« Върни се назад Публикувано на 03.04.2014 / 11:45

ВНИМАТЕЛНО С ВАРНА! ТУК ВСЕКИ ИЗЖИВЯЛ СЕ КАТО МЕСИЯ ЯДЕ СОПАТА!

 

Тези дни предизборно започна голямото заиграване с Варна. Де който се появи по варненските ширини се изпъчи като бъдещ „победител” на евроизборите. Бареков разчитал да вземе 25 000 гласа само от морската столица, ГЕРБ се правят на „чистофайници” и манкират с някакви общински акции „чисти ръце”, а червеният Борислав Гуцанов, както обикновено изобщо не знае къде се намира. И тъй като Варна е знаков град и оттук винаги са тръгвали всички катастрофи за управленците, де който мина през морската столица, той не изрече куп глупости, белким впечатли някого.

Звездната болест очевидно е завзела всички тия политически играчи, които десетки години не могат да разгадаят „феномена Варна” по време на избори. Костов първи си счупи главата, след него царистите ядоха сопата, после Борисов направо сдаде властта, изумен как „селото” Варна му го начука. БСП не ги броим, защото Гуцанов досега избори не е печелил. Няма и как – той винаги е бил в колаборация с уж „враговете си”.

Днес същият Борислав Гуцанов се изцвъкал някъде, че ГЕРБ бил основният опонент на социалистите на евроизборите, а АБВ не можели да бъдат считани за такива.

Леле, кво стана? Гуцанов, който с идиотските си „изборни” действия подари неведнъж победа на ГЕРБ във Варна, сега се изпъчи като революционер, че ГЕРБ му бил противника. И като как ще стане тая работа, като Гуцанов не е спрял добрия си подход към Портних, Янко Станев и сие? За Атака да не говорим, тя обича сините дънки открай време.

АБВ не можели да се считат за основни опоненти. Гуцанов тепърва ще яде масура от хората на АБВ в морската столица, още повече че от години в БСП – Варна върви тотална война на „останалите” срещу Гуцанов.

Бареков, който също не иска да влезе в дълбокото на процесите във Варна, си мисли, че като дръпне част от гербаджиите тутакси Варна ще ревне „ура” и ще гласува за него. Пинизите на Варна нямат нищо общо с пловдивската майна, обаче.

За ГЕРБ да не говорим. Там са толкова Горе на черешата, че „белото” тепърва ще им изяде главата.

Във Варна със стари „курви” никой не е стигнал доникъде.

На 25 май предстои на всички „месии” да го разберат.

Варненци може и да са тарикати и да не пискат, но са блестящо наясно с онези, които днес им представят нови лакардии на стар глас.

Затова на евроизборите ги пишете бегали.

Помнете ни думата!

Afera.bg

 

«