« Върни се назад Публикувано на 26.10.2017 / 17:24

ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗРИНЕМ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ! ТОВА УПРАВЛЕНИЕ Е ЧУМА! НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ КОЛКО ЧОВЕКА ЗАГИНАХА ПРИ ТОВА 10 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ?!

ГЕРБ Аз съм от семейство на инженери. Всички около мен бяха или са инженери. Майка ми беше един от проектантите на големи язовири в България. Един от кошмарните й сънища беше как се къса стената някой НЕИН язовир. Така ги наричаше – моите язовири. Много сме говорили за такива неща вкъщи.

Като чух, че на 7 язовира са им се скъсали стените направо онемях. Това е абсурд. Това атентат!

Двама от най-близките пирятели на родителите ми лежаха в затвора, защото падна един мост на онзи красив Подбалкански път, на който бяха проектанти и уби един работник. Мостът паднал не заради зле направен проект, а заради грешки при изпълнението. Ама те лежаха заедно с техническия… Вижте само едни скапана колчета в подлез как се правят, вижте тротоарите из София – това наистина е катастрофа.

Не мога да се побера в кожата си – това не е безхаберие, това е престъпна небрежност към цял един народ. Чудя се, ся Харизанов ще каже ли нещо за тръбите, които продадоха с авера си, оня червендалестия министър на земеделието от първото правителство? Щото и тия тръби имат значение за язовирите, не само за напояването…

Стига хората протестирали поединично за разни неща – тук Младост, там полицаи, пък пожарникари, стига са викали, че „протестът ни не е политически“, време е всички, заедно да изринем тия некадърници. Алоу, опозиция, извънпарламентарни партии, профсъюзи, каде се криете по миши дупки? Народът е готов!

Някой помни ли точно колко хора загинаха от наводнения и взривове при това десетгодишно управление? Това е чума някаква, която ни мори. Прибавете и загиналите по скапаните пътища, прибавете и починалите от здравните безкрайни реформи….Чума!

Виктория Тинтерова

Колаж: Кирил Стаменов

«