« Върни се назад Публикувано на 08.11.2021 / 17:18

ВОТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ Е ПОВЕРЕН ЛИЧНО НА ЕДНА МИШКА В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАЛОЖИ НА КУЦИ КОНЕ И ИЗЛОЖИ НА РИСК ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА. САГАТА „ПРЕЗИДЕНТ – АМЕРИКАНСКИ СТРАТЕГ“ И „ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА – АМЕРИКАНСКИ БОЛОНКИ“

Още когато така наречените „партии на промяната“ тръгнаха след вдигнатия юмрук на Радев срещу Борисов, започнах собствено изследване и пълен мониторинг на ситуацията.

Основният въпрос, който стоеше на дневен ред пред мен беше: Откъде идва увереността, самочувствието и замаха на напълно посредствени личности и първобитни индивиди, за това остро и напълно безсмислено противопоставяне срещу мафия, което в крайна сметка ще възстанови Борисов на власт, а няма да го елиминира? В това бях напълно убеден, защото конкретните действия, реакции и факти, говореха повече за „скрита сила“ зад гърба на псевдолидерите, отколкото за наличие на стратегически и тактически план за справяне с проблема. Пред очите ми липсваха човешки ресурси, годни да произведат реална добавена стойност към обществото и държавата.

Играта беше изгубена преди да започне.

Не след дълго се появи открито на българската партийна сцена и американският посланик Херо Мустафа, което впрочем не беше никак случайно. Този неин акт имаше сила да спре Борисов и кучетата му, които без проблем можеха да се справят със ситуацията, ако нямаше тази външна и открита протекция. Европейската политическа сцена беше заменена с американска простотия и с това ние приключихме членството си в ЕС, колкото на някои да им се струва наивно! Последствията няма да закъснеят! Старата дама Европа не прощава.

По-големият проблем, в крайна сметка остава фактът, че американската администрация отново заложи на куци политически коне у нас и така изложи на риск цялата политическа система на страната. И не само! Последва низ от груби нарушения на Конституцията извършени от държавни органи, няколко тежки прецедента свързани с изпълнението на наказателния закон, пълна административно управленска каша и в крайна сметка – тотално недоверие на българските граждани в държавността и върховенството на закона. Тези, които бяха световните блюстители на това върховенство го погазиха по всички правила на тъпашките си изпълнения, както винаги са го правили в исторически план.

Сагата с „президент-американски стратег“ и „партиите на протеста – американски болонки“ завърши с акта на отриване на двеста машини подготвени за фалшификация на вота, които не са поръчани от ЦИК, но са под вещото ръководство на Рашков – човекът с най-голяма доза лична и професионална протекция от американското посолство. Човекът-паяк, който бди за спазване на закона и в същото време отговаря за фалшификацията на поредните избори. Лично отговаря и е с почти дипломатически имунитет за тази своя дейност.

И така, какъв ще бъде вота на българските граждани?

Този въпрос доскоро беше поверен лично на един професор Мишо, а сега на една Мишка. Тази мишка се намира в американското посолство и с няколко клика върху нея може да спечели и да загуби всеки кандидат за власт или партия.

Процентите за влизане и прочее са въпрос на два-три клика с мишката и всичко става точно – властта е договорена и уредена. Всичко е законно, открито и честно – както винаги е било и ще бъде в тази предадена на чужди интереси територия. Земя, като една човешка длан, която май не ни е нужна.

Какво да правим ли? – Ами нищо, първо мислим след това действаме. Не обратното.

Хубавото в цялата „игра“ е, че ако не можем да живеем като свободни хора, то поне можем да направим живота на предателите ад. Сами знаете, че в ада се случват всякакви неща и е въпрос на време да им се случат. Чувал съм и съм чел, че предателите никой не ги обича и много често ги изоставят след употреба – свои и чужди. След това… сами знаете.

А някои все още помнят.

Николай Марков

П.П. Имам решение във връзка със заплахите за убийство на вътрешния ни министър. Трябва да признаем, че Борисов пръв измисли схемата със „заплахите за убийство“, за да печели съчувствието на гражданите от трибуната на говорилнята. Затова, през трите му мандата все някой го убиваше, разкъсваше и искаше да изяде. Но понеже е як и умен, оживя! За разлика от нас, данъкоплатците. От нас почти няма оцелели от борисовата кланица. По същество.

Предлагам да се назначи професионален екип от бодигардове на другарят Рашков – все пак го готвим за главен прокурор. Какъв ще е този балкански главен прокурор, на който никой не му обръща внимание и не иска да го убие? Така не стават работите и не изглежда добре отвън. Европейците гледат и ако не те убива никой, изобщо те отсвирват. Затова.

Шеф на екипа за охрана – генерал Румен Радев

Първи оперативен  – генерал Наско Атанасов

Втори оперативан – старшина Христо Иванов

Трети оперативен – полковник Мая Манолова

Пилотен автомобил – подполковник Кирил Петков и полковник Асен Василев / с логистиката на база „Харвард“/

Тапа /заден автомобил/ – майор Слави Трифонов, капитан Тошко Йорданов

С този екип за охрана вътрешния министър ще може да работи спокойно и да не се притеснява за живота си. В крайна сметка има да бутне едни машини за гласуване тук там и след няколко дни заплахата ще отмине. Косъм няма да падне от главата му.

Ако имат нужда от тактически схеми за охраната ще им помогна. Напълно безплатно.

«