« Върни се назад Публикувано на 26.11.2014 / 9:08

ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО! БАРЕКОВ ДЕПУТАТ ХЛЕНЧИ И СЕ ВАЙКА В … ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ. КОФТИ БИЛО, ИМАЛО ХЛЕБАРКИ.

Георги КовачевВарненският депутат от Барековата партия – Георги Ковачев, известен на варненци със скандалното си излизане от Община – Варна, покрай сладоледи и павилиони, направи потресаващ дебют по Нова телевизия. Ковачев очевидно реши, че като се покаже в истинската си светлина ще предизвика порой от съчувствие сред избирателите си, на които по презумция трябва да бъде слуга.

На Ковачев му дали тристаен апартамент, обаче хич, ама хич не му харесвало. Абсурд било семейството на Ковачев да дойдело в столицата при него. „Тук/в апартамента/ нямало как да се гледат деца”, отсече Барековият любител на комфорта, като че ли го показаха в землянка, а не в тристаен апартамент.
Имало хлебарки, ах, запушвал каналите с кърпи, ох, а пък секцията направо щял да я изхвърли от високото, ама „може да изтрепам някого”, оле майко, парапета на терасата не бил обезопасен, акордеон свири, майка плаче.
Ковачев трябвало да прави ремонт, оф.
Ами да прави, нали се изтрепа от натискане да се добере до парламента. Всекиму заслуженото, да е внимавал какво си пожелава. Включително и хлебарките.
Тристайният апартамент тесен е за душата на Георги Ковачев, но не го мислете. Момчето ще захлеби и от хлебарките. Има качества.
Afera.bg

 

«