЗРЕЖДАН ПЪРВО, ВТОРО ,ТРЕТО , ПЕТО , ДЕСЕТО …. ТИ СЛУШАШ, ГЛЕДАШ И МИГАШ НА ПАРЦАЛИ …ВСИЧКИТЕ МУ ИСКАНИЯ СА СОЦИАЛНИ И СВЪРЗАНИ СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКА, ЛЯВА ПОЛИТИКА … АМА ЧОВЕКА СИ ТВЪРДИ ЧЕ БИЛ ДЕСЕН 🙂 🙂 🙂 ……… Другата тъпотията, която масово слушам, че социалист едва ли не означава беден и гладен 🙂 🙂 🙂 …. Също така вземете и прочетете в Европа колко държави се управляват от социалисти или с участието на социалисти. И между тях има достатъчно заможни хора, солидни бизнесмени и държавите/населението им нито са бедни , нито са гладни ………. ТАКА , ЧЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ДА ВЗЕМАТ И НАИСТИНА ДА СТАНАТ УМНИ И КРАСИВИ, А НЕ САМО НА ДУМИ И НА КУПЕНИ/ПОДАРЕНИ/ Т.Н. ДИПЛОМИ …… ПОСЛЕДНО, КАТО ГОВОРИТЕ И КОМЕНТИРАТЕ КОЛКО Е ЛОШ КОМУНИЗМА, СИ СПОМНЕТЕ, ЧЕ НАЙ СИЛНАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА В МОМЕНТА Е КИТАЙСКАТА /а не тази на САЩ /. В КИТАЙ УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ С 80 МИЛИОНА ЧЛЕНОВЕ , С ОГРОМЕН ДЯЛ НА ДЪРЖАВАТА В ИКОНОМИКАТА И САМАТА ИКОНОМИКА Е ДЪРЖАВНО-ПЛАНОВО РЕГУЛИРАТА /което е характерно за социалистическите-комунистически общ.отношения /….. В България поради масово заразяване с „вируса на чалгата“ народа масово изпростя и си обърка всякакви понятия !!! … Време е да се събуди , да започне да чете и да мисли !

  1. п.п. Сетих се за една смешка ….. Цървуланковци се обявяват за десни, а не съобразяват, че скъсаните им цървули са именно следствие на дясна политика !!! 🙂 🙂 🙂

 37. Знам, че Радев го пази достоен и честен човек. Не разбирам обаче какво чака още Президента. Външна помощ? Какво чакаш Радев? Кажи!

 38. МУТРИ ВЪН.Искам и повече,смърта на тиквата и гешев. Бъди здрава В.Томова,ти даде искрата, на огъня горящ в момента в БГ.Казвал съм ,и ще го повтарям,българската ЖАНА д АРК си. Смела и решителна жена, която не се подвуоми и замисли за себе си.

  1. „Онзи“, разбирам че си тъп и нещастен, защото сигурно всеки ден бършеш насрания задник на някой германец или холандец или грък. Ама отделяй пари и за хапчетата си и най-важното си ги пий редовно. А като се върнеш в България двама с бели престилки на летището ще ти донесат една риза с дълги ръкави и ще те отведат в …Карлуково. Не цапай „Афера“. Тя е на всички.

   1. Мамето ти да еба ,помияр. Ако си пред мен, ще те обезобразя, знай го.Намерил си точно, къде да си закачиш дрешката.

 39. Най-добрата новина от доста дни насам. Време беше. Върнахте ми надеждата Г-жо Томова!

 40. Може да ви е тъжно, но такова сте си надробили. А какво е то ли? Ето един пример, след който думите са излишни. На другия ден след официалното премахване на робството в САЩ, се събрали негрите, бивши роби, с новите си документи на свободни хора, пред имението на бившия господар. Излязъл той и попитал какво става? Отговорили му: господарю, какво да правим сега? Ами, вече сте свободни хора, правете каквото искате, казал той. А те: да, но ние не знаем какво да правим, защото цял живот сме правили само едно. „Бившият“ господар се усмихнал и казал: ами, добре тогава, можете да останете на работа при мен и да продължите да правите това, което винаги сте правили. Като „свободни“ хора. И те останали…Потомствени роби, спасение за такива няма.

 41. Мили хорица, няма спасение за вас. Всичко на този свят се прави от хора – от обувките до полета до звездите. Какви хора има в БГ? 1) Пенсионери, които са проспали целия си живот, хора, от които нищо не зависи, дори не могат да завършат собствения си живот достойно. 2) Милиционери – от най-високата позиция в държавата до последния катил всичко е прост, прост милиционер. 3) Цигани. 4) Турци. И всички вкупом необразовани, неуки, невежи и с промити чалга мозъци. Тези „младите“, с които се заигравате, 95% от тях не стават за чеп, ама никакъв. Всяка държава има около 1-1.5% човешки ресурс, който дърпа всички напред. Останалите следват. Този 1.5% от българите ги няма от 30 години, избягаха с първата вълна имигранти между 1990-1993. Революции ще ми правят, ще се освобождават. Абе, вие от останалите в територията около 5.8 милиона не можете да намерите средно кадърен корпоративен мениджър да ви обясни, как се мотивират и организират хора за да се изпълни крайна цел (протеста), тръгнали системата да свалят. Някакви безглави пилета врещят по площади, вестници, телевизии и радиа…Тотална щета. А и признайте си – искате си Бай Тошо, нали? Е, имате си го. Вие си го избрахте! Потомствени роби.

  1. Сега ли ги разбрахте Хаджигенов и останалите от тройката, заедно с другите пишман протестъри Иванов, Атанасов и т.н. Същите от години са пред публиката, заявили са достатъчно ясно неолибералното си, соросоидно и трансатлантическо кредо. Достатъчно ясно са показали, че служат на външни и то ярко антибългарски интереси. Видите ли ги някъде на „протест“ – дали на барбекюто на Доган, дали на дувара на Боко, спуснатата им цел е една – ДА СЕ НАМЪРДАТ ВЪВ ВЛАСТТА И ОЩЕ ПО-УСЪРДНО ДА ПРОВЕЖДАТ ПОЛИТИКАТА ПО ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В УГОДА НА ГОСПОДАРИТЕ ИМ ГЛОБАЛИСТИ. Както се казва – хвани едните /Боко, Меди/, удари другите /соросоидната паплач/. Не забравяйте, че глобалистите никога не слагат яйцата си в една кошница, като метастази са пръснали отровната си плесен по основните партии – виждате ги в ГЕРБ /Дончев, Сачева, Захариева/, БСП /Йотова, мъжа на Маята – Найденов и т.н./, президенството /наскоро Радев назначи за съветник дългодишната шефка на правната програма на Отровено общество Иванка Иванова/. Оставете емоциите и им вижте биографиите, заявките, медийния образ. Моят закон е: видя ли, че казионните медии почват да лансират някой нов „борец за демокрация“, значи е поредния слуга на световните паразити. И обратното – колкото повече плюят по някой политик или общественик, значи човекът е неудобен на статуквото и трябва да бъде сринат и очернен. С една дума – възприемайте нещата точно наобратно в сравнение с това, което ви показват медиите. И мислете, и събирайте и тълкувайте информацията – пълно е с нея в нета. Поне него все още не са го закрили.

 42. Винаги ще застана зад генерал летец, генерал АС! Никога не ще застана зад генерал измислен пожарникар, генерал ПЕДЕРАС!

 43. Посоката на главния удар е една – ОСТАВКА на борисов и гешев!
  За да се отпуши процесът на промяна…

 44. Мила другарко, да уточним някои неща.
  1. “ Соросоид “ е дума от речника на путиноидите или на папагалстващите неграмотници. Ти от кои си?
  2. Другарят Радев каза “ Мутри вън!“. Отлично! А каква, ако не мутренска, е партията, която го издигна за президент? Кой организира 30 годишния бандитски преход , превърнал България в кочина? Твоят любим другар Радев проспа брилянтен шанс да скъса връзката си с БСП и да стане президент на народа. Просто трябваше да подаде оставка, да излезе на улицата и като свободен човек да поиска оставките на управляващите мутри. А сега си остава един обикновен политик, т.е. паразит.
  Поздрави!

  1. Г-жо Томова, такива сектанти като „Рокамет“ нямат място в нашия форум. Моля Ви най-категорично да не допускате повече негови постова. Откакто се появи всичките без изключение са вредни за България и в полза единствено на сегашната мафия и мутри.

  2. Браво бе, умник! Радев да подаде оставка и излезе на улицата, а Тиквата, да остане и организира изборите? Не, напротив!!! Президента да обяви каквото трябва да направи служебно правителство и да застане не чело, да посочи специалисти и да отговаря за тях и ГЕРБ, както и всички до ниво „деловодител“ в държавното управление без право да избира и да бъде избиран.

  3. Гербаджийски помияр си.Върви да олижеш задника на тиквата,опуснал се е , от страх.

  4. Та, като дори за сега случили се събития, като нахлуването в Президентството и народът излязъл на протест в негова защита и опита ви с бутафорната имитация на активност и то срещу Доган, не само да се присламчите към народа, да му подмените целта, а и да си пришивате чужди заслуги, че заради вас, заради вашата акция бил излязъл на протест ли??
   Лъжете безогледно, дори за настоящето, та какво остава за миналото, но аз пък имам една мечта относно вас, от чуждата хранилка – да дойде ден, когато не само да бъдат оповестени имената и снимките ви, а съдът да преценява „заслугите ви“ срещу държавата и народа ни!! Холандският премиер се интересува от пребития техен студент, нашият, Мутра – разпорежда да се пребиват, мирно протестиращи хора!! А такива като теб, дали само на лъжи са готови, за да го крепят??

