Публикувано на 08.11.2021 / 17:18

ВОТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ Е ПОВЕРЕН ЛИЧНО НА ЕДНА МИШКА В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАЛОЖИ НА КУЦИ КОНЕ И ИЗЛОЖИ НА РИСК ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА. САГАТА „ПРЕЗИДЕНТ – АМЕРИКАНСКИ СТРАТЕГ“ И „ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА – АМЕРИКАНСКИ БОЛОНКИ“

Още когато така наречените „партии на промяната“ тръгнаха след вдигнатия юмрук на Радев срещу Борисов, започнах собствено изследване и пълен мониторинг на ситуацията.

Основният въпрос, който стоеше на дневен ред пред мен беше: Откъде идва увереността, самочувствието и замаха на напълно посредствени личности и първобитни индивиди, за това остро и напълно безсмислено противопоставяне срещу мафия, което в крайна сметка ще възстанови Борисов на власт, а няма да го елиминира? В това бях напълно убеден, защото конкретните действия, реакции и факти, говореха повече за „скрита сила“ зад гърба на псевдолидерите, отколкото за наличие на стратегически и тактически план за справяне с проблема. Пред очите ми липсваха човешки ресурси, годни да произведат реална добавена стойност към обществото и държавата.

Играта беше изгубена преди да започне.

Не след дълго се появи открито на българската партийна сцена и американският посланик Херо Мустафа, което впрочем не беше никак случайно. Този неин акт имаше сила да спре Борисов и кучетата му, които без проблем можеха да се справят със ситуацията, ако нямаше тази външна и открита протекция. Европейската политическа сцена беше заменена с американска простотия и с това ние приключихме членството си в ЕС, колкото на някои да им се струва наивно! Последствията няма да закъснеят! Старата дама Европа не прощава.

По-големият проблем, в крайна сметка остава фактът, че американската администрация отново заложи на куци политически коне у нас и така изложи на риск цялата политическа система на страната. И не само! Последва низ от груби нарушения на Конституцията извършени от държавни органи, няколко тежки прецедента свързани с изпълнението на наказателния закон, пълна административно управленска каша и в крайна сметка – тотално недоверие на българските граждани в държавността и върховенството на закона. Тези, които бяха световните блюстители на това върховенство го погазиха по всички правила на тъпашките си изпълнения, както винаги са го правили в исторически план.

Сагата с „президент-американски стратег“ и „партиите на протеста – американски болонки“ завърши с акта на отриване на двеста машини подготвени за фалшификация на вота, които не са поръчани от ЦИК, но са под вещото ръководство на Рашков – човекът с най-голяма доза лична и професионална протекция от американското посолство. Човекът-паяк, който бди за спазване на закона и в същото време отговаря за фалшификацията на поредните избори. Лично отговаря и е с почти дипломатически имунитет за тази своя дейност.

И така, какъв ще бъде вота на българските граждани?

Този въпрос доскоро беше поверен лично на един професор Мишо, а сега на една Мишка. Тази мишка се намира в американското посолство и с няколко клика върху нея може да спечели и да загуби всеки кандидат за власт или партия.

Процентите за влизане и прочее са въпрос на два-три клика с мишката и всичко става точно – властта е договорена и уредена. Всичко е законно, открито и честно – както винаги е било и ще бъде в тази предадена на чужди интереси територия. Земя, като една човешка длан, която май не ни е нужна.

Какво да правим ли? – Ами нищо, първо мислим след това действаме. Не обратното.

Хубавото в цялата „игра“ е, че ако не можем да живеем като свободни хора, то поне можем да направим живота на предателите ад. Сами знаете, че в ада се случват всякакви неща и е въпрос на време да им се случат. Чувал съм и съм чел, че предателите никой не ги обича и много често ги изоставят след употреба – свои и чужди. След това… сами знаете.

А някои все още помнят.

