« Върни се назад Публикувано на 10.09.2021 / 13:52

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ. ОТ ЦЯЛАТА ПАСМИНА, НАРЕЧЕНА „НОВ МОРАЛ“, СКРИЛА МРЪСНИТЕ СИ ГАЩИ ЗАД НАЗВАНИЕТО „ПРОТЕСТНИ ПАРТИИ“, ПРОИЗЛЕЗЕ ЕДИНСТВЕН РЕЗУЛТАТ – ВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ!

От цялата пасмина, наречена „нов морал“, скрила мръсните си гащи зад гръмкото название „протестни партии“ /без никакво изключение!/ произлезе един единствен „фундаментален“ резултат, който може да се оповести още отсега, без значение кога и какви избори ще има – връщането на ГЕРБ, с по-голяма преднина от предишните избори, на власт.

Някои от „новите морали“, като десносектантите, даже и не ги е еня, защото отсега висят по дувара МУ и заедно с разни остапбендеровци made in USA са готови отсега за лелеяното правителство, дирижирано ПАК от Херо Мустафа „в името на държавата“ и „синергията с дневния ред на САЩ“.

Ще се транслират от „проект“ в „проект“ ПАК същите „нови“ с мръсните гащи, дето ги крият, докато ПАК се набутат на софрата.

Оня с вдигнатия юмрук, който се надупи със скоростта на светлината на американския посланик, която шета из правителството му като капо ди тути капи, продължава да драпа със зъби и нокти за задоволяването единствено на собственото си кариеристично его, което изкласи от село Труд на авера му копринковия до президенството.

С всичките си „напъни“ и рецитации, без нищо реално на практика срещу Хунтата и Боко, тия всичките произведоха ГЕРБ и Боко в жертви, за което АФЕРА предупреди от първия ден, отвратиха с безумните си кадрови подмени и още по-безумни назначения, хукнаха да лапат кинти като невидели и накараха ехалето да си вика – като ще са тия идиоти, по-добре да е Боко.

Пяна ни излезе на устата да предупреждаваме от третия ден на протестите, овладени УМИШЛЕНО от когото трябва, пяна ни излезе на устата да предупреждаваме още от мига в който  видяхме жалкото служебно правителство на „синергичния“ Радев.

Всеки народ си заслужава измекярите.

Веселина Томова

«