 45. СПЕШНО, НЕЗАБАВНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на моментното състояние на „държавата“ ни, МАШИННО/ЕЛЕКТРОННО/ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! Да го направим БЪЛГАРИ!!! СЕГА и ВЕДНАГА!!! НАРОДЕ????

 46. Градската десница, пардон, градсият кенеф каза:

  Усещам, че в най-скоро време Президента ни ще излезе и ще призове всички българи на площада в определен ден, за грандиозен завършек на управлението на мутрите и тиквите.

 47. Нямало мъже в БЪлгария, не ни трябват, имаме си Весето.

 48. „Мутри вън!“ …… Президента Радев е Човекът – интелигентен , неопетнен , родолюбец , не успяха да го набутат в схемите им !!!

 49. Не знам какво идва и какъв ще е „ПРОЕКТА“, но помня историята и знам че случайни неща няма. 865 г. под натиска на Византия България се покръства,1 година по късно се избиват 52 рода със семействата и приближените им, войниците им и т.н., даже дебилният ни цар Борис ослепява големият си син, резултата населението намалява главоломно, и се полага началото на краят на първата Българска държава, и Симеон помага много, като води много войни и изразходва хазната и затрива един куп мъже, което също води до драстично намаляне на населението, резултата е 200 г. окупация от Византия. След 200г. хората си стъпват на краката вдигат бунт и си въстановяват държавата, но 1331 идва Иван Александър, застава на чело на държавата, жени се ,развежда се и отново се жени за проститутката Сара, благодарение на Сара във държавата започват междуособици, църквата се разделя, държавата и тя се разделя, армията става наемна и намаля драстично, сина на проститутката застава на страната на турците и им помага при походите им, резултата 480 години Турска окупация, и край на Втората Българска държава. Ако историята се проследи, се забелязва че и при двете окупаций на България, първо има подготовка за тях, българите се разделят, армията се унищожава, населението намалява драстично, данъци и такси всичко се вдига и народа започва да мрази властта, днес това се повтаря, от 30 г. армията се намаля, ракети, самолети и танкове, всичко се наряза, днес имаме 4 самолета и 6 танка, във църквата е пълно със меки китки, а попове носят „свещеният“ огън със 13 метрови лимузини, населението намаля със 30%, по голяма част от младите са извън България, народа мрази властта, държавата е готова за нов „ПРОЕКТ“ или нова окупация, на хората им е вече все едно, даже повечето българи ще се зарадват, ако някой ни окупира, и сложи на въжето сегашните кърлежи, забили се във родината ни, но каквото и да дойде, нека да е по-скоро.

  1. „След 200г. хората си стъпват на краката вдигат бунт и си въстановяват държавата“ Само не разбрах през този бунт няма ли намаляване на населението или е бил безкръвен. Как само се опитвате да промените историята но така както на вас Ви харесва.

  2. Това с покръстването си е Първата национална катастрофа, ако ме питате. Ужасно, просто ужасно.
   Не ми се говори за „светия“ ни цар Борис (срам за Пресиан!), пък и знам как ще се възприеме.
   А Симеон не само изтощава войската в безсмислени битки, той е и единственият ни владетел- с невероятен шанс да завладее Константинопол. (Крум Страшни, който е бил пред портите на града, никога не би го пропуснал.) Симеон обаче го пропуска, макар че не е пред портите, а вътре. Магнаурска школовка и обработка- какво да се прави!
   А за падането под турско да не забравим да споменем Коен- за когото Вазов пише „Жидов гроб“…
   P.S. Оставка!!!

 50. Вдигнат юмрук бе и на десетките майдани ,вдигнат морал или мутрите да го духа,т също са достойни мотиви.

 51. МУТРИТЕ ВЪН! МАФИЯТА ВЪН!!
  ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА!!
  ТАЗИ Е ПОРОЧНА!!!

 52. Нашият Президент генерал-майор Румен Радев е изключителен стратег и тактик! Професионален и то! Грешката за него е равносилна на провален вираж, костващ живота му, такава, каквато той никога не би допуснал! За себе си, камо ли за България! Генерал – майор Румен Радев е човек на честта и достойнството, Човек в истинския смисъл на думата! Време е да застанем легион до такъв достоен син на майка България днес!

 53. Афера, ПРАВИЛНО сте усетили нещата….Девизът е един: „Мутри вън!“ Всичко друго обслужва статуквото!“ Картаген трябва да бъде унищожен!“……ГЕРБ трябва да бъде изхвърлен от властта!