Николай Марков

П.П. Имам решение във връзка със заплахите за убийство на вътрешния ни министър. Трябва да признаем, че Борисов пръв измисли схемата със „заплахите за убийство“, за да печели съчувствието на гражданите от трибуната на говорилнята. Затова, през трите му мандата все някой го убиваше, разкъсваше и искаше да изяде. Но понеже е як и умен, оживя! За разлика от нас, данъкоплатците. От нас почти няма оцелели от борисовата кланица. По същество.

Предлагам да се назначи професионален екип от бодигардове на другарят Рашков – все пак го готвим за главен прокурор. Какъв ще е този балкански главен прокурор, на който никой не му обръща внимание и не иска да го убие? Така не стават работите и не изглежда добре отвън. Европейците гледат и ако не те убива никой, изобщо те отсвирват. Затова.

Шеф на екипа за охрана – генерал Румен Радев

Първи оперативен  – генерал Наско Атанасов

Втори оперативан – старшина Христо Иванов

Трети оперативен – полковник Мая Манолова

Пилотен автомобил – подполковник Кирил Петков и полковник Асен Василев / с логистиката на база „Харвард“/

Тапа /заден автомобил/ – майор Слави Трифонов, капитан Тошко Йорданов

С този екип за охрана вътрешния министър ще може да работи спокойно и да не се притеснява за живота си. В крайна сметка има да бутне едни машини за гласуване тук там и след няколко дни заплахата ще отмине. Косъм няма да падне от главата му.

Ако имат нужда от тактически схеми за охраната ще им помогна. Напълно безплатно.

Коментари 31 за
“ВОТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ Е ПОВЕРЕН ЛИЧНО НА ЕДНА МИШКА В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАЛОЖИ НА КУЦИ КОНЕ И ИЗЛОЖИ НА РИСК ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА. САГАТА „ПРЕЗИДЕНТ – АМЕРИКАНСКИ СТРАТЕГ“ И „ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА – АМЕРИКАНСКИ БОЛОНКИ“”

 1. Браво „Афера“! Страхотен колаж! През 2012 г. в YOU TUBE, Ангъс Джоунс /който играе ролята на „Джейк“/казва следното: „Ако гледате „Двама мъже и половина,моля спрете! Работя по това ШОУ,но не искам да бъде част от него.Не пълнете главата си с мръсотия“.

 2. „Мерилото за интелекта е умението да се променяш.“-Алберт Айнщайн

  1. За да имат печалба БигФарма съвременната МЕДИЦИНА създава повече ПРОБЛЕМИ отколкото РЕШАВА!!!Така е и с ПОЛИТИКАТА!!!

 3. Машините не са 228.Открити са в склад на Летище София 150 други машини, за които ЦИК не знае нищо. Кой знае колко още има. Мръсниците на Рашков са искали 70% за Чорапа, 30 % за кирчопитеците, та да са първи, и 15% за бабикяните.
  Фюрерът радефф е бил сигурен, че номерът ще мине и че тоя оскотял народ няма да протестира, като го преизберат.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Появиха се още 150 машини за гласуване в склад на Летище София. „Сиела Норма“: За части са, нямат софтуер
   Други 150 непознати машини за гласуване се съхраняват в митнически склад на Летище София, съобщават от в. „Сега“. Според изданието от ЦИК са разбрали за съществуването им днес следобед по време на заседание. Информацията им е предоставена от Софийската градска прокуратура.

 4. Г-н Марков се е ограничил, все пак мат’ряла трябва да мисли със собствената си тиква, ама нещата май са заминали на опашката за визи на проис ленд, пардон – Ленд ъф дъ Фри, но д ленд ъф хипокраси, пееха едни троцкисти, чиито братчеди са на власт в онова сборище на убийци. Джинъсайд накратко, чакам официалните реултати колко мат’рял е останал и най-вече структурата – дори след като са предадедни в Посолството и на Фирмите, барем да видя префинената версия на цру – официална по сайта, тогава ще хвърля до 0.01%отклонение Резултат от хм… изборите, днес се смях, нещо пак се ебават с техният си сан ъф а бич Господин Дженерал нориега…

 5. 4-та Банка в Света State Street Bank с офиси по света е наредила на клоновете си че за да приемат на работа Бели ХОРА ще трябва да изискват СПЕЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИЕ!!!

