Публикувано на 20.08.2021 / 15:38

ВСЕНАРОДНИ ЛЮБИМЦИ СЛУЖБАШИ, ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ ЗА 10 МЛН. ИЗТЕКЛИ ОТ ВМЗ СОПОТ КЪМ СРЪБСКА ФИРМА, СВЪРЗАНА СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ?!

Въпроси към българското правителство, в частност към министъра на икономиката:

 1. Законен ли е кредитът на Булгартрансгаз от ББР? За 3 месеца въпросът е зададен 20 пъти, без отговор.
 2. С какъв акт правителството е дало мандат за преговори и упълномощило министър Петков да подпише меморандум с Next.e.Go. Кой е документът, с който министърът на финансите е дал съгласие българската държава да инвестира 34 млн евро в този проект.
 3. ВМЗ – Сопот подписвали ли са договор с чужд гражданин (компания) и превели ли са сума от няколко млн. долара (например 10) и ако да, кога.*

Дълбоко убеден съм, че Конституцията на България не е бухалка и законите са за всички, иначе протестите от миналата година губят смисъл.

Румен Петков

*Бележка на АФЕРА: Още преди два месеца АФЕРА написа, че от ВМЗ Сопот са изтекли 10 млн. към фирма на лице от крими контигента в Сърбия, свързана със Сретен Йосич, като тези пари са били „откупка“ за … Боко. За аферата има документи, но всенародният любимец Кирил Петков и аверът му Асен Василев удобно продължават да си бъркат в носа.

Коментари 10 за
“ВСЕНАРОДНИ ЛЮБИМЦИ СЛУЖБАШИ, ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ ЗА 10 МЛН. ИЗТЕКЛИ ОТ ВМЗ СОПОТ КЪМ СРЪБСКА ФИРМА, СВЪРЗАНА СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ?!”

 1. ТИКВТА ,,СЕ ИЗПЛАТИ,,ЗА,,ПРЕДАТЕЛСТВОТО,,КЪМ СРЕТАН ОТДАВНА,,ПРЕЗ ,,НИКИ ГИГОВ И СРБИНЪТ М.ПУШИЦА/БИВШ ,ПРЕЗИДЕНТ,,НА ,,ПАРТИЗАН,,БЕЛГРАД…С,,ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ,,/..НИКИ ГИГОВ ,,Е НА ПАНГАРА,,ЗАЩОТО Е,,М/У Х@Я И ПУ@КАТА..,,ИМА ДА ДАВА,,АМА,,НЕ ПРИЗНАВА,,/НА СЪРБИНА/
  ..ЩОТО ТРЕБВА ,,ДА ИЗПЪРЖИ,,Б.Б..В,,НЕМИЛОСТ,,Е..

 2. Петков, остави ги тия въпроси на историята. Разбирам те. Искаш да се отличиш. Но този въпрос не е от твоята компетентност. Ти беше най-силния политик на БСП. Но червейчето Параванов те принуди да напуснеш. И сега си силен политик. Имаш честна и правилна позиция по много въпроси. Имаш информация. Имаш и нужните за политик коварство и двуличие. Но този въпрос не е за теб. Има и по-интересни въпроси – например за Кюлев.

 3. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Бай Миле в разговор със Сретен Йосич: Бойко взе парите!
  Още преживе убитият хроникьор на мафията Георги Стоев неведнъж бе описвал близостта между бай Миле, Славчо Христов и Бойко Борисов.
  Бисеров твърди, че в делото никъде не се споменава, че вътрешен министър и главен секретар са заловили сръбския наркотрафикант. Това било дело единствено на бившата НСБОП. Борисов пък каза, че заслужавал орден „Стара планина” за работата си като генерален секретар на МВР. Междувременно стана ясно, че Белградският съд потвърди новината, че Борисов е призован като свидетел на делото срещу Сретен Йосич. Вероятно е и да бъде направена очна ставка между двамата.
  Afera.bg

 4. Бахмааму,аз за 10 милиона ше си купя 20 кораба в Сомалия,бе !

  1. По-добре си купи Сомалийски депутати и всички кораби в залива ще са твои !

   1. Сомалийски депутати са неподкупни защото там важат племенните закони .
    Никой не иска да остане без ръце,крака или глава !

    Венсеремос.

  1. Първо вижте, че този не е кредит е отпуснат от служебното правителство.

   1. Първо трябва да излезе, че сестра ти е ……А после, че нямаш сестра……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *