Публикувано на 01.06.2021 / 14:10

ВСИЧКИТЕ ИЗЦЕПКИ НА СЛУЖБАШИТЕ НЕ ЗАСЯГАТ МАФИОТСКОТО СТАТУКВО! ПР-СКИТЕ МЕДИЙНИ АКЦИИ СА ПРАХ В ОЧИТЕ И ПОРЕДНАТА ИЗМАМА. УВОЛНЕНИЕТО НА МАРИОНЕТКИ НА ГЕРБ И НАЗНАВАНЕТО НА ДРУГИ МАРИОНЕТКИ ИЛИ ЛЮБОВНИЦИ Е МОРАЛНА И ПОЛИТИЧЕСКА АРОГАНТНОСТ. ТУК ГАРВАН – ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ! ТУК ИГРАЯТ САМО СТАРИ И ГНИЛИ ИГРАЧИ, ПРЕМЕНЕНИ С НОВИ ДРЕХИ И НОВИ МАСКИ, НО РАЗЛОЖЕНИ ВЪТРЕШНО ОТ КОРУПЦИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРАЗИТИЗЪМ!

Днес Европейската прокуратура и Лаура Кьовеши започват своята ефективна работа.

Още преди 2 седмици Биволъ предложи на Служебното правителство на Радев да подготви поне няколко сигнала за крупни злоупотреби до Кьовеши. Те ще си заминат скоро, но имат цялата информация днес и можеха да докажат истинска воля за #Промяна!

Не го направиха! Започнаха да се ослушват и да крият дори големите истини от нас!

Провалът на този стрес-тест за тях е исторически. Всичките им изцепки и кадрови промени на едни калинки с други нямат никаква юридическа стойност и не засягат мафиотското статукво в същина.

Уволнението на марионетки на ГЕРБ и назначаването на други марионетки или нечии любовници на тяхно място е повече от морална и политическа арогантност. Голямата #Подмяна НЕ Е Голямата #Промяна! Тази попара много пъти досега сме я сърбали.

ЗАЩО „службашите“ не искат да сезират Кьовеши? Ами защото очевидно не искат независими от #Мафията институции да се намесят и да ударят Голямото #Задкулисие в България.

ПР-ските медийни акции са само прах в очите и поредната измама за обществото. Отвличащи вниманието демонстрации, без да бъде поразена корупционната система в сърцето. Публичното и шумно пренасяне в жертва на няколко държ. служители е класическо зрелище за тълпата, но с краен резултат- запазване на Системата.

Даването на голямата корупция по източването на еврофондовете от обръчите на олигархията на Кьовеши, щеше да бъде реален и автентичен ход, който би поразил дългосрочно властовата организирана престъпност! Особено в една държава с овладяна Съдебна система, начело с #ГешевЕПозор!

Но това не се случи и Кьовеши ще започне работа без да има на бюрото си официален правителствен сигнал от най-корумпираната държава в ЕС! Защото тук гарван-гарвану око не вади! Защото тук престъпността е на всички нива и във всички политически институции – много дълбоко и фатално!

Защото тук играят само стари и гнили играчи, пременени с нови дрехи и нови маски, но разложени вътрешно от корупция и политически паразитизъм! Словоблудствата с надеждите на народа, докато цинично го мамят за пореден път! Недейте да им вЕрвате! ЛАКМУСЪТ за тяхната автентичност не се задейства. Гръмките фойерверки са,  за да се прикрие дълбокото съглашателство! Онуй, с което ни заглавичкват вече 30 г.

Европейската прокуратура започва БЕЗ сигнали за злоупотреби от сегашния Служебен кабинет на Радев! Те бягат от това като дявол от тамян, белким не засегнат Свинщината на грабежа в основата й. За да може и утре тя да работи, ама за следващата /всъщност пак предишната/ плутократична пасмина. Злото не е в една или друга политическа партия, а в дълбоките зависимости на ченгеджийското #Задкулисие у нас, което създава и вади на политическата сцена своите едни и същи актьори в нови роли, за да върви Театърът на зрелищата пред обществото!

Чакахме 2 седмици Служебният кабинет или менторът Президент да реагират поне от кумова срама на апела ни да активираме независимата от #Гешев, #Шиши и #Буда Европейска прокуратура, която да започне разплитането на чорапа на зловещата корупция в страната! Е, всуе! Ядец! Отсвириха ни с мълчание и ошумуляване! И не нас от Биволъ, а всички Вас – българския народ. Защото не за нас, не за нас, а за България я водим цяла вечност вече тази битка! И плащаме най-тежката цена…

Цялата им „активност“ днес няма да доведе до нищо трайно утре. Само ПР-ските изявления ще останат, като скъсани афиши на вятъра! Тоя спектакъл сме го гледали многократно и до болка вече! Не така щеше да бъде обаче, ако бяха подали топката на независимата от родната корупция нова Европейска прокуратура! Тя системно и търпеливо щеше да започне разследванията си, които да доведат до болезнени и трайни последствия за ОПГ-то на Властта!

Папата в Рим казал на Радев, че Дяволът влиза през джоба! Папата е Държавен глава на най-влиятелната държава в света – Ватикана. На дипломатически език това не се казва случайно, защото не е мохабет в хоремага! На дипломатически език подобни думи имат огромен скрит смисъл и послание. Папата и Ватикана имат нужната информация и подобни намеци не се правят току-така. Те не са разговорни остроумия! Вие си правете изводите!

Биволъ

Коментари 12 за
“ВСИЧКИТЕ ИЗЦЕПКИ НА СЛУЖБАШИТЕ НЕ ЗАСЯГАТ МАФИОТСКОТО СТАТУКВО! ПР-СКИТЕ МЕДИЙНИ АКЦИИ СА ПРАХ В ОЧИТЕ И ПОРЕДНАТА ИЗМАМА. УВОЛНЕНИЕТО НА МАРИОНЕТКИ НА ГЕРБ И НАЗНАВАНЕТО НА ДРУГИ МАРИОНЕТКИ ИЛИ ЛЮБОВНИЦИ Е МОРАЛНА И ПОЛИТИЧЕСКА АРОГАНТНОСТ. ТУК ГАРВАН – ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ! ТУК ИГРАЯТ САМО СТАРИ И ГНИЛИ ИГРАЧИ, ПРЕМЕНЕНИ С НОВИ ДРЕХИ И НОВИ МАСКИ, НО РАЗЛОЖЕНИ ВЪТРЕШНО ОТ КОРУПЦИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРАЗИТИЗЪМ!”

 1. Преди всичко искам да кажа, че съм/бях ревностен избирател на радев. Не съм от герб и никога не съм гласувал за тях. НО! Откакто рр затърча към трите морета, ми светна една лампичка и оттогава го наблюдавам внимателно. Не че преди това нямаше издънки, но го чаках да „добие опит“. Опит ли, та той си е имал „опит“, но не за служене на народа. Още първото му правителство беше пълен провал, който му простихме. Скоропостижната женитба преди изборите за президент/нали трябваше да изглежда по американски/ я минахме метър. В разгара на кампанията преди няколко месеца извъртя к*****ски номер на БСП, съзнателно в полза на някой друг. Който по време на едномесечния парламент се отблагодари с пълно послушание. Сега, когато цялата власт е в ръцете му, не за 11 години, а за 11 дни си показа рогата, в пълен размер. Пълна зависимост от вътрешни и външни фактори, които, обаче, в никакъв случай не са интересите на България и българите! То не бяха назначения/ смени на едни мутри с други. То не са поклони и прилазвания по козяка, не само негови, но и на министри и служби! То не е мълчание /20 дни/, недостойно за всеки бандит, камо ли за президент на европейска държава! Днес го гледам да си прави пи-ар с децата! Долу мръсните ръце от децата на България! Какво бъдеще им чертаеш с действията си в услуга на чужди и задкулисни интереси?! Мутрите от вън се настаниха вътре! Вътре в живота на всеки българин, в самочувствието, интересите и достойнтсвото ни.
  И, радев, да махнеш портрета на Левски от задгърба си, не скверни името му ! Сложи си димитър общи.

  1. Не ги ли гледа, като се прегърна ха? Това беше масонското вричане във вярност.
   Оттам нататък всичко е за наивниците, като повечето от нас.
   Много ни омайват, докога ли ще им вярваме?
   Хайлайфа се пърчи по ти ви то, народът си пие ракията, а един по телевизията пита:“каква беше детската ти мечта“?
   Тъжно, тъжно, не ми дават вино, само УЗО…

 2. Партизанското движение е вечно.
  Само мандрите и ятаците са временни.

 3. СИСТЕМАТА Е НЕДОКОСНАТА ПОВЕЧЕ ОТ 77 ГОДИНИ. НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТИЯ КОИТО СИ Я ПРЕДАВАТ ПО НАСЛЕДСТВО И ФАМИЛНА ОБРЕМЕНЕНОСТ ЩЕ ВИ КАЖАТ ЕТО НА ВИ ВЛАСТА. А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ КАКВОТО СИ ЩЕТЕ. НАДЯВАЙТЕ СЕ НА ПРОМЯНА . КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ НА СОФРАТА ЩЕ БЪДЕ ТАМ ДОКРАЙ. А НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗВЪН ОБЛАГАТА ЩЕ ХРАНИМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПРОСЛОЙКА . МИСЛЯ ЧЕ ДОРИ И ТОЗИ САЙТ Е ЧАСТ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА. СИГУРЕН СЪМ В ТОВА.

 4. Пак чакаме друг да ни оправя хала. Само с нашата държава Кьовеши има работа до пенсия! Милиарди евро откраднати от саниране, магистрали, ВиК проекти. Документи има. Всичко се доказва…

 5. DEJA VU
  01.06.2021

  Ето точно това ми се е случвало преди 30 години. Мазни апологети на тогавашното БКП напевно повтаряха по телевизора, че ни трябва единство, че трябва да затворим страницата, че трябва да гледаме напред, а не да се вторачваме в някакво си там възмездие.

  Тогава те притежаваха основните медии и под комунистическия лозунг , който впрочем беше откраднат, „единство, творчество, красота“, се опитваха да ни внушат, че е празна загуба на време да потърсим наказание за извършваните срещу народа в продължание на 45 години престъпления.

  Сега, 30 години по-късно, още по мазните продажни гербовидни „интелегенти“, говорят а сталибност, за приемственост и как да се прегърнем и заедно в единство да прескочим етапа на наказание срещу второто БКП.

  Само искам да кажа, че огромната драма на българския преход се състои най-вече в това, че виновните не бяха наказани, че бяха оставени да продължат своя политически и обществен път.
  И това, някак си създаде усещането за ненаказуемост. Усещане, доразвито от новото БКП в лицето на ГЕРБ и неговия вожд, който достигна до такива високи степени на безконтролност и престъпност, за които предишните комунисти не бяха и мечтали.

  И разбира се, за да има приемственост, отново ни пробутват единството, творчеството и красотата…

  Виждаме, че са откраднали количество, достатъчно за хиляди живота, но това не ги прави виновни. Добре платената агитка от антоанети, харлановци, мишовци, христомутафчиевци и всякаква интелектуална измет, е на екран за да ни припомня, че първо- те няма да бъдат наказани и второ – ще продължат да безчинстват и след следващите избори.

  Дали българският народ ще ритне същата мотика още веднаж, в голяма степен зависи от нас. Не може престъпленията да не се наказват. Защото ще раждат нови и нови престъпления.
  И да, ще можем да продължим напред , само и единствено когато видим бб, неговия гешев и подобните им престъпници в затвора. Да, всичките и бързо.

  И никакво единство и никакво творчество и красота не може да има преди това. НАКАЗАНИЕ МУ Е МАЙКАТА. От историята го знам!

  Д-Р НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ НАУКИ ДИАНА ДАМЯНОВА

  1. Даааа,ама сега имате банани.Рупайте,нали за тях скачахте и подскахте….Има ги и на промоция…

  2. Извинявай, Симеоне 112-ти, ти знаеш ли коя е Диана Дамянова? Питайте бе, хора, питайте!
   И не, няма да ти кажа коя е, а само, че преди пиарка беше синдикалистка, но ще ти напомня, че всичко онова, за което са мечтали писатели и поети ще се сбъдне тогава, когато рязко спрем да слушаме какво някой ни приказва, а внимаваме КОЙ ни го казва, понеже всички говорят от сутрин до мрак, но малцина реално правят нещо за обществото и работата традиционно си остава „дайте да дадем“! И да, „модела Борисов“ е така привлекателен, така съвършен, че само да скочиш в него и ще потече реката от евро! Голямата илюзия е, че след уволненията ще скочиш на празно и вече твое място! Тц!
   Там те чакат важните, с които трябва да преговаряш, ако искаш да си решиш личното светло бъдеще!

 6. Носят се слухове за едни състояния на Борисов от порядъка на 3.5-4 милиарда евро. Аз съм човек, който работи с огромни цифри и не мога да си представя нещо такова, но е много реално. Ако отрежете един определен процент от всички търгове и поръчки… това са огромни милиарди. Стигнах просто до тази сума – хващате бюджета за пътища и ВиК проекти, допълнително някои големи и печеливши бизнеси и ще се види страшната статистика.
  Това заяви пред журналиста Веселин Дремджиев бизнесменът Пламен Бобоков.

 7. Папата дава съвети но си има неговият ИМУНИТЕТ на БЕЗГРЕШНОСТ!!!Защо ли???

 8. Биволи, от чужди лакеи, от национални предатели и от наемници пачаври не може да се очаква нищо добро за България !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *