« Върни се назад Публикувано на 25.07.2022 / 9:05

ВОЙНАТА СРЕЩУ ХОРАТА – СЗО, ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ В РОЛЯТА НА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НА ПСИХОПАТИТЕ

Древни римски жетони за плащане на услугите на проститутки: „Изберете радости по ваш вкус!“

Тази статия ще бъде дълга,  с много факти и ще даде ясна представа как системата в която живеем е проектирана да обслужва интереса на шепа психопати, но не и на самите хора. Седнете удобно, вземете си пуканки и Маестро….музика!

Води се война срещу хората. Само тотално ЗОМБИвизираните  членове на обществото не разбират този простичък факт. Шепа психопати, са решили , че  планетата им принадлежи и хората ползвайки ресурсите й , всъщност отнемат от това, което е тяхна „собственост“.   С цел да си запазят ресурсите искат да поемат тотален контрол върху хората и да ги направят безволеви, немислещи биороботи.  За да могат да постигнат целта си използват различни институции и разбира се любимите си слуги – политическите проститутки. Ако думата политическа проститутка ви се вижда твърде силна, докажете ми, че последните обслужват волята на хората, а не на тези, които са ги назначили на тези позиции. Преди да ми опонирате, че ние сме ги избрали чрез „избори чрез гласуване“ , „демократично“, нека ви отговоря, че  демокрация няма. Процесът „избори чрез гласуване“ не е бил проектиран да се изберат хора, които да обслужват хората. От самото му начало е замислен да даде като резултат – представителна олигархия (https://onarealcase.blogspot.com/2017/01/blog-post_56.html

Избраните представители чрез този процес имат една-единствена задача – да обслужват интересите на олигарсите (в случая на психопатите, които се разглеждат като властелини на  планетата).  Точно затова и ги наричам с истинското им име – политически проститутки. Обилно поръсени с долари те са готови на всичко само и само да изпълнят поръченията на клиента си. Имам лоша новина за тях.  След като си изпълнят задачата психопатите първо ще се отърват от тях, така че независимо с какви  количества шарени хартишки (пари) ги ръсят, в техен интерес е да спрат да слугуват на бъдещите си убийци.

Нека разгледаме връзката институция – политическа проститутка и как това позволява на психопатите да реализират целите си.

През изминалите две седмици политик с огромни амбиции да застане начело на държавата на въпрос за значението на СЗО и как „препоръките“ идващи от тази организация определят законите за здравето на гражданите в България, отговори така: „…В началото на годината имаше много хора, които ме убеждаваха, че на 1 март щяло да се подпише Глобално споразумение, което щяло да задължава България  да изпълнява разпорежданията на СЗО… Обясних на хората, че няма такова нещо…“ https://www.youtube.com/watch?v=Pdifo2REhVU&t=1s

– от 54 минута

След това министър на здравеПОГАЗВАНЕТО в оставка обясни, че със СЗО се подписват само нормалните двугодишни договори и „всички противоепидемични мерки са приоритет на съответната страна. Това, което имаме като ангажимент към СЗО не касае тези противоепидемични мерки, а касае един договор за двустранно сътрудничество, двугодишен, който се подписва от години.“ https://www.facebook.com/angelgeorgiev.vazrazhdane/videos/1115570132648747/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C

Обърнете внимание : нито един от двамата не каза нито дума за Глобалното пандемично споразумение. Съвсем умишлено отговорите се пренасочиха към двугодишния договор, който България като страна членка преподписва на всеки две години.

Съвпадение ли е според вас, че политици с различни виждания (Възраждане и някой издигнат от ПП) , щом се стигне до СЗО започват да говорят едно и също нещо? Сякаш някой им е връчил скрипт и те просто четат като хипнотизирани и повтарят това, което им е казано да говорят.

Да предположим, че СЗО е една „напълно безобидна, частна организация“, която по никакъв начин не заповядва и не разпорежда никому нищо.

На 19 юли 2022 въпросната „безобидна организация“ публикува следния документ :

https://www.who.int/europe/publications/i/item/WHO-EURO-2022-5851-45616-65461

„Стратегически съображения за тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2) и други респираторни вируси в Европейския регион на СЗО през есента и зимата на 2022/23 г.: защита на уязвимите с гъвкавост, ефективност и доверие“ .  Обърнете внимание, че  : „Този документ предоставя стратегически насоки на държавите-членки в Европейския регион на СЗО при вземането на решения за калибриране на интервенции при подготовката за есента и зимата на 2022/23 г.“ Изрично е посочено към кои държави са насочени тези препоръки, нали? Не към страните в Азия, Африка или Латинска Америка.

В този документ „добрите хора от СЗО“ дават съвършено „безобидната“ препоръка : „За контролиране на предаването и защита на популациите ще бъде полезно последователното и продължително прилагане на стабилизаторите на пандемията. Те включват увеличаване на употребата на ваксини сред общото население; поставяне на допълнителни дози ваксина на приоритетни групи; насърчаване на носенето на маски на закрито и в обществения транспорт; проветряване на многолюдни и обществени пространства; и прилагане на строги терапевтични протоколи към тези, изложени на риск от тежко заболяване. „

Да повторим: документа се появява на 19юли 2022година. С препоръки. Безобидни.

Веднага след неговата поява регионална здравна инспекция Софийска област издава заповед за задължително носене на маска за лице в лечебни заведения за болнична и извънболнична помощ. На същата дата – 19юли 2022. Абсолютна СЛУЧАЙНОСТ!

На 21 юли 2022 без да има никакви индикации за повишена заболеваемост още осем области в България връщат задължителното носене на маски 

Абсолютно СЛУЧАЙНО на 22 юли 2022 немския министър на здравеПОГАЗВАНЕТО прави следното  изявление: „ Лаутербах предупреждава за „катастрофално“ развитие на короната без „по-нататъшни защитни мерки“

В Италия, хептен СЛУЧАЙНО, да не си помисли някой, че това е нарочно – в канала на Gianluigi Paragone (политик, който има връзки с Отворено общество на Сорос), на 20 юли 2022  се появява видео със следното заглавие : „Риск от арест за тези, които не носят маска“. Карантина, идват новите правила

Във видеото се казва, че ще се обсъждат нови правила и от есента ще се носят маски, като глобата за тези, които отказват това унижение ще бъде от 500 до 5000 евро. Достойнството да дишаш свободно вече ще си има цена.

Сами виждате: СЗО слага някакъв документ и изведнъж из Европа тръгва Феята на Случайността и съвсем СЛУЧАЙНО ,  в разгара на лятото се оказва, че трябва да носим парцали на устата срещу вирус на който така и никой не успя да му изолира генома : https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification

Добре, ако психопатите са избрали ужасно тъпи политически проститутки, за да могат лесно да ги манипулират, ние трябва ли да сме на тяхното ниво?

Да поговорим малко за тази „безобидна, частна организация“ СЗО. Цифрите са доста красноречиви : тя  отдавна е обсебена от фондацията Бил и Мелинда Гейтс и нейните служители получават заплати основно, благодарение на „даренията“ от въпросната фондация. 

Какъв е според вас шанса служителите на тази организация да действат обективно и да откажат примерно да изпълнят поръчение на основния си спонсор?

Ключов момент за разбиране на ролята на СЗО е, че тя си е присвоила правата да създава и променя дефиниции, което пък води до възможността за обявяване на несъществуващи пандемии. Да видим как процедира тази „безобидна организация“.

„Пандемия“ обозначава събитие в световен мащаб, заразна болест. До 2003г. на началната страница на СЗО се съдържа следната дефиниция за пандемия: „Грипна пандемия настъпва при нов грипен вирус, срещу който населението няма имунитет и води  едновременно до няколко епидемии в цял свят с огромно количество смъртни случаи.“ На 4 май 2009 г., едва един месец преди да бъде обявена пандемията H1N1 (свински грип), уеб страницата беше променена в отговор на запитване на репортер на CNN. Фразата„ огромен брой смъртни случаи и болести ”беше премахната и на ревизираната уеб страница просто можете да прочете, както следва: „Грипна пандемия може да възникне, когато се появи нов грипен вирус, срещу който човешката популация няма имунитет.“ Месеци по-късно Съветът на Европа ще цитира тази промяна като доказателство, че СЗО е променила определението си за пандемия, за да й се даде възможност да обяви пандемия, без да се налага да демонстрира интензивността на заболяването, причинено от вируса H1N1 (свински грип). Повече тук:  (моята статия по тази тема )

След премахването на изискването за „огромен брой смъртни случаи“ обявяването на пандемия се превърна в чист политически акт, защото всяка година има нов грипен причинител, който успява да се разпространи сред големи части хора в света.

Обърнете внимание на хронологията на датите при обявяването на следващата пандемия – тази от Ковид-19. На  30 януари 2020г. , според чл. 12 от международните здравни разпоредби  Световната здравна организация обяви пандемията от Ковид-19 като спешна здравна ситуация от международен мащаб. По това време имаше само няколко случая на Ковид-19  извън Китай все още нямаше нито един починал от Ковид-19 човек.  На 11 март 2020г. – Световната здравна организация декларира Ковид-19 за пандемия. След това същата тази организация ни обяви, че няма връщане към нормалното в „обозримо бъдеще“.  И така, откъде всъщност идват съветите на СЗО, можем да попитаме? Факт е, че бизнес интересите сега осигуряват повече финансиране на СЗО, отколкото това, предоставено от държавите. Начело на тези интереси е фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, която сега е вторият по големина финансист на СЗО след правителството на Съединените щати. Многонационалните лекарствени и химически индустрии и техните инвеститори също фигурират на видно място в списъците на донорите на СЗО. Други ключови донори включват банки,частни фондации с връзки с фармацевтичната индустрия и Института за отворенообщество на Джордж Сорос.

Случайно или не, хората които искат да са на кормилото на властта в България или не знаят тези факти (което не отменя тяхното съществуване) или ги знаят, но престъпно мълчат. Да предположим, че не са наясно как СЗО подменя дефинициите (апропо, последната променена дефиниция еза маймунската шарка , преди това промени дефиницията за ваксина  ) , не да не са наясно, че СЗО подготвя Глобално пандемично споразумение и какво предвижда това споразумение граничи с престъпление.

Сега в хронологичен вид ще изброя по-важните събития, които касаят Глобалното пандемично споразумение и така всеки кандидат за политическа проститутка ще има всичко необходимо под ръка, за да може да си изгради правилно мнение за ситуацията. Нека симпатизантите на даден „политически лидер“ го информират, ако последния има пропуски за това споразумение.

В началото на март 2022 г. Научната здравна инициатива за Австрия e.V. публикува спешно писмо до политици, съдилища и медии.В него се посочва:„Световната здравна организация (СЗО) планира да сключи споразумение за „готовност за глобална пандемия“. Този план е изключително опасен.

(1)Wissenschaftliche Initiative Gesundheit für Österreich e.V.

https://xn--gesundheit-sterreich-ebc.at/who-will-sich-jetzt-ueber-die-verfassung-ihrer-mitgliedslaender-stellen

Това споразумение има за цел да даде възможност на СЗО да взема решения, които ще се считат за закони и дори ще бъдат над нашата конституция. Това би означавало заобикаляне на всички демократични институции, тъй като самата СЗО няма демократична легитимност.“

Американската организация Children’s Health Defence  предупреждава, че пандемичният договор ще служи за прилагане на трансхуманистичната визия на Клаус Шваб -ръководител на Световния икономически форум (СИФ).

(2)Children’s Health Defense

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-plan-international-pandemic-treaty

Тази визия се състои от„сливане на физическия, цифровия и биологичния свят и влияе на всички дисциплини, икономики и индустрии и дори предизвикателни идеи за това какво означава да си човек.“

Един от начините това да се случи е чрез постоянно тестване за вируси и промяна на генетичния състав за повишаване на имунната защита. Така че има опасения, че правителствата и парламентите ще се лишат от власт с този договор (внимание – много важен момент, политическите проститутки ще станат излишни) като в същото време насърчава трансхуманистичния дневен ред на WEF.

Но колко истина има в тези драстични предупреждения? Да видим източниците.

За началото на проекта за „пандемичен договор“ Съветът на ЕС пише: European Council

„Предложението (…) беше обявено за първи път от президента на Европейския съвет Шарл Мишел на Парижкия форум за мир през ноември 2020 г.“

Какво представлява този „Парижки форум за мир“?

На сайта пише:„Ние подкрепяме, подобряваме и допълваме многостранните институции.(…) Ние отслабваме, когато тези институции не могат да действат или когато предложените решения са недостатъчни.“  Така, че те виждат себе си като нещо като върховен световен авторитет в резерв, който става активен, когато международните институции се провалят.

Основните спонсори на Парижкия форум за мир, наред с Европейската комисия и консултантската фирма Brunswick, Майкрософт и ФондацияОтворено общество на милиардера Джордж Сорос.

Между другото, това са и основните донори на СЗО и международния алианс за ваксиниране GAVI.

На срещата върха на Г-7, която  се проведе на 19 февруари 2021 г. планът  беше препотвърден и събралите се лидери издадоха официално изявление в полза на глобален договор за пандемия  G7 Summit

https://www.consilium.europa.eu/bg/press/press-releases/2021/02/19/g7-february-leaders-statement

На 30 март 2021 г. чрез СЗО беше обявено следното:„Глобалните лидери се обединяват в спешен призив за международен договор за пандемия.“ https://www.who.int/news/item/30-03-2021-global-leaders-unite-in-urgent-call-for-international-pandemic-treaty

„На 1 декември 2021 г. членуващите в Световната здравна организация (СЗО) 194 държави постигнаха консенсус за стартиране на процеса на изготвяне и договаряне на конвенция, споразумение или друг международен инструмент в рамките на Устава на Световната здравна организация за засилване на превенцията, готовността и реакцията при пандемии.“ https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Списъкът на предателите подписали за България е на стр. 9

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHASSA2/SSA2_DIV1-en.pdf?fbclid=IwAR3oIcHt-nD919b8RKLXJ1goSP70Z9X2FEwhxxvpbTPDbjWnSOgFpV0ZnKA

Простете, но нашите политически проститутки къде са били и защо са пропуснали тези важни моменти от превръщането н обществото в заложник на шепа психопати?

24 май 2022 – членът на европарламента Кристин Андерсън каза следното за този договор:

-колонизация на всички държави

– безусловната власт на една организация

„Договорът дава на СЗО правомощия над всички държави-членки без право на глас в националните парламенти. Това означава край на демокрацията и началото на световното управление!”

От изнесените до момента факти, става ясно, че:

  1. СЗО е частна организация, която иска да налага в бъдеще начините по които да се справяме с пандемии – истински или фалшиви.
  2. СЗО е узурпирала правото да създава и променя дефиниции, които НЕ отговарят на никакви научни критерии, но обслужват интереса на спонсорите й
  3. Глобалното пандемично споразумение ще отнеме властта от политическите проститутки в държавите и те ще станат излишни.
  4. Ние, хората, нямаме право да допуснем тази частна организация да ни направи заложници на болни мозъци за които лечение няма.

Още няколко въпроса, които касаят нивото на информираност на нашите политически проститутки:

  1. Как така министърът на здравеПОГАЗВАНЕТО не знае, че Тома Томов и Катя Ивкова от международния отдел на МЗ са подписали от името на България участието в преговорите за Глобалното пандемично споразумение?
  2. Умишлено политическите проститутки на въпрос за Глобалното пандемично споразумение отговарят за двугодишния договор на България със СЗО? Както вече обясних двата договора нямат нищо общо?
  3. Наясно ли са, че това, което правят се нарича лъжа и те лъжат гражданите на България за да си заработят надника от клиента си?

Проблемът не е в политическите проститутки. Проблемът е в системата, която ги създава и толерира. Наша задача и отговорност е да сменим точно системата, а не фигурантите в нея.

Въоръжете със знания човека до вас, като му споделите тази статия. Знаещият и информиран човек не се поддава на манипулация!

Таня Тодорова

https://onarealcase.blogspot.com

 

«