« Върни се назад Публикувано на 04.02.2022 / 19:12

ВРЕДИТЕ ОТ ТОЗИ ШУРОБАДЖАНАШКИ ЛЯВО-ЛИБЕРАЛЕН И РОЗОВО-ХАЙВЕРЕН МИЛИЦИОНЕРСКИ МОДЕЛ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ, КАКТО ОЩЕ ПЛАЩАМЕ ГРАБЕЖА НА ДЪРЖАВАТА ПРИ КОСТОВ

Днес КирчоКокорчовците се нахвърлиха в парламента на опозицията в лицето на ДПС, че вкарването на дебати за „Магнитски“ не било част от дневния ред на обществото. Киро Петков, известен повече с прякорите си, арогантно заяви, че в дневният ред на парламента имали други нужди, вместо ДПС да брани депутата си Делян Пеевски.

Същият Киро Петков, откакто е инсталиран за служебен министър и премиер от Радев и Прокопиев, не спира да повтаря мантрата „Пеевски“ от сутрин до вечер по студията, парламенти, министерския съвет и дори изхарчи десетки хиляди левове народни пари, за да разхожда любовници и секретарки до Брюксел с държавния самолет само и единствено да плюе Пеевски пред 3-4 евродепутати, предимно българи.

Същият Петков налага изкуствено дневен ред, който няма нищо общо с нашите тежнения и проблеми.

Вместо да вземат мерки срещу убийствената инфлацията и да ни дадат компенсации зимата за бруталните сметки за ток, парно и газ, Промянкаджийте и техният премиер на конци следват дневния ред на българските си и чужди господари – Македония и Украйнаq заради американците и Гешев и Цацаровq заради Прокопиев.

Петков бе инсталиран изкуствено на поста премиер и изпълнява послушно каквото му заповядат отгоре. Срокът му на годност изтича с изтичането на зимата и обричането на народа ни на глад и студ.

Нелепото е, че само за една година във властта калинките на олигарха Прокопиев накараха мнозина българи да гледат назад с носталгия към трите мандата на Борисов. Самият Радев също отчаяно гледа да се отърве от прегръдката на своите харвардски измамници, но и новото „БСП-3“, което стягат с Манолова ще е същият провал като „БСП-то – 2“ с „ляво-десния“ псевдо харвардски измамник Киро Петков. Поне видяхте колко струват във властта „умните и красивите“ градски либерали.

Краят на този шуробаджанашки ляво-либералален и розово-хайверен милиционерски модел идва по-бързо, отколкото самите те са очаквали.

Вредите ще се плащат с десетилетия, както още плащаме грабежа на държавата при Костов. Тогава същият Иво Прокопиев буквално за една нощ бе превърнат чрез приватизационни схеми в милиардер от тогавашните му господари.

Харвардският мошеник и делиорманският му начачалник Прокопиев са двете страни на една и съща монета. Кире Либерало и Иво Капитало, слугата и неговият господар. Една двойка в мощна симбиоза, много по-силна от мимолетните връзки в любимото им приложение за мъжки запознанства Гриндър.

Николай Бареков

«