Публикувано на 08.05.2021 / 11:57

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОГЛЕЖДАНЕ. КАК РАДЕВ ТИХОМЪЛКОМ ЦЕПИ БСП И КАК САМО ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ВИЖДА ТОЗИ ФАКТ. НЯМА „ЧОВЕК НА МОСКВА“, ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ ВОЕННО АМЕРИКАНСКО УЧИЛИЩЕ. И ДОРИ ДА ИМА ТАКЪВ, АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНЬОРИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛЯТ ТОЙ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ

Публичният морален образ на президента Румен Радев вече 4 години респектира голяма част от българите. Този образ събира одобрение и от ляво, и от дясно, особено в контраст с ГЕРБ и Бойко Борисов, при които думичката „морал“ концептуално не съществува.

Внимателен анализ на изминалите 4 години начело с Радев в президентството, обаче, показва, че има нещо гнило на „Дондуков“ 2. За случайно забравилите тук е моментът да припомним, че пилотът Радев стана президентът Радев именно единствено благодарение на широката подкрепа на Социалистическата партия и в частност – на лидера й Корнелия Нинова.

Още след встъпването си като държавен глава, Румен Радев започна да дава сигнали, че търси постепенна, но крайна еманципация от хората и партията, които го поставиха на една от най-високите длъжности в държавата. С времето, а и особено през последната една година, този факт стана видим за почти всички наблюдатели, с изключение единствено  на твърдите привърженици на БСП. Те и до днес убедено вярват, че Радев е техният президент, че той е ляв човек и русофил, че той е страстно загрижен за бъдещето и просперитета на левите хора в България.

Да, ама не! Истината е съвсем друга, като, за съжаление, за някои тя ще стане видима с просто око едва когато вече е късно. Или поне, когато е късно за БСП.

„Истината“ всъщност е многопланова, а президентът Радев умело жонглира с нея пред очите на хората, които го избраха за президент. Защото фактите са красноречиви сами по себе си.

На първо място Радев не е русофил, както мнозина си мислят. Тук трябва да отбележим, че проправителствените медии вършат огромна услуга на Румен Радев, като постоянно го заклеймяват за „човек на Москва“, за „защитник на славянството“, за „руски генерал“.

Нищо от въпросните твърдения обаче не е истина. Радев е всеотдаен защитник на концепцията „Три морета“, която пък по философия е една от най-антируските инициативи в Европа днес.

Второ, няма руски генерал, завършил висше военно американско училище. Или дори да има такъв, нашите американски партньори никога нямаше да позволят той да стане президент.

Трето, любовните заигравки и евтини флиртове между Румен Радев и десните у нас вече са напълно прозрачни и само човек, който ползва бинокъла наобратно, така както го ползваше доскорошният ни министър на отбраната Красимир Каракачанов, може да бъде сляп за този факт.

Нещо повече, кристално ясно е, че на последните парламентарни избори, както и на тези, които предстоят през юли, Радев откровено симпатизира и защитава всички политически формации с изключение на БСП и на ГЕРБ, разбира се.

Далеч обаче не така стоят нещата с другата системна партия ДПС, към която в последно време Румен Радев тихомълком направи серия от реверанси, може би разчитайки, че с тях ще умилостиви партията на Ахмед Доган и съответно – ще получи подкрепата на нейните привърженици на задаващите се наесен президентски избори.

В същото време вече е кристално ясно, че в политиката Румен Радев разпознава като „свои хора“ аморфната маса от избиратели, подвизаващи се днес под името „Има такъв народ“. Нещо повече – според хора от близкия кръг на президента, Радев не крие тази своя симпатия, а дори разказвал, че на последните парламентарни избори не бил гласувал за БСП, а за партията на Слави Трифонов.

„Няма лошо!“, ще каже някой политически анализатор. Може и да е така, но пък подобни действия със сигурност излизат извън моралните граници, в които се очакваше, а и трябваше да се движи Румен Радев. Защото няма как да претендираш за морал, при положение, че от четири години ти не си спрял с провокациите спрямо тези, които те избраха за президент.

Нещо повече: вече е абсолютно ясно, че с опита за вкарване в бъдещото служебно правителство на лица от вътрешната опозиция на БСП, всъщност Радев се опитва да забие последния пирон в ковчега на разядената от интриги и скандали социалистическа партия. Интриги и скандали, зад които прозира дългият пръст на държавния глава.

Защото как бихте нарекли вкарването на Весела Лечева, Желю Бойчев и Деница Златева в бъдещото служебно правителство на Радев?!

За обективния наблюдател е абсолютно ясно, че с това си действие президентът всъщност забива нож в гърба на БСП и лидера Корнелия Нинова, тъй като за предстоящото фиаско на служебния кабинет отново негативите ще паднат върху БСП, а пък президентът ще може да се измъкне от създадената от него ситуация с думите „Аз дадох шанс на онези, които ме избраха“.

Реално обаче, едно подобно твърдение би било крайно лицемерно и напълно невярно. Вкарвайки хора от вътрешната опозиция на БСП в служебното правителство, Радев напълно осъзнато доубива и увеличава разделението в Социалистическата партия точно преди новите парламентарни избори.

Едва ли някой има съмнение, че през следващите два месеца ние ще станем свидетели на куп скандали, интриги и провали на поредния служебен кабинет на Радев, а в крайна сметка като основен виновник за неговия провал ще бъде посочена именно Столетницата.

Време е за проглеждане. Радев не е и никога не е бил президент на БСП. Радев е един неопитен в политиката мъж, който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат. И това не е гледната точка, от която идват атаките към Радев от страна на ГЕРБ. Там „играта“ е друга и в някакъв смисъл дори логична. На фона на Борисов и ГЕРБ Радев би могъл да изглежда като морален и загрижен за всички български граждани политик. От гледна точка на БСП, обаче, неспиращите предателства и интриги на Румен Радев към социалистическата партия го карат да изглежда единствено като поредния властолюбив предател.

В този ред на мисли, пред БСП стои огромно предизвикателство, а то е да успее да постави точните и ясни граници между себе си и действията на президента Румен Радев и да убеди своя електорат, че Радев е мимикрия, но не и истина. Време е симпатизантите на БСП да излязат от паралелната реалност на това какво искат и на това какво действително имат. Именно от това действие ще зависят и резултатите на предстоящите парламентарни избори, и резултатите от последващите президентски избори, и бъдещето на БСП като партия, и нормалното развитие на България като суверенна държава.

www.big5.bg

Коментари 51 за
“ВРЕМЕ Е ЗА ПРОГЛЕЖДАНЕ. КАК РАДЕВ ТИХОМЪЛКОМ ЦЕПИ БСП И КАК САМО ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ВИЖДА ТОЗИ ФАКТ. НЯМА „ЧОВЕК НА МОСКВА“, ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ ВОЕННО АМЕРИКАНСКО УЧИЛИЩЕ. И ДОРИ ДА ИМА ТАКЪВ, АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНЬОРИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛЯТ ТОЙ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ”

 1. Призивът на тая статия ми прилича на Догановото разпределяне на порциите след което БСП рухна.

 2. И този Президент, както и предишните, както и премиерите и техните слуги палят свещите в синагогата на Ханука с кипи на главите . Те не служат на България ………………….- Обърнете внимания къде се дава брифинг в Министерство на Република Бьлгария вместо флага трибагреника бяло-зелено-червено ВИЖДАТЕ ЗАД ГЬРБА на управниците гигантска проекция на ЕВРЕИСКА погребална кьрпа ТАЛИТ -2 СИНИ ВЕРТИКАЛНИ линии по средата надпис Министерство и герба на Бьлгария.Талита се използва при погребални практики когато равините го намятат на главите си и започват да четат кадиши-погребални опела молитви за починали от естествена смърт или загинали при трагични обстоятелства

 3. уважавам г-жа Томова за истините, които изнася тук! Льотчика заиграва с нагласите на хората против корупцията, но по-важното е, накъде ни води той и тези, на които служи. ясно е, че не може да заяви друго освен евроатлантизъм, защото американците ще го унищожат веднага. но според мен има нюанси- атакува го Геша. Геша атакува и русофилите. Това не поставя РуменРадевДесин в вдин отбор с Малинов, но е някакъв знак. БсП е мимикрираща партия, от 30 год. на ръба на закриването. членовете ѝ са русофили, но ръководството демонстрира атлантизъм. ако искате да научите повече, разоитайте някой ваш близък член на БСП какво се говори на тяхните партийни събрания….

 4. Василчо, ти от кои си – от лумпените или от оглупелите? Не питам за интелигентните, защото написаното от теб говори, че си далеч от подобна категория.

 5. Поддръжници на Нинова в БСП са най възрастните, над 80 години и най оглупялите и първични хора(деинтегрираните и лумпените) ! Привържениците на Радев са – интелигентните и мислещите в БСП и голяма част от поддръжниците на нинова. Там е ороблема на нинова, че огромната част в бсп харесват Р Радев, а в бсп тя е колос крепещ се на оглупялите..

 6. Не трябва да забравяме, че Радев е типичен мъж на жена си – една чрезмерно амбициозна фигура, която изпада в транс само при споменаване името на К.Нинова, защото чувства застрашено влиянието си върху льотчика поради заслугите на Нинова за избирането му на поста. Образа, който упорито гради пред Радев Деси-то , е на партньорка, която единствена притежава заслугата той да стане президент и тази упорито внушавана му „истина“ тя брани до истерика, като последен рубеж, от който зависи живота й. Психологията като наука обяснява пределно ясно подобен казус – Деси-то се чувства силно уязвима в тази одиозна брачна връзка – тя няма дете от Радев, няма женския чар на Нинова, нито интелекта и позицията й в обществото на лидер на една значима политическа формация. Сравнявайки се и с десетките жени наоколо, Деси-то се усеща в безтегловно състояние, поради което всеки по-силен вятър може да я издуха от мястото й на президентска дама. Оттук е и амбицията да не позволи влияние
  върху льотчика от странични фигури и обстоятелства.. Да не забравяме многозначещия факт, как тя още в първия му ден след встъпване в длъжност, го принуди да й осигури кабинет до неговия, а това значи охрана, транспорт и всичко друго, което улеснява ролята й на надзираващ льотчика фактор – роля на незаобиколим фактор. И оттук ролята на щатните съветници н президенството е в голяма степен палиативна, защото главният съветник, определящ поведението на льотчика, е денонощно на своя пост и не позволява отклонение от „правата“ линия… Убеден съм, че времето ще направи явна истината, за която говоря в момента, ще проумеят колко важен е ъгъла, от който разглеждам казуса Радев, а също така немалко на брой хора ще си обяснят мотивите и посоката на
  външно алогичните и в много случаи недостойни крачки на Радев спрямо партньорството на личностите от соцпартията и не само към тях.

  1. А дали се е ядосвала за оня клип с ония двете, дето един ги шпаклова?

 7. Едните не повярваха, че са загубили изборите, другите не повярваха, че са ги спечелили и до сега са в шок каза:

  Нека е жена президент.
  Предложения?
  Достойни?

 8. Запомнете всеки, който отиде служебно за повече от един месец при краварите облъчват го психотронно съгласно програмата им „контрол на мозъка“. Какъв русофил какви шест пет е президента Радев той се подчинява на Мустафата и от там идва депешата да разцепи БСП. Грешката на тупаните от БСП е че недопуснаха формирането на една свясна Комунистическа партия, а пращаха там разни старци. Така че тупаните са днешните капиталисти, които залъгват възрасните хора.

 9. Малко ретроспекция КОЯ е посланик Мустафа
  Като млада иракска мигрантка в САЩ е прихваната от ЦРУ за школовка от мормоните в център за обучение на младши ЦРУ кадри в мормонския щат Колорадо понеже анализаторите виждат в нея потенциален АНТИ ИРАН агент (Мустафа мигрира по време на Ирак-ИРАН война) тоес могат да играят по струната на омразата и към ИРАН-вечния враг на Израел .Посланик Мустафа въпреки че с най нисък ранг 4 в Дипломацията е доеврен човек на екс Държавния секретар на САЩ -КОНДОЛИИЗА РАЙЗ -ястреб с женска пола ,РАЙЗ е сред НАЙ-големите лобисти на ВПК -Военно Промишления Комплекс на САЩ и мега корпорацията “Локхийд Мартин“
  Кондолийза Райз е известна като високопоствен член на сатанинска УР ложа “HATOR Pentalpha“-UR Lodge основана през 2000год в САЩ от лобистите на ВПК ВОЙНОЛЮБЦИ от “Локхийд Мартин“.ХАТОР-е древно египетска годеса -“богиня“ на ВОЙНАТА ,мъдростта ,плодородието хранителка на ФАРАОНИТЕ ,“помагаща“ на душите в отвъдното изобразявана с големи ДЯВОЛСКИ РОГА на главата
  След школовката в ДЕНВЪР Колорадо цялото с-во Мустафа биват квартировани на мисия в пустия безлюден северен щат Северна Дакота където няма вътрешни заплахи и мексикански картели а много ВАЖНА ВВС база AFB Minot (Air Force Base – Minot) North Dakota
  Taм цялото с-во Мустафа работят в ВВС Базата в която са дислоцирани/разположени стратегически НАПАДАТЕЛНИ САМОЛЕТИ които НАПАДАТ и нанасят ВВС -въздушни удари по стратегически обекти на врага с тактически оръжия включително и с ЯДРЕНИ бойни глави
  От АФБ Минот -Северна Дакота са излитали стратегически бомбардировачи В 52 и стелт които са бомбили здраво ВИЕТНАМ,ИРАК,СЪРБИЯ с Косово и вероятно един ден от АФБ Минот ще стартират УДАРИ еър страйкове по ИРАН ,КРИМ -Россия или Близкия Изток
  ТОВА и е целта на САЩ да сложат човек свързан с АФБ Минот за посланик във България
  За да има евентуален успех и пълен комфорт и 200% шанс за УСПЕХ за удари по ИРАН и Россия е нужно да има и доверен ПРЕЗИДЕНТ -ВОЕНЕН ПИЛОТ при това обучен-школован във ВВС САЩ академия (РУМЕН РАДЕВ)
  ……………………………………………………………………………………
  Единствено и само ВОЛЕН СИДЕРОВ този смел про РУСКИ агент за влияние имаше топки сила и смелост и преди 2-3 години в ефира на собствената си твАЛФА в компанията на 2ма верни атакисти да РАЗКРИЕ и покаже автентични документи дадени от високопоставени руски военни и дипломатически източници приближени на ТРЪМП
  как РУМЕН РАДЕВ завършва ВВС академията Монтгомори в щата АЛАБАМА с 6 където е ОБУЧАВАН да води ЛОГИСТИКАТА на евентуален БЪДЕЩ ВВС-ВОЕННО ВЪЗДУШЕН УДАР по стратегически военни и граждански обекти в ИРАН с джойнт стаф командери от обединените сили на САЩ-ИЗРАЕЛ -НАТО от БГ ВВС бази в Ново Село ,Граф Игнатиево ,Крумово и Сарафово кацат и излитат НАТО самолети удряйки ИРАН през акваторията на Черно Море -Грузия -Армения -Северен ИРАН (избягвайки ТУРЦИЯ която твърдо откзва да даде въздушно пространство по братски ислямски ИРАН което ЩЕ развали и срути имиджа на пазителка на ИСЛЯМА).Тое “дипломната работа “ на РАДЕВ команден офицер по логистиката на ВВС удар от БГ ЗЕМЯ ,разрешаване за престой и прелитане на БГ територия
  Сиреч какъв е плана на САЩ-Израел -НАТО
  От ВВС базите АФБ Минот Северна Дакота и АФБ Барксдейл САЩ излитат стратегическите бомбардировачи Б52,СТЕЛТОВЕ , Б-1 Лансери и КАЦАТ във посочените БГ ВВС бази откъдето използвайки БЪЛГАРИЯ като ПЛАЦДАРМ удрят ИРАН /РОССИЯ
  Което значи че САЩ могат да възпламенят ИСКРАТА на ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА от БГ Територия а и ХЕРРО МУСТАФА ще влезе в ролята на “ЗАПАЛКАТА“ а РАДЕВ в ролята на “ДУХАЛКАТА“ която раздухва АДския огън на евентуална трета световна война
  ……………………………………………………………………………………………………………………………
  А във ввс базата AFB Minot работят 15 МАЙОРА членове на САТАНИНСКА секта “Тemple of SET“ основана от военния генерал МАЙКАЛ АКВИНО (Michael Aquino) върховен жрец на “Храма на СЕТ“ които с радост и без да се замислят могат да ВЪЗПЛАМЕНЯТ ТРЕТА СВЕТОВНА
  СЕТ-е древно египетско божество на ХАОСА ,подземния свят на МЪРТВИТЕ и се асоциира със ДЯВОЛА -САТАНАТА които иска тотален ХАОС и РАЗРУХА
  Главната идея на сатанистите ВОЕННИ от сащ секта “Темпъл на СЕТ“ е да ВЗРИВЯТ ЯДРЕНИ БОМБИ в широк фронт по цялата ЗЕМЯ и така да предизвикват ХАОСА в които да властва СЕТ (Сатаната)
  За да стане ЗЕМЯТА царство на СЕТ(АДА -ХАОСА) сащ военните от АФБ Минот ,АФБ Барксдейл и други ВВС сащ бази искат да ударят светкавично по РОССИЯ с ЯДРЕНИ бойни глави AGM -129 ACM (Аdvance Cruize Missle) качени на стратегически бомбардировачи B52 Stratofortress или чрез подобни крилати ракети качени на хиперзвуковите B-1 Lancer
  ……………………………………………………………………..
  Малко хора знаят и са виждали но по новите супер скъпи САЩ самолети от 5-то поколение ,стелтове ,Ф35 и други има странна СИМВОЛИКА свързана с ДЯВОЛА-СЕТ
  Бойните машини са образно казано опаковани -сглобени от листове “ламарина “ свързани с нитове /сглобки
  Подобно на “татоси“ на самолета с малки заварки и нитове има изобразена ЗНАКА символа на Носителите на ДЯВОЛА -халдейско-вавилонски “свещенци“-жреци носещи ШАПКИ с РОГА (по три рога от всяка страна общо 6 дяволски РОГА).
  Въпросните “татоси“ приличащи на релефно жигосване в-у бойните сащ машини са стилизирани ХАЛДЕЙО-вавилонски ДЯВОЛСКИ глави с по 6 РОГА
  На самолета изглеждат кат три ОБЪРНАТИ букви Т една под друга с издължени крайща така че да образуват формата на халедйската ДЯВОЛСКА глава
  ……………………………………………………………………………….
  И за да не съм празнославен “конспиратор“ ви давам информация от мрежата за един от НАЙ-големите СКАНДАЛИ в историята на ВВС на САЩ ;през 2007 год от АФБ Минот въпросните 15 майора членове на “Храма на СЕТ“ отмъкват ТЕРМОЯДРЕНИ РАКЕТИ оръжията складирани в АФБ Минот и ги транспортират до база АФБ Барксдейл (целта да разполгат с НАЙ-могъщото ооръжие с което да разпалят война)
  В цялата завера с отмъкването на НАЙ-страшните и опасни оръжия на света участват 84 броя ОФИЦЕРИ US Air Force от 2те американски ВВС БАЗИ всичките членуващи в дяволската секта на генерал Майкал Аквино

 10. Роско (като събирателен образ) е идеалният кандидат за Президент за всички! Едните ще го ползват да обслужва интересите им, другите ще го ползват като боксова круша! Всички са доволни, само дето народът го отнася. Но, кой се интересува от народа в крайна сметка ?!?

 11. Докога ще се плюнчим с т.н. АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНѝОРИ, че и стратегически. Абе ние чупим всички рекорди на политическа тъпота, на сервилност, на подлагане, че и на подлост. И това не са само т.н. политически сили, това е цялото ни общество, което се вижда от форумните напъни. Не съм виждал никога партньорство между хищник и овца, никога. Абе запознайте се с историята на Англия и на Щатите, лесно е, много е лесно. САМО “ От 2001 г. досега САЩ са прогонили между 37 и 59 млн. души от родните им домове и места“ Това от 28.03.2021 8713 Васил Проданов в. Поглед И не става въпрос отново да мразим тези или онези, просто крещя за нашето оцеляване като народ. Въпросът е : Ще я има ли България и трябва ли да го заслужим? – Лекция на Иво Христов! https://www.youtube.com/watch?v=llQB6HK21qU

 12. Има само един прост въпрос Господа. Боим ли се ние българите от Русия, смятаме ли, че тя ще ни напада. Ако националните ни интереси не съвпадат с тези на САЩ, а те няма как да съвпадат, защо да се кълнем във вечна вярност на НАТО ( разбирай на САЩ) Защо бе господа трябва да си предоставяме територията за враждебни към Русия действия. Защо да държим чужди военни бази като окупирана страна без никаква необходимост. Кой ни накара да си унищожим ракетите, военната авиация, кой. И учиндолският мъдрец заключи, като много други, че щом са ни вкарали в нато като говеда в обор, трябва там да си стоим докато ни хвърлят в огъня. Аз искам МИР, искам децата на България да живеят в мир. Не мразя никого, ни най-малко, но не искам да съм подлога, безгласна човешка твар, която може да бъде обект на презрение. Някой мисли ли и очаква ли друго от англичани и германци????

  1. Много сте прав Г-н Колев. Взеха връх Сулеманчовците Пасита и ни навряха в нова най страшна, а може би и последна катастрофа…

 13. Всички ръфат БСП, защото защитава нашите майки и бащи – пенсионерите !

  И триморския ПРОамерикански генерал и зидарина Свинар Гочето, да не говорим за хунтата и за Боко Простака, всите вкупом са врагове на България и затова БСП им е трън в задника .

 14. Не го е избрала Нинова за президент Радев, а и беше спуснато нареждане от САЩ.
  Вътрешна опозиция срещу курни може да се счита не за опозиция, а за отпор срещу една СИНЯ кукувица, която чрез машинации беше поставена за председател на БСП за да я разбие отвътре, и това кукувицата направи като факир, за което получи адмирации от Козяк не само устно, но и във финикийски знаци.
  Няма разлика между Курнелията и Борисов.

  1. Ха, ти пък като какъв се изказваш?? Яд те е, че на Тиквата и господарите му не им се получи с Гергов, Кирил Добрев, Станишев и още десетина срещу Нинова ли???

  2. Аз съм същото мнение, Нинова играе двойна игра, и се чудя колко от тази игра е осъзната от нея и колко не. Знаете ли, че синът й е учил в САЩ и то в университет, в който няма такова нещо като стипендии, всичко се плаща. Прочетох разследването на наша журналистка, която е живяла в САЩ и тя лично е говорила с университе. Сметките за следването на сина й възлизащ на 240 000 долара. От къде са тези пари?

 15. Ако президентът допусне Борисоф-4, няма да има Радев – 2! Дано си е взел урок от герджиков!

 16. А дали не е за добро: Служебното правителство е тест за Президента, преди Президентските избори, а 45-тия Парламент да свали моските, за да видим реално какво всъщност избираме.

 17. УВАЖАЕМА Г-ЖА ТОМОВА ,УВАЖАВАМ И ЧЕТА САЙТА ,ВИ РЕДОВНО ,ТЪЙ КАТО СЪМ СЕ УБЕДИЛ НЕВЕДНЪЖ ,ЧЕ СТЕ БУХАЛЪТ (МЪДРАТА ПТИЦА) НА БГ ЖУРНАЛИСТИКАТА (КАКВОТО И ДА Е ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ.НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗА ЗЛАТЕВА – ИМА И ДРУГИ.ЕТО ВИ НАПРИМЕР ,КАКВО СЕ ТЪРКАЛЯ В YOUTUBE ОТ 3 МАРТ ТАЗИ ГОДИНА – ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮ ,ИЗЧЕЗНАЛО МИСТЕРИОЗНО ОТ МЕДИИТЕ В КЮСТЕНДИЛ.СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛИЦЕТО ПЪРВАН ДАНГОВ – БИВШ КМЕТ ОТ БСП ,ПОСЛЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ОТ БСП НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ ,ПОСЛЕ КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БСП НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ.ОСТАВЯМ ВИ ЛИНК КЪМ YOUTUBE. МОЛБАТА МИ Е ДА НЕ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРЪТ МИ.ПОСЛЕ ПАК СЕ ЧУДЕТЕ ЗА ДЕНИЦА.ТЯ КОРНЕЛИЯ ЕСТЕСТВЕНО – „НЕ ЗНАЕ“ ,КАКТО „НЕ ЗНАЕ“ И ЗА ТОЗИ ХУБОСТНИК.KAKTO КАЗВАШ – КОЙ РАЗБРАЛ ,РАЗБРАЛ.
  ЕТО И ЛИНКА:
  https://www.youtube.com/watch?v=VUO41UeEpRo

  1. И по какво се разбира чий всъщност е гласът?? Една и съща фраза, повтаряна от неизвестен за мен човек??

     1. АЗ СЪМ АНОНИМЕН ,КАТО ВСИЧКИ ПО ФОРУМИТЕ И ТОВА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е КОГАТО СЕ ПРАВИШ НА ВРАГ НА ДПС ,А ВСЪЩНОСТ ЕТО КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ ПО МЕДИИТЕ.

  2. До някой си.
   Пишете грамотно! СЛЕД препинателни знаци се поставя интервал, с не преди!

 18. Радев стана пионка на ДПС, това е цялата истина, а ДПС работи с ГЕРБ, оказа се,че само БСП, Мая, Т. Дончева и донякъде Демократична България са реалната опозиция!

 19. Точен коментар сте публикували Афера. Аз попаднах на коментар на geopolitica.eu na Уилям Енгдал/известен американски геополитик. Инициативата „Трите морета“ От А до Я преглед. Стратегия на НАТО. Валентин Вацев – Откровено антируска яростна натовска структура… Боян Чуков ми съветва. -“ Ние имаме уникалния шанс да се възползваме от щедростта на американците. Да инвестират в инфра структура, например магистрала Бургас-Варна.

 20. Радев не е про-руски, дори вероятно има и служебен проблем с Русия /който или е уреден някак във времето или тепърва ще се урежда/.

 21. Добър коментар. Но неточен по отношение електората на БСП. Тези хора съвсем не са за подценяване. Още когато видяха семейно-приятелското позициониране на Радев с Гергов, им светна сигнална лампичка. Дори още по-рано, когато състави скопеното служебно правителство, което уж щеше да изкара кирливите ризи на хунтата. Така ги изкара, че им припра якичките. Тези същите избиратели чакат пет години президента си да подкрепи морално, един път поне, неистовата борба в парламента на единствената опозиционна партия с пипалата на мафията. Но не би. Не са му позволили задокеанските му ментори. Същите, които сега са си харесали нови представители на колониалната си власт. И които същият този президент ухажва без свян, без да отчита пълната им некадърност и безпомощност. Дали, в такъв случай, е загрижен за народа си, или само изпълнява разпоредби, без дори да се прикрива. А когато хукна към Прибалтика, с риск да си счупи краката, вече ясно се позиционира срещу тези хора, повечето русофили, за разлика от него. Така че май редовите социалисти и симпатизанти трябва да внушават нещо на ръководството си, а не обратно.

  1. Мисля се опитаха да изнудят Нинова и да заяви подкрепа, НО ако се окаже че е била подведена, това няма да рефлектира върху нея и не само защото е с решение на Националния съвет, а защото и членовете зад нея, и голяма част от народа ни не приемат предателството и подлостта.

 22. Туш!
  Както пише над карикатурите си Хр.Комарницки 🙂
  …………………………………………………………

  Шоуто на Слави от 15 декември 2016 г.!

  https://www.slavishow.com/разговор-по-скайп-с-леонид-решетников/

  загл.: Разговор по скайп с Леонид Решетников

  В предаването Слави Трифонов осъществи връзка по скайп с директора на Института за стратегически изследвания при администрацията на руския президент – ген.-лейтенант Леонид Решетников.

  Разговорът бе осъществен по молба на ген. Решетников по повод негово твърдение пред руска медия, че на среща с Корнелия Нинова са говорили коя ще е кандидатурата на БСП за президент на България и последвалото веднага след това отричане от страна на Корнелия Нинова и отправяне на обвинение, че „това са лъжи на един корумпиран човек“.

  Генерал Решетников предположи, че в БСП има нездрава атмосфера, хора, които не искат да има срещи с руски представители и нападат г-жа Нинова, а тя не издържа и в резултат се получава тази „глупава работа“.

  По думите на ген. Решетников Русия е наясно с функциите на президента в България и затова не би имала интерес от избора на ген. Радев за президент.
  Няма как Русия до прокара някакви комбинации в България, тъй като тя няма политически партньор тук, каза генералът.

  Неясната позиция на политиците в България, по отношение на Русия, Леонид Решетников обрисува така:

  „Аз се занимавам с България вече 30-40 години и сега не знам кой е проруски. Знам, че по-голямата част от българския народ симпатизира на Русия, а за политиците нищо не знам.“

  Цялото предаване от 15 декември 2016 г.
  ………………………..

  Всички живи и здрави!
  😉

 23. Най-сетне някой да се светне на кого служи Хвърчило то. Не и на България

 24. Р България е приела евроатлантическата ориентация.
  Един военен пилот естествено, че ще се обучава в натовска академия.
  Българските военни са се клели в името на България. ЗАЩО НЕ ИМ ВЯРВАТЕ? Те са наши бащи, наши деца или братя. До вчера е бил в небето да защитава българския суверенитет.
  БСП и някои десни партии припознаха Радев.
  След като той не ви харесва посочете друг достоен българин. Аз не симпатизирам на БСП. Бих гласувала и за друг достоен българин, но за сега тези, които са против Радев само го плюят и искат да разделят хората.
  Предложете друг. Нека започне този дебат от нас.

  1. Подкрепям Вашето мнение. За сега на политическия хоризонт не се задава никаква подходяща за президент, личност! А пък плюенето по президента в този сайт е нещо обичайно.

 25. Медиите са тези които формират съзнанието и създават обществения морал. Нищо чудно , че сега след 30 години мутренски преход с мутренски медии, обществото ни е тотално лумпенизирано , бездуховно, без морал, без светлина в тунела и без бъдеще за поколенията си.

  Най-големите поражения на България в нейната над 1300 държавна история са нанесени в последните 30 години мутренско-бандитски преход спретнат от системата на неолибералния капитализъм и неговата олигархия с техните политически слуги начело на всички партии управлявали България през прехода.
  Малка България загуби над 3,5 милиона човешки ресурси- 1,5 милиона умрели незавършили 60 години вследствие на грабителско проведената приватизация с последствията – унищожение на икономиката, загуба на работни места, липсата на социална защита. Над 2 милиона млади и трудоспособни българи, възпроизвеждащи нацията бяха принудени да напуснат страната поради липса на труд и жизнен стандарт в нея и превърнати насила в емигранти. По голямата част от трудоспособното ни население – над 2,5 милиона души се намира навън. В държавата ни остана възрастово население над 60 години с промити мозъци от комунизма, управлявано от неокомунистическа мафия, неспособно да извърши революцията, прогони неолиберализма и ликвидира олигархията.
  Това е непосилно и фатално за една малка страна като България. България остана без българско население, доминират малцинствата, държавата се циганизира, скоро ще станем първата циганска държава в Европа, с президента Радев, който е без морал, алчен за пари и по този начин зависим от господарите си.

 26. Някой хора в тази партия още не могат да проумеят, че не техните избиратели избраха Радев, а народа който е отвратен от управлението на Борисов. Ако Радев беше политическо лице от БСП никога нямаше да стане президент и резултата от тези избори го доказа, защото хората все още помнят тройната коалиция в която БСП заедно с ДПС и НДСВ крадоха всичко каквото имаше за крадене и заради тях се появи нищожеството Борисов. Тогава хората бяха отвратени от тези три партии и гласуваха за ГЕРБ. БСП е изчезваща партия каквато е и ГЕРБ в момента. Няма човек, който се занимава с нормален бизнес в тази държава, който да гласува за ГЕРБ или БСП. Въпреки, че БСП се очисти от доста олигарси, свързани с не малко далавери тя все още си остава наследник на БКП, което я прави нежелана за голяма част от обществото. Хубаво е, че Радев беше коректив на ГЕРБ надявам се да остане такъв и за следващия парламент без значение, кои партии са на власт, защото една от задачите на президента е това и за това той трябва да е независим макар, че независим масон няма. БСП трябва да изчезне и да се появи нова лява партия, която не е обвързана с олигарси прокарващи руските интереси в България.

 27. „Радев е един неопитен в политиката мъж,
  който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат.“
  …..
  Обобщено, както вървят работите, Радев ще се запомни повече не като президента, а като вторият съпруг на Десислава.
  Подозираме, че „бленуванията и борбата за власт“ са повече нейни активности.

  Ако има „лице“ за втори мандат – трябва да даде ОТЧЕТ:
  Как с правомощията си, които имаше успя да ПОДОБРИ живота на българския народ!

  С „атаките и очернянето“ на Борисов – НЕ се подобрява живота на българите!
  Но за съжаление Радеви изглежда НЕ го разбират, въпреки магистратурата „Политическа патология на глобания свят“ или нещо от сорта…

  Животът на обикновените български граждани, на суверена СЕ подобрява със Законите – ясни, категорични, ефективни, градивни, стимулиращи развитието на ЦЯЛАТА нация, а не на отделни групи…
  …………

  На БСП им трябва нов диалогичен опитен умен лидер, който да върне автентичността на 100-летната социалистическа партия и да ОБЕДИНИ всичките формации в лявото социално политическо пространство.
  Но едва ли ще се случи.
  Една ГОЛЯМА СИЛНА партия, може да обедини народа около себе си, и да помогне за единството на нацията.
  Ще позволят ли?
  😉

 28. Триморският генерал да не е бил вербуван, когато беше в родината на янките ?
  Само питам, нищо лично .

 29. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Весето от Варна отново е права – триморският натовски съпруг на палавата Деса ще ни досъсипе със служебно правителство герджиков – 2!

  На 9 май „Безсмъртният полк“ ще отбележи 76-тата годишнина от Победата в над 47 български града /Поглед.инфо/ . И тази година ние ще застанем рамо до рамо с нашите героични предшественици, които унищожиха кафявата чума, и ще сведем глави пред тяхната саможертва.
  Триморецът радев няма разрешение за участие от своя господар – Портиера на американското посолство.

  „РАДЕВ Е ОТ НАЙ-ПОСЛЕДОВАТЕЛНИТЕ РУСОФОБИ В БЪЛГАРИЯ И ВСЯЧЕСКИ ДОКАЗВА, ЧЕ Е НАТО-ВСКИ ГЕНЕРАЛ. ВКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В СПИСЪКА НА НЕПРИЯТЕЛСКИТЕ СТРАНИ НА РУСИЯ Е ЗАРАДИ ПРОЕКТА ТРИ МОРЕТА“
  Петър Василев, http://www.big5.bg

 30. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му дава.Всеки нагъл демагог, какъвто е радев, ще се възползва от ситуацията, че наивните избиратели на бсп не проумяват, че партията им е прелъстена и изоставена.Морал при него няма, не само че не е благодарен на бсп, че единствено заради нея стана президент, а подло й заби нож в гърба, самоиздигайки се за втори мандат и вбивайки клин между членовете й.
  Та поведението на радев си е съвсем нормално, но тия от началниците и избирателите на бсп, които боготворят един измамник, са напълно побъркани.
  Льотчикът убива партията им, те му помагат в това.
  А ако бяха нормална партия, щяха да си номинират за кандидат президент нинова или някой друг, да изхвърлят радев и да се покажат достойни.

  1. Льотчик, признавам – прав си! Дай Боже, по-често да се срещаш с истината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *