« Върни се назад Публикувано на 13.04.2022 / 8:39

ВОЙНАТА СТИГНА ДО ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ. ОСТАВА АЗОВСТАЛ – С ОФИЦЕРИТЕ ОТ НАТО, ОБЕКТА „ЯМА“ И НАЦ.ПОЛКА АЗОВ! ТОВА Е ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА ЗА ПРИЧИНИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НА РУСИЯ!

Развръзката в завода на Илич – 1000 души от въоръжените сили на Украйна се предадоха. Остава Азовстал с нацисткия полк Азов, офицери от НАТО и обекта „Яма“.

Доживяхме – войната стигна до ядрени оръжия. Това е отговора на въпросът на въпросите за причините за началото на спеиалната военна операция на Русия.

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сиромолотов: „В Украйна са докарани ядрени материали, които сега националистите могат да използват за взривяване на „мръсна“ ядрена бомба.“

Заплахата за създаването на ядрени оръжия от режима в Киев редовно се появява в пресата. Самият Зеленски говори за това.

Намеренията бяха ясни: да уведомим хората за наличието на такива оръжия, да намекнем за възможността за използването им и да ни изнудват. Разбира се, не самият Зеленски прави това, както казва Сиромолотов: ядрените материали са предоставени от „трети страни“ и най-вероятно това е Великобритания. Напразно премиерът Джонсън дойде с влак (!!!) до Киев.

В този контекст става ясно защо нашите военни влязоха в атомната електроцентрала в Чернобил и след това напуснаха. И защо отидоха в Запорожската АЕЦ и останаха там.

Марат Баширов

На снимката: Схема какво представлява Азовстал

 

«