« Върни се назад Публикувано на 08.01.2014 / 8:45

ВОЛЕН СИДЕРОВ ВТВЪРДИ ЕЛЕКТОРАТА СИ, ПУКА МУ НА ФАЛОСА

 

Лидерът на Атака изчисли старта на предизборната си кампания за евроизборите. След като потъна в блатото на лице и партия, които са свързвани с подръжка на правителство заедно с ДПС, на Сидеров му трябваше трескава възможност да консолидира разколебания си електорат. И внезапно, вместо като председател на парламентарната комисия срещу корупцията да пристигне във Варна, за да поиска отговорност защо никой не пипа СИМБИОЗАТА в града, той предпочете да крещи срещу връщането на преименуването на местности с „турски имена”.

На Сидеров му трябваше връщане към темата „анти ДПС”. Сега и веднага. Защото изборите чукат на вратата на Атака. Ако си мислите, че на Сидеров и компания им пука дали „Кабакум” ще се казва „Голям пясък”, дълбоко сте в заблуда.

На практика Сидеров дори обслужи ГЕРБ във Варна с протестите си, но и това не го вълнува. Истински важно му бе да покаже с гръм и трясък, че Атака е против ДПС и „турците”.

Твърде театрално, преиграно, със старата визия на „фюрер”, Сидеров насъска и втвърди всъщност собствения си електорат.

Сидеров нито е глупав, нито е идиот. Той знае какво искат онези, които Валери Симеонов нарича „лумпени”.

Скандалът в самолета и на варненското летище му дойде дюшеш. Той не слиза от медиите и е най-обсъжданата тема. И въпреки че крещя като изоглавен срещу медиите „Проклети да сте!”, същите тези медии по никакъв начин не го бойкотираха. Даже напротив. Продължават да му правят реклама, защото както е известно, лоша медийна реклама няма.

Врещящите фенове на Сидеров, зомбирани от риториката му, никога няма да повярват, че е бил арогантен, че се е бил, и че в целия екшън няма пръст „енергийната мафия”. Дори и да свалят имунитета на Сидеров, те ще гласуват монолитно за него, защото Сидеров ще бъде жертвата и героя на битката срещу „световната еврейска конспирация”.

Сидеров има въпиюща нужда от връщането му към имиджа на турско громящия лидер. За да бъде затулена подкрепата му за ДПС със скандали.

Така че е рано да го отписват някои от политиката. Пука му на фалоса на Сидеров. Той вече втвърди онези, които пак ще пускат бюлетини за Атака.

Това е положението.

Afera.bg

«