Публикувано на 01.04.2020 / 11:29

ВОЛЕН СИДЕРОВ: НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НАРОДА ГО ЛЪЖАТ, МАМЯТ, СЛАГАТ МУ ВИЛА НА ВРАТА И ТОЙ НЕ СЕ НАДИГА! СВОБОДАТА СЕ ИЗВОЮВА! /ВИДЕО!/

ВОЛЕН СИДЕРОВ: НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НАРОДА ГО ЛЪЖАТ, МАМЯТ, СЛАГАТ МУ ВИЛА НА ВРАТА И ТОЙ НЕ СЕ НАДИГА! СВОБОДАТА СЕ ИЗВОЮВА! /ВИДЕО!/Волен Сидеров: Не мога да повярвам, че лъжат, мамят народа, слагат му вила на врата, и той не възпротивява и надига!

Afera.bg

Коментари 60 за
“ВОЛЕН СИДЕРОВ: НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НАРОДА ГО ЛЪЖАТ, МАМЯТ, СЛАГАТ МУ ВИЛА НА ВРАТА И ТОЙ НЕ СЕ НАДИГА! СВОБОДАТА СЕ ИЗВОЮВА! /ВИДЕО!/”

 1. Като се зачитам в по-голямата част от коментарите по-надолу и разбирам определението : Тия са много малък, но за сметка на това изключително прост народ…и шибан , дето рече Бати. Уж много умни, пък бедни….даже и духовно !!! Прост народ , ей….много прост…няма угодия. Ако тук някой посочи по – унижаван и мачкан политик от волния….ще му вдигна паметник. Повечето драскачи не са направили нищо повече срещу тия властващи измамници от това да чукат по клавиатурата си удобно изтегнати в креслата си. Разбира се и той като всеки човек ще има просто мразещи го хора без да могат да изтъкнат определен мотив за това. Правят го просто за да са модерни и да изразят кухата осанка на виртуалното си величие. Все си мислех, че тук ще се завърти някой по-трезво мислещ и необлъчен от околната глупост….но май и тоя сайт ще се превърне в сборище на нереализирани диспечери на човешкия гений . Волен може да не е идеален, но неразполагате с друго по-добро което да е заставяло лице в лице с ОНИЯ и да им каже това което мисли в прав текст. Може и да врякате колкото си искате, но на неговото място повечето от вас , залагам десетарка, биха си глътнали граматиката. И нека любовта побеждава….Волен си живее с младата женица, а БиБи прати неговата далече в Барца. Дали пък не му завиждат?

 2. Зомби, никой няма да гласува за теб, колкото и да се натягаш.

 3. Сидеров не се роди тези дни и възмущението му от народа и дистанцирането му от народа ми идва повече. Положението на хората беше плачевно и докато той или беше във властта или активно подкрепяше управниците, докато твърдеше,че е опозиция. Разбира се,че всеки може да претърпи развитие в действия и поведение,но да вдигаш лозунги за борба с тези,с които до вчера си бил неразделен около софрата е доста нагло. А пък позата на праведник с оглед на дълготгодишните му поклони във всяка възможна посока съвсем не му прилича. Даже няма да засягам неприличния лукс,който си обезпечи чрез участие в политиката.

 4. Много дълго му вярвах и аз на Сидеров, много време му предоставих за да се убедя, че съм наивен, но умният може да бъде лъган само веднъж, всяка следваща лъжа е атестат за глупост и тъпота. А Сидеров ни лъга много пъти, много пъти подкрепя Борисов в неговата лудост, което не е признак на липса на ум, а на ПРОДАЖНОСТ, на ПРЕДАТЕЛСТВО към всички, които му гласуваха доверие. Сидеров няма лице за да заема каквато и да е политическа позиция, той е един хамелеон, гнусен хамелеон както множество други. Вън от политическата сцена, гледай младата си жена и сина си, нямаш място между почетните и честните НЯМАШ.

 5. ВИЖДАМЕ ЧЕ САЩ И АНГЛИЯ ОТНАЧАЛО НЕ ОБРЪЩАХА МНОГО ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ВИРУС…….НО ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗА ЧЕ ИМАТ УЖ НАЙ МНОГО ЗАБОЛЕЛИ……С ЕДНА ДУМА И ЧЕ И ТЕ СА В ИГРАТА……КАКТО ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ ВКЛЮЧЕХА ПРИ ПОДЯЛБАТА НА ЕВРОПА…….СЕГА Е СЪЩОТО……..ПЪРВО-ЦЕЛТА Е ДА СЕ ВЗЕМАТ КРЕДИТИ…С ЕДНА ДУМА ЗАРОБВАНЕ…….ВТОРО-КАРАНТИНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ФИРМИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ……И ТАКА ЩЕ СЕ ОТВОРИ ПРОСТРАНСТВО ЗА ФИРМИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ КОРПОРАЦИИ–НА САЩ,АНГЛИЯ.КИТАЙ,И ДР…..КОРОНАВИРУСА Е САМО ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО……..ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ УМРАТ ОТ МИЗЕРИЯ ОТКОЛКОТО ОТ ВИРУС…..ВИЖДА СЕ ЧЕ ТОВА Е ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА…..ПРЕДСТОИ ПОДЯЛБА НА СВЕТА……ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ХОРАТА…….ТАЗИ УЖ ЗАГРИЖЕНОСТ Е КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ!

 6. Някога Волен казва правилни приказки.Тази е най добра.Но хората го намразиха че се наведе много ниско на боко тиквето

 7. реклама за Извънредното Положение-ЗАЩОТО така ни ХАРЕСВА не от ХАЙНЕКЕН а от ГЕРБ

  1. Преди малко опитах да направя коментар в БЛИЦ по повод това, че според Галъп 80% от българите одобрявали извънредното положение. Написах, че има вероятност 80% от четящите точно този сайт и да одобряват мерките, но това не важи за останалите 99% българи и коментарът ми беше спрян с надписа, че съдържа забранени думи. Почудих се кое точно в него така разтревожи „наблюдаващия“ коментарите преди публикуването им, но реших да не си губя времето с днешните велики цензори …. Та така в нещото, наречено все още България – не можеш да ходиш, не можеш да говориш, не можеш да пишеш …

 8. Oт преди половин час -МС внася в парламента искане за удължаване срока на извънредното положение до 13.05.20г.

  1. Мимо, това изненадва ли Ви. Оттук насетне тъй ще е докато „Дучето“ не свърши като съименика си.

 9. Според редица СМИ в Италия, в южната й част назрява бунт, който можел скоро да избухне. Това се свързвало с коронавирусната епидемия и глада на хората. В Палермо организирана група от 20-тина души се появила в супермаркет, напълнили колички с хранителни стоки и отказали да платят, Там и в други градове в Сицилия полицията вече охранявала супермаркетите. Почти ден не минавал и без атаки на аптеки. Призивите за въстание след 3 април, когато трябва да приключат строгите ограничителни мерки, звучали в социалните мрежи.Заради епидемията от коронавирус през март настъпили безредици и в много от италианските затвори. Дори министърът на вътрешните работи на страната заявил, че в Южна Италия съществува потенциална опасност от спонтанни и организирани въстания. Това било свързано с мафията и сивата икономика. В нея работели около четири милиона души, като всеки четвърти получавал заплата „в пликове“ и не плащал данъци. Сега тези хора останали практически без поминък. В Сицилия и другаде на юг грабежите по домовете и улиците ставали все по-чести. Пликовете с пари или прясно закупена храна се изтръгвали от ръцете на хората. В болниците царял пълен хаос, лекари се оплаквали в прокуратурата, че им липсват защитни маски, а заразените с коронавирус медици са принудени да ходят на работа.Бившият вицепремиер и лидер на най-популярната партия Лига в страната, както и пръв по рейтинг сред политиците Матео Салвини пък открито заплашил по телевизията Брюксел и коментирайки бездействието на ЕС, гневно възкликнал: „Европа? Заврете си я! … Това не е „съюз“, това е гнездо на змии и чакали. Първо ще победим вируса, а след това ще помислим за Европа. И ако е необходимо, ще се сбогуваме, без дори да благодарим. „

 10. Астерикс само говори, но като по-умен на време се дистанцира от крадливите си партньори. Обеликс остана заради лакомията си.

 11. Болен,същата маскара си и ти. Напълни добре гушката ,и не ти пука за други. Някога, някои ти повярваха,сега не.ВСИЧКО, казано от теб сега е = мижи да те лажем.

  1. ДА МУ ЯДЕШ НА ВОЛЕН….ТИ СИ АНОНИМЕН, А ТОЙ ВИНАГИ Е ЗАСТАВАЛ С ИМЕТО СИ НАВСЯКЪДЕ! НЕДЕЙ ДА ГО КОМЕНТИРАШ, НЯМАШ ТОПКИ КАТО НЕГО! НЯМА ПО-РЕПРЕСИРАН ПОЛИТИК ОТ НЕГО В НОВО ВРЕМЕ, ПО-ЗЛОСТНО ПРЕСЛЕДВАН ОТ МАФИЯТА! НИКОГА НЕ ИЗМЕНИ НА ИДЕИТЕ СИ.

   1. До много отворената запетайка без псевдоним-а ти вземи се прегледай при психиатър!
    Сидеров няма изпълнено нито едно-1 обещание!!!!
    Викаше на Бойко-“курво“ , а се нареди с него в едно правителство!
    Сидеров е по-голяма курва от Тиквата , анадънму!?

    1. ОБИКНОВЕНО ЗА ПСИХИАТЪР ГОВОРЯТ ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ НЕГО, ЕЙ ТАКА, ПОДСЪЗНАТЕЛНО ИМ ИДВА! ВОЛЕН БЕШЕ ИЗБРАН И ПРАТЕН В НС, ДА ТИ ПРИПОМНЯ! И БЕШЕ ДЛЪЖЕН ДА УЧАСТВА В УПРАВЛЕНИЕТО, НО НЕ ГО НАПРАВИ АЛЧНО, А СЪВСЕМ СКРОМНО, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВМРО! ЗА ТЕБЕ БЕШЕ ПО-ДЪБРЕ КОМБИНАЦИЯТА ДПС И БСП, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ…И ЗАЩО ПЪК ДА СПОРЯ С ТЕБЕ, КАТО НАЙ-ВЕРОЯТНО СИ ОБИКНОВЕН МИЛИЦИОНЕР?!

   2. ЗАПЕТАЍКА, яж му лаѝната на болен, ако не ти стигне ,ще се изходя ,и аз в устата ти. Да ти е сладко, помияр, и циганин неграмотен.

    1. МА ТИ ВЕРНО ЛИ СИ ТОЛКОЗ ПРОПАДНАЛ ТИП? НЕДЕЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ВИРУСА, НЯМАШ ТРЕВОГИ! ВИРУСИТЕ И ТЕ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО!

 12. Прав е, но овцете 100 кусура ще му намерят само и само да оправдаят собственото си овчедушие – що не им направил революция, що не изгонил американците, що подкрепял Боко, що това, що онова. Политиката е изкуство на възможното – Турция свали руски изтребител, уби руски пилот и прави сума мръсотии, но Путин е мъдър и прави алъш=вериш с тях, защото на този етап това е изгодно за държавата му. А за действията на един политик и партия у нас трябва да се съди по конкретните гласувания – КОЙ гласува милиардите за изтребителите, кой скапваше връзките с Русия, КОЙ затри проектите Белене и Южен поток, КОЙ затриваше държавата в полза на местни и международни олигарси, КОЙ подари бази на янките, КОЙ харчи милиарди за контингенти в Афганистна и Ирак, КОЙ продава паспорти на джихадисти, КОЙ източи язовирите, КОЙ обра КТБ и т.н. Като имаше избори къде бяхте бре мишоци, коя бюлетина пускахте или в гората за гъби….В Унгария, Русия, Чехия, САЩ, Китай и много други държави хората застанаха зад патриоти националисти при всичките им кусури и минали истории и сега стоят стабилно, а Ганя льока ракията и псува на масата що тоя или оня не го е оправил все още. Спокойно, ще ви оправят, досега беше само загрявка.

 13. Днес, 1-ви април прочетох следната препоръка на Швейцарското дружество за психиатрия и психотерапия:
  „Скъпи граждани и гражданки, това че по време на карантината разговаряте с вашите домашни питомци, растения и уреди е напълно нормално. За това не трябва да се обръщате към нас. Трябва да потърсите специализираната ни помощ когато изброените неща започнат да ви отговарят. С уважение – вашите претоварени психиатри и психотерапевти“.

 14. По-рано „Ройтерс“ съобщи, че капитанът на кораба Брет Крозиер в писмо, изпратено до командването на американския флот, призовава за решителни мерки за спасяване на живота на моряците и спиране на разпространението на вируса. По-специално той иска да се изведат повече от 4 хиляди военни лица от самолетоносача и да ги изолира. На „Теодор Рузвелт“ са регистрирани близо 80 случая на инфекция.
  Две руски атомни подводници са готови да помогнат Честит 1 април

 15. Някъде бях чел, че В. Сидеров има диплом за средно образование от Техникума по полиграфия и фотография „Юлиус Фучик“.
  След това известно време е работил като милиционерски фотограф в МВР-Враца.
  От Техникума по полиграфия и фотография са били подбирани кадри за специалните служби, включително за работещите под прикритие в чужди държави.
  Ако тази информация е вярна – замислете се!

  1. ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕШ, ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ И БОГОСЛОВИЕ! ТЪПАНАР! КОГАТО СЪЗДАДЕШ ПАРТИЯ, ВЕСТНИК, ТЕЛЕВИЗИЯ, НАПИШЕШ ДЕСЕТКИ КНИГИ И СТАТИИ, СТАНЕШ ДЕПУТАТ И ТЕ ИЗВЕДАТ С БЕЛЕЗНИЦИ ОТ ХУНТАТА, ТОГАВА МОЖЕ БИ…ЩЕ МОЖЕШ ДА ИМАШ НЯКАКВО ПРАВО ДА ГО КРИТИКУВАШ!

 16. Д-р Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия
  https://eurocom.bg/new/d-r-stoycho-katsarov-ima-neshcho-gnilo-v-tazi-pandemiya
  Данните за разпространението на инфекцията никак, ама никак не кореспондират с мерките, приложени от Правителството. Към днешна дата, ние имаме потвърдени малко над 400 случая на коронавирус. Починали са 8 души, като поне при двама от тях инфекцията по-скоро не е истинската причина за смъртта. Това написа д-р Стойчо Кацаров в сайта на неправителствената организация „Право и здраве“.
  Този брой на инфектирани хора не е достатъчен дори за вестникарска публикация, камо ли за обявяване на епидемия. Според медицинската наука за епидемия може да се говори, ако броят на заразените надхвърля 200 души на 10 000 население. Нашите случаи са 700 пъти под прага. …

 17. АДМИРАЦИИ ЗА ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА!
  От днес депутатите вземат 9600 лв. с бонусите. Вдигнаха си заплатите и министрите.

 18. Днес докато слушах БНР ставаше въпрос за земетресението в Хърватска и интервю с един техен журналист, който каза, че покрай мерките с Коронавируса и земетресението е имало предложение от населението да се изземе оръжието – законното – бо се отказали, защото „след Войната, в мазетата има скрито достатъчно друго оръжие…“ и тогава водещата се изпусна, че наш депутат – КОЙ ??? – е правил предложение и в България да се изземе законното оръжие ! ! ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! КОЙ е този депутат??? Разгласете го !

  1. Бившият министър на отбраната на ББ от 2014 до 2017 Николай Ненчев, депутат в
   43-тото НС и председател на БЗНС.

 19. Ченгетата в Бургас днес са глобили дъщеря ми 5000 лева за липса на маска. Глобата е от днес с вчерашна дата. Подли мръсници. Тези уроди са забравили, че ядат нашия хляб, че парите им идват от нас, а не от началника

  1. До Велемир: Обжалвай друже, заповедта за маски, глобата и държанието на полицаите, има начини.

  2. в Бостана най-скъпият АКТ не бил с лека ЖЕНА а с ВЛАСТА-5000 лв. че е от ВИП -персоните…

  3. Аз запалих маратонките веднага, а то е било шега за 1-ви април. Много тъпо.

 20. любимо питие за политиците- ОБЛАК- Мастика с МЕНТА…както казваше навремето един преподавател по Марксизмо-Ленинизъм- ДРЪЖ го в МЪГЛА да му е ЯСНО…

 21. Всеки може да намери едно изпълнение на Гинчо Павлов – „Бития бит, е…………“ в историческа ретроспекция. Много е готино! Сигурно много от вас сте го слушали, които не сте – чуйте го и сами си отговорете: защо българския народ винаги е от страната на булката? Това да живееш цял живот наведен, за да не кажа надупен, с изути гащи и де кой мине или да те шамари или да те …. и цял един народ да го приема това за нормално е наистина диагноза! Съжалявам, че го казвам, но това е очевидната картина, която самите ние рисуваме с поведението си!

 22. Вече съм напълно наясно, че нямаш никаква връзка с реалността, и си живееш в един твой свят.

 23. Не ме интересуват приказките на хора, които се показват не навреме.

  Четиристишието за свободата е на Големия човек Радой Ралин. Не всички сме чели само по една книга, Сидеров!

  Не се притеснявай, има достатъчно живи българи с акъла си. И ти не си им водачът!

 24. Продавам ваучер за гей парада.Ше се провежда в стъклен тунел по Витошка .Зрителите ше са отвътре,а североатлантиците отвън.

 25. Всичко това става и със съдействието на В.С.,късно е сега да приказва,трябваше да действа когато беше на гребена на вълната и събираше митинги от по 20-30 хил. души.Особено когато неочаквано ги заведе пред американското посолство,точно този беше часа и мигът за действие,значи не е човека ,способен да организира революция,искал е да си оправи собственото положение,и успя.