 54. Да, трябва да подкрепим генерала. Той е единствения, който има смелоста да им каже истината в очите. Твърде дълго бяха свикнали с онази путка Плевналиев, въртящ се край Тиквата и твърдящ, че дрехите на царя му седят добе, вместо да каже, че царя е гол!
  Но призива трябва да не е само Мутри вън. Аз искам и Всички мутри вътре, вътре при бай Ставри. Или в Белене, да чукат камани до живот, че ако не сте разбрали, Тиквата продаде АЕЦ Козлоду и след няколко години ще си купуваме скъп ток от Румъния и Турция!!! Искам да се върннат ограбените милиарди от нашите пари!!!

 55. МУТРИ ВЪН!!!!!!!!Точно и ясно…..това с мото “ всички вън“ излезе от хаджигенов, той го извика пръв от трибуната на 13-я протест…….може и да греша номера на протеста, но го чух и видях …….този хаджигенов,ужасно сбърка и ужасно се изложи.Томова, права си за всичко, което списваш в сайта си, относно протестите, не хващай гората, ами продължавай да ги разкостваш тези,тъпи и нагли психодесни………..Бъди здрава!!!!!

  1. Беше в деня, когато опипваше почвата да представи Ю. Берберян. И тъй като никой не изпадна във възторг от този факт, той извика: „Всички вън“. Най-напред помислих, че е лапсус, той и на това разчиташе. Но после разбрах, че е напълно съзнателна манипулация. Не им прави чест. Впрочем, той същият хаджи в прав текст заяви: „Ние не подкрепяме Радев, подкрепяме Президентството“. Ако някой от левите се беше опитал да насочва и манипулира протеста, същите тези отрови щяха да го разпънат на кръст. Но ивановите могат. На тях им е позволено да се усукват около шайката и после да са първи поборници. Не им увират задръстените глави, че има нещо над тях, над егото им, над сектанството им, над „демократичността“ им. И това нещо е спасение. Спасение на народ и Отечество!

 56. Да подкрепим Президента Радев и призива на Веселина Томова! Това е истината!

 57. Г-н Президент,ако чакате да подкарам партизанската няколко мандри и да ям бой от Гешев в Дирекция на полицията ,няма да стане !
  Оптималния вариант е ,,Няма време“ !!!

  Нали не са дошли Игрите на глада и все ми е на акъла,че хората са все още мислещи …

  В един момент Мандалото ще Лопне за всички,без изключение и май е добре да се влезе в час преди това .
  Защото после пътища много …

 58. Нека започнем с тези, които пишат и четат „Афера“:
  Да подкрепим президента Румен Радев и призива на г-жа Томова.
  С радост и надежда очаквам проекта за оцеляването и спасението на България.
  Затова на първо място: МУТРИ ВЪН! Долу Борисов, Долу Гешев!
  След свалянето им от власт разпускане на парламента и служебно правителство, което да подготви ЧЕСТНИ избори.

 59. Винаги съм се съмнявал в играта на Сашо с тези тримата. Дано им дойде акъл, защото после няма прошка. Ако дувара на оня е от камък, да внимават да не настинат.

 60. Браво Весе Браво ! Усети ги нещата бързо и видя най-верния път. Всички зад Радев , мощен гръб и обединение ни трябва за победа над хунтата. Да, не го харесваме всички , но няма да се женим. Сега това е най-добрия вариант да си върнем държавата от МАФИЯТА. Изродите обраха много пари и са готови на най-долни мръсни приоми за да се опазят. Арсенала им е богат и ние трябва да сме като юмрук всички заедно за да устоим и го докаране до победа. Време разделно е хора. Или ние или мафията в най-уродливия и вид каквато са са те тикви, каскети, Кой, до последния гербав боклук.

 61. А дано най сетне Радев събере кураж и направи онова ,което хората очакваха от него още с избирането му

 62. Дано да сте права, това е радостна новина! Наистина Радев е единственият, който може да канализира енергията на хората. Трябват почтеност и твърда ръка, първото има, дано да има смелост за второто, защото мръсотията, която ще завари и с която ще го атакуват, ще е безпредентнта! Има надежда за България! Благодаря Ви за смелоста винаги да казвате истината.

 63. БРАВО ВЕСЕ!!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ВЕСТ, СЕГА ВЕЧЕ ОТИВАЙ ДА СИ ПОЧИНЕШ,И НЕ СЕ БАВИ МНОГО. КРАЙНО ВРЕМЕ Е. ДА ТЪЛКУВА КОЙ КАКТО ИСКА, НА МЕН МИ СЕ ПОТВЪРЖДАВА МНЕНИЕТО И ЖЕЛАНИЕТО. Още един път ПОЧИНИ СИ И ПАК НА БАРИКАДИТЕ

 64. Подкрепям „Мутри вън!“
  Новият проект е: „Боко ще яде уя!“
  Без всякакво извинение да го яде!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *