« Върни се назад Публикувано на 01.03.2021 / 14:08

ВОЛЕН СИДЕРОВ: ГЕРБ СА ОБЕЩАЛИ 70 000 ГЛАСА НА ВМРО! ПЛАЩАТ ПО 300 ЛВ. НА ГЛАС, ГОТВЯТ НЕВИЖДАНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!

„ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“, заяви Волен Сидеров пред БНР и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Според Сидеров ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза над 4% като резултат от изборите.

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално.

В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора… Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“, допълни той пред националното радио.

Междувременно Сидеров призна:

„Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю. От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги – справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.

www.big5.bg

 

«