 26. И ти Волене си отстрани?Ами поведи го тоя народ.Не чакай друг, да ти свърши работата.Когато се играят карти, кибиците първо ги бият!

  1. КОГАТО ВОЛЕН ВИ ВОДЕШЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ, БЯХТЕ ЛИ ТАМ? КОГАТО ГО АЕСТУВАХА И ИЗВЕДОХА С БЕЛЕЗНИЦИ, БЯХТЕ ЛИ ТАМ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ? ДАДОХТЕ ЛИ МУ МНОЗИНСТВО В НС, ТА ДА ИСКАТЕ НЕЩО ОТ НЕГО? ВОЛЕН НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВЪРШИ ВАШАТА РАБОТА И ДА ИЗВОЮВА ВАШАТА СВОБОДА!

 27. Днес 1-ви април е официалния празник на българския политик. Честито!

  1. днес макар и в КОРОНАКАРАНТИНА ПАРЛА-МЕНТА бе залят с ЦВЕТЯ по случай ПРАЗНИКА на нашите ДУПЕТАТИ от БЛАГОДАРНИТЕ им ИЗБИРАТЕЛИ …п.п. БРИФИНГЪТ не се отменя…но ГОВОРИТЕЛ ще е ПЪРВИЯТ от празнуващите…

 28. „Другарю-господин“ Сидеров,сам си ОТГОВОРЕТЕ! Кажете съществува ли ПП „Атака“? ТЯ в „парламента“ ли е или НЕ? Ако е,КАКВО ПРАВИ ТАМ????

  1. Много ли ви пука за Атака? Сидеров тегли една на кретените в парламента и го напусна, най-вероятно е теглил една и на 80-те % дебили. За останалите 20% е ясно, че не са критична маса и няма смисъл да се прави на Христо Ботев или Васил Левски, защото и тяхната съдба е ясна. От кои проценти сте, сам/а/ си отговорете….

 29. Народът ако се беше надигнал нямаше да има политици като Волен, Симеонов, Бойко и т.н.

  1. Райчо, ма много си мъдър на клавиатурата бе. Ти от кой „народ“ си, че не си го направил, а мъдротворецо? Тоя ти виновен, оня крив – ти от кои си, че не мога да разбера? Гуру в нирвана ли, що ли? Не може явно да погледнеш отвъд еснафското си късогледство – в конкретния пример – чуй думите, вложи малко мисъл, и кажи нещо като довод срещу, ако имаш. А не – тоя ли бе, оня ли бе – знам ги, всички са маскари.

   1. Клавиатурата е средсто на ума… Това е много дълга тема, приятел или приятелко. Сюжета с „всички са маскари“ и всякакви слагания под общ знаменатал са характерни за не много интелигентната маса и само оправдават некадърното управление днес. Аз отдавна съм се „оправил“ в живота… винаги ще ми е мъчно (освен че съм ителегентен съм и състрадателен човек) за всички изтрадали работливи хораца в България, хванати в капана на овчата масата (към която очевидно се числиш и ти)… Чакай следващия спасител.

 30. Славейков: „Не сме народ, а мърша….“.
  Свиквайте с тази мисъл!

 31. Сидеров взе още е част от упеавляващото мнозинство, депутатите му гласуват в полза на правителството, а партията му има министър – този на икономиката.

  Това прави позицията му лицемерна!

  1. А ТИ СИ ЛЪЖЕЦ! БЕЗОБРАЗЕН! ВОЛЕН НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА ПО ВРЕМЕ НА КМЕТСКАТА КАМПАНИЯ И В МОМЕНТА Е В СТОЛИЧНА ОБЩИНА! ДОБРУТРО! ИМА САМО 6 ДЕПУТАТА, КОИТО ТИ СИ МУ ДАЛ, И ДРУГИТЕ КАТО ТЕБЕ, ДЕТО НЕ ЗНАЯТ ПО КОЙ СВЯТ СА И ГЛАСУВАТ ЗА МУТРИ! ЗАТВОРИ СИ ПЛЮВАЛНИКА!

 32. Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!

  Мигел де Сервантес, „Дон Кихот“

 33. Всеки има правото да претърпи еволюция в мисленето си, защо не и Сидеров? Как приехме еволюциите на куп лица, напр. на Борисов от пламенен комунист, син на полковник и скромна учителка, в най-яростен демократ, раздаващ правосъдие наляво и надясно? Други примери нужни ли са?

  1. Аз не съм срещал „пламенен“ партиец. А ти?

 34. Николай Хайтов :,,Крила имат само тия, дето сърце им иска да лети.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *