« Върни се назад Публикувано на 21.03.2022 / 15:37

ВОЙНАТА НА ДЯВОЛА СРЕЩУ БОГА! „ДЕСНИЯ СЕКТОР“ СЕ ОКАЗА ПЪЛНО КОПИЕ НА УКРАИНСКАТА НАЦ. ОРГАНИЗАЦИЯ

Накратко.

Само за две седмици постигнахме като нация огромен успех. В разузнавателните доклади от трите вида разузнаване на РФ българските граждани са посочени като приятели на Русия и е очертана червена разграничителна линия от настоящото политическо и държавно управление на страната. Сега вече държавниците, политиците, техните подгласници и медийни глашатаи са във война, която еднолично и поименно поискаха да водят и в тази тяхна война по всички видими и невидими фронтове, те са напълно сами. Зад гърба им няма дори минимална подкрепа от българското общество. Точка.

Русия каза ясно на света – демилитаризация и денацификация на Украйна, като за начало. 90% от натовската военна инфраструктура в страната, изграждана целенасочено и систематично почти цяло десетиление е унищожено т.е. за приключване на демилитаризацията остават няколко стъпки, които няма да коментирам тук. Отговорност за напълно погрешно „инвестираните“ от НАТО милиарди долари в техника и други неща, носи ръководството на НАТО. Доколкото зная, няма санкция от всички страни членки за предприетото „разширяване“, което може да се тълкува не еднозначно. Крайният резултат са погребани под земята милиарди, дадени от страните членки и опустошена цяла една държава на европейския континент. Кой ще отговаря за потъналите в земята милиарди на държавите членки на НАТО? Кой?

Денацификацията също върви по план. Вече е подготвен почетен батальон от световно известни украински нацисти, които да маршируват със спусати към земята техни знамена, по стъпките на своите предци преди 77 години. Не се поддавайте на внушения, че това са украински националисти – нищо подобно! Те представляват наднационално обединение и в него има нацита от цял свят, но последните в Украйна се избиват на място. Такава е заповедта на руското военно командване. По-важното е, че представителния батальон за 9 май е подсигурен и вече тренират строева подготовка близо до Москва. И това ще бъде урок за всички държави, които поддържаха и поддържат нацисти в собствената си държава или извън нея. Германия например, промени част от законодателството си и започна тиха вътрешна чистка на нацистки паравоенни организации /над 50 хиляди човека/, грижливо незабелязвани досега от държавната власт. Сега вече ги забелязаха!

За нас не е добре да обсъждаме публично стратегическите цели на Русия към този момент. Тя си носи отговорността за тях и това си е нейна работа, не наша!

Ние да помислим по-добре за България, защото и тук „Десния сектор“ се оказа пълно копие на украйнската нацистка организация. Разликата е, че в Украйна те са на ниво управление на един град – Мариупол, а в България „десния сектор“ има политическо и олигархично представителство и управлява страната.

Постарайте се да запомните добре имената на всички наши съграждани, които призововаха открито, продължават да призовават и бутат към война, които декларираха /писмено и устно/, че самите те са във война срещу Русия, които се обявават за смъртни врагове и искат открито главите и физическата смърт на всеки различен от тях и на които посредствената арогантност стига до открити заплахи и саморазправа с вендета за всеки русофил. Това е лицето на нацизма в световен план – те са арийската раса! Всички други са за концлагерите им, за кладите им и за масовните им гробове. Наричат го „европейска политика“, но всъщност искат и са готови да извършат тотален геноцид към всеки различен от тях в собствената им страна.

И на „десния сектор“ ще дойде времето, то всъщност чука на вратите им и те го знаят добре. Това, което не знаят, никога няма да им бъде съобщено, защото злото има много конкретно име. Тяхната скрита и открита война срещу бедните и ограбените от тях хора по света, нации и държави. Война на оядените и лоясали от пари либерални безбожници срещу бедните правеници по целия свят. Войната на дявола срещу Бога!

Сами се досетете как ще завърши всичко и кой ще победи.

Николай Марков

«