  СИНЕРГИ-СЕГРЕГЦИЯ и н.н.!!!

 6. Абе много приказки на пазара!!! А иначе, или ще е пожарникар-простака или генерал-простака, друг вариант не може да се случи, батьовците не го разрешаваттака че мислете!?! Та така!?!

 7. Смятате че една ПОРОЧНА СИСТЕМА ще постави начело ВИСОКОНРАВСТВЕНИ и МОРАЛНИ ХОРА???

 8. За да бъдеш стожер на законността и обединител на нацията първото правило е НИКОГА да не нарушаваш конституцията! Оттук нататък вече няма защо да говорим за Радев. Накратко – не се вижда светлина в края на тунела, и ако трябва на някого да се сърдим, то е на себе си – ще опъваме безропотно ярема още дълго…

 9. Подполковник Марков, напълно съм съгласен с анализа Ви!
  За жалост, и на двете снимки /колажи/ не виждам ни двама мъже и половина, ни въобще мъже, а само аналЛизатори…

  1. И да ме прощава коментатора „Зевс“ – това не е вулгарен и циничен език, а напълно заслужен и възникнал ми отвътре!

 10. Време да изритаме мутрата Радев и болшевишко-милиционерската хунта на зелените чорапи! Събудете се, българи, осъзнайте се къде тласкате България.

 11. Смятай колко им е интелектуалното ниво на янките щом залагат на такива Мики Маус анимационни герои като тия шушумиги!Хахахаха…

 12. От ЦИК нямали никаква представа за съществуването им

  Други 150 непознати машини за гласуване се съхраняват в митнически склад на Летище София, съобщават от в. „Сега“. Според изданието от ЦИК са разбрали за съществуването им днес следобед по време на заседание. Информацията им е предоставена от Софийската градска прокуратура.

  От ЦИК нямат никаква представа какви са тези 150 машини. От дискусията става ясно, че и тези машини трябва да отидат в склад на „Сиела Норма“, подобно на вече известните 228 машини, заради които ГЕРБ обяви, че се готви измама на изборите.

  1. Явно Някой си поръчва машинки за ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ !!! Машинките от ВАС …Софтуера от НАС…Вече сме го ползвали Успешно!!!-от Козяшките планини.

 13. България е орисана да стане Основен Стратегически Партньор на САЩ в Европа .

  Венсеремос.

 14. А какво ли ще да остане, ако при този екип от бодигардове на другарят Рашков подскочи една „Шпринген“ мина ?
  От тези немско-германските, които си подскачат за радост на всите простосмъртни българЕ .

 15. ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ГОСПОЖА ДРУГАРКЕ МУСТАФА ХЕРО – НА ТЕЗИ ЛИ ТРИМА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАРУШИТЕЛИ НА ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА СТРАНАТА КИРО ФАЛШИФИКАТОРА, ВЪЗЛОЖИХТЕ ВАШИТЕ СТРЕМЕЖИ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЗАДДУНАЙСКИЯ ВИЛАЕТ НА САЩ? ТА НАЛИ ЗА ВАС – АМЕРИКАНЦИТЕ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА УЖКИМ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ВИ ДОСТИЖЕНИЕ ПРЕЗ КРАТКАТА ВИ 200 ГОДИШНА ИСТОРИЯ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ? ТОВА ЛИ Е ПРИМЕРА КОЙТО ДАВАТЕ НА БАНАНОВИТЕ ВИ РЕПУБЛИКИ – ГАЗЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА, – „НО ПРОБЛЕМС БОЙС“ ЩОМ Е В ИНТЕРЕС НА САЩ? УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДРУГАРКЕ МУСТАФА – МОЛЯ ВИ ОТ ИМЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ХОРА, ОЦЕЛЯВАЩИ ВСЕ ОЩЕ ВЪПРЕКИ УБИЙСТВЕНИЯ ТЕРОР НА РАДЕВАТА ФАШИСТКА ХУНТА В ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БУЛГАРИСТАН – ВЗЕМЕТЕ СИ ГИ ТРИМАТА ХУБАВЦИ И СЪВМЕСТНО СЕ ПРЪЖДОСАЙТЕ КЪДЕТО ВИ ВИДЯТ ОЧИТЕ – АКО ЩЕТЕ И НА МАЙНАТА СИ. ДО СЕГА НЕ СМЕ ГОНИЛИ ПОСЛАННИЦИ С КАМЪНИ НО ВИНАГИ ИМА ЕДИН ПЪРВИ ПЪТ.
  АКО ДЪРЖИТЕ ВАШАТА СТРАНА ДА ИМА ПРИЯТЕЛИ ТУК В БЪЛГАРИЯ, МОЛЯ ВЕДНАГА ДА ОТТЕГЛИТЕ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ БЪЛГАРОУБИЕЦА РУМЕН РАДЕВ. ЗАРАДИ ИЗВРАТЕНОТО МУ И ХИПЕРТРОФИРАЛО НЕИСТОВО ЖЕЛАНИЕ ДА УПРАВЛЯВА НА ВСЯКА ЦЕНА ДОРИ И ВЪРХУ ТРУПОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ТОЙ И ФАШИСТКАТА МУ ХУНТА СА ОТГОВОРНИ ЗА СМЪРТА НА ПОВЕЧЕ ОТ 25 000 ДУШИ. ТОЛКОВА ЖЕРТВИ СТРАНАТА НИ НЕ Е ДАВАЛА И ПО ВРЕМЕ НА НАЙ ТЕЖКИТЕ И КЪРВАВИ ВОЙНИ КОИТО Е ВОДИЛА ПО ВРЕМЕ НА 1300 ГОДИШНАТА СИ ИСТОРИЯ.

  1. На САЩ не им трябват тук приятели , трябва им порабена територия и 100 измкяри които да ударят последния звънец. И това е направено

 16. Предлагам за шофьор да му бъде „един вътрешен министър бодигард на мутрите“, както той се изрази в „момент на просветление“ открил топлата вода.
  П.П. справка Мето Илиенски.

 17. Ех, Марков, Марков. Хубаво си го написал, но кой ли да чете. Напълно прав си за чуждата намеса във вътрешните работи на България и това ще бъде до тогава докато не направим онова което сториха с злокобното посолство в Техеран. Преди време в едно интервю ти каза, че идват нови хора и ще променят политическият климат и че много политици ще бъдат поставени на мястото което заслужават. Това ли са новите хора? Тия измамници и мошеници от Харвард ли са новите? Пременил се Илия пак в тия! Политическата система трябва да се смени. Не Бойко, не Пеевски не отделни личности. Тази натрапена ни пол. система е така създадена,че да бъдат ограбвани сателитите от центъра. Германия граби безмилостно цяла Европа, а Америка останалите и Германия. От тази пагубна система трябва да се измъкнем на всяка цена! Само тогава би имало надежда за промяна! Национална политика и независимост! Това е разковничето! Да живее България!

 18. Значи така,а,дигитални избори ще ни правят и ни увещаваха колко честни и неподправени ще бъдат.Какво се оказа,приготвени машинки,при това най-нахално каращисани с останалите.Всъщност това е само един от способите за фалшиментос,но за придаване на приемливост и привидност на честни избори.защото ако ги наджаскат направо резултатите,много ачик далаверата.Сега като се разкри тая шашма,по спешност трябва да измислят нов вариант за измама.Че как ще оставят на случайността,каквото покаже действителния избор,може да стане някоя изненада,а това за организаторите е крайно неприемливо.Ще я нагласят някак,като за начало се запънаха за броене на бележките от изб.машинки,защо,защото много ще се озорят с началъмяване на резултата и много съмнения ще възникнат,до степен някоя партия да поиска касиране.

 19. Разписките ТРЯБВА да се броят! Друг шанс за спасение НЯМА. Не искаме Шайката на Борисов, но не искаме и Хунтата на Радев/Мустафата! „От трън, та на глог“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *