« Върни се назад Публикувано на 30.10.2014 / 14:15

ВОЛЕН СИДЕРОВ: ЖОЗЕФ ДОЛ E ДАЛАВЕРАДЖИЯ! КОЙ СИ ТИ, ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА?

ВОЛЕН СИДЕРОВ„Бях изумен от липсата на реакция на това нагло поведение. Това е възмутително поведение. Аз съм възмутен, че толкова много медии не му зададоха въпроса „Вие какъв сте?“ Изключително нередно е председателят на ЕНП да казва какъв да бъде българският кабинет. Медиите, политиците, политическите групи трябва да се възмутят. Реакцията на председателя на БСП Михаил Миков, който не видял нищо нередно в действията на Дол, също била възмутителна.

Дол, това е един човек, който е разследван, съден, за огромни средства, отклонени от земеделски програми. Разбира се, на масонски принцип го оправдаха, но беше уличен, че тоя човек е далавераджия. Идва тук и казва нагло: „Борисов ще е премиер, ще има дясно-центристко правителство“. Чакай малко, кой си ти, господарят на света?
За мен е един смешен човек, злоупотребява с евросредства и няма никакво право в българския парламент да бъде ментор“, заяви Волен Сидеров в кулоарите на парламента.

АФЕРА РАЗКРИ, ЧЕ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДОЛ У  НАС Е БИЛО „ОБЕЗПЕЧЕНО“ ПОСРЕДСТВОМ АВСТРИЙСКИ ФОНД, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА КУПИ КТБ.
afera.bg

